Merhaba arkadaşlar sizden istediğim lütfen bununla ilgili bana mantıklı dalga geçmeden cevaplar vermeniz.
Görüşmek istediğim biri vardı yaşı benden büyük 11 yaş 37 yaşında ben 26 yaşındayım hiçbir şey yokken biri bana bunu söyledi şu kişiyi ister misin vs. bizde uzaktan akraba sayılırız yani birbirimizi tanıyoruz diyelim. Başta istemedim ama sonra sonra aklıma düştü sonra bi konuşayım dedim ama evleneyim tamam demedim bi konuşabilirim tanımak amaçlı dedim fakat sonrasında aracı olan kişi benim hiç haberim yokmuş gibi onunla konuşmuş oda bir düşüneyim demiş 1 hafta sonra haber vermiş istemiyorum demiş yarın öbür gün anlaşamazsak nasıl boşanicaz herkes boşanıyor artık böyle olsa herkes birbirine girecek ben istemiyorum vs. demiş. Tabi biraz moralim bozuldu ama aracı olan kişi ona kimseye söyleme ben sana danıştım annene kız kardeşine falan o da yok zaten söylemem annesi biraz fazla abartan biri. Ama kız kardeşiyle aram iyi o da benden 9 yaş büyük 11 yaşında kızı var geçen oradaydim ve yeğeni bana sen benim neyim oluyorsun diye sordu ben de senin ablanım dedim o da hayır sen benim yengemsin dedi. Sizce bundan ne anlamaliyim acaba ben bilmiyorlar sanıyorken herkes bu konuyu biliyor mu sizce de bunun üzerine yenge demesi biraz manidar değil mi