• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yehu hamileyim

orbiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
264
3
96
İstanbul
kızlarrrr sonucumu aldımmmmmmm veeeeeeeee 1112 çıktı çokk mutluyummmm.neolur dua edin bu sefer kimyasala dönmesin.2 kere kimyasala döndü daha önce çok korkuyorumm. Allahım neolur sağlıklı hayırlı evlat nasip eyle normalde test günüm 15.gündü yani yarın.dayanamadım bugün yaptırdım yehehuyyttttt:CüvCüv::nazar:

canım cok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.hem 1112 çok güzel bir değer kimyasalda bu kadar yükselmez diye biliyorum ben.

Canım gözün aydın.Aileni de tebrik ederim.İnşallah sağ salim kucağına da alırsın artık.Öptüm

canım çok tebrik ederim.değerin çok güzel kimyasal olacağını sanmam.bu mutlu haberin tadını çıkar.

Hayatım çoook tebrik ederim canım. Allah hepimizin sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım

canım gözün aydın değerin baya yüksek ama inşallah canım allahım kucağını doldurur sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın güzelim darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına:teytey:

kızlarrrr sonucumu aldımmmmmmm veeeeeeeee 1112 çıktı çokk mutluyummmm.neolur dua edin bu sefer kimyasala dönmesin.2 kere kimyasala döndü daha önce çok korkuyorumm. Allahım neolur sağlıklı hayırlı evlat nasip eyle normalde test günüm 15.gündü yani yarın.dayanamadım bugün yaptırdım yehehuyyttttt:CüvCüv::nazar:

arkadaşım çok çok tebrik ederim. İnşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder. Ne güzel bir haber.Darısı bizlerin başına.

Tebrik ederim :1hug:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah:nazar:

allahım bir bakıyoruz üzülüyoruz şu sitede bir bakıyoruz seviniyoruz

allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun hamileliğin canım çooookk
sevindim

canım tebrikler hiç korkma bu değerden sonra kimyasala döneceğini sanmamm

hepinize tesekkür ederim.insallh hepinizin tedavisi olumlu sonuçlanırDualarım sizinle .6.denememdi .klinikten aradılar simdi bir daha kan vermeme gerek yokmus.15 gün sonra için randevu verdiler

canım bir bebekden daha güzel ne olabilir ki.Allah da sana bu duyguyu yaşatacak inşallah.hayırlı uğurlu olsun.evinize neşe ve beraket getirsin

Tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
a.s.

canım tebrik ederim seni çok sevindim hep böle güzel haberler gelse keşke allah hayırlısını versin canım

sedayıldızım senden ne haber ne oldu?

orbiss canım çok sevindim allah tamamını erdırsın kucağınada almayı nasip etsın canım

drgunay canım bebeğim melek oldu benı terk ettı gelişme olmamış hayırlısı artık insallah bıdakı denememde bende başaracağım allahın izniyle

kaydirigubbakcemile5 CNM TEBRİK EDERİM...allah tamamını erdirir inş.değerin çok güzel ....hihoyyyt

Back
X