- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.421
Dün jeli satin almak uzereydim sepete ekledim son anda dedim ki dur bir regli göreyim de nolur nolmazAmin canim insallahyipranmadan kavuşmayı nasip etsin bebislerimiz dogunca yorgunluktan onlar yorsun bizi olmazsa da üzülme yumurta takibi + gynoseed jel+ omepa Q10 + gonamax bu dördünü yaptım bu ay. Bence vitaminlerde baya iyi. Jel de ise yaradı. Dr um o ilaçlar görevini yaptı dedi imom omega verdi şimdi de. Bir arkadaşım da omepa q10 ile gebe kalmis.
Adetin 19.gununde zaten beta daha yukselmez ki canim belki o akinti hala gebelik kaynaklidir@sevayd canım galiba sen testlerden anlıyordun bi baka bilirmisin adetin 19.günü bugün
Tabiki olabilir canım betaya takmıyorum varsa zaten sonra çıkar yoksa da hayırlısı buymuş derim devam ederiz denemeyeAdetin 19.gununde zaten beta daha yukselmez ki canim belki o akinti hala gebelik kaynaklidir
Omega q10 reçetesiz satimiyo u canısıAmin canim insallahyipranmadan kavuşmayı nasip etsin bebislerimiz dogunca yorgunluktan onlar yorsun bizi olmazsa da üzülme yumurta takibi + gynoseed jel+ omepa Q10 + gonamax bu dördünü yaptım bu ay. Bence vitaminlerde baya iyi. Jel de ise yaradı. Dr um o ilaçlar görevini yaptı dedi imom omega verdi şimdi de. Bir arkadaşım da omepa q10 ile gebe kalmis.
Olsun sen yine de git madem Kağıt verdi görün tahlillerini yaptır aşılamaya da başlıyormuşsun hem kaç aydır deniyorsunDoktora kağıt vermişti adetin 3. Günü gel demişti aşılama sürecine giricem ya yarın sabah erkenden gitcem. Ama ben çok kötüyüm kanamam az var ama ağrılarım çok
Adetin 19. Günü bakılıyor muydu ki hormonlara@sevayd canım galiba sen testlerden anlıyordun bi baka bilirmisin adetin 19.günü bugün
Etiketlerim bebişimtakıp edıcem mutlaka senı kuzum
Edicem kuzucum alayım da testCanım bence sen koyulaşmayi takip et, var bence bebis:)
Amin inşallah bebeğimmm inşallah sağlıkla tutunur
Herşeyin hayırlısı bebeğim ben de çok umutsuzdum ama şükür var gibi. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsinherkese mrblar uzun zamandır girmiyordum şubatta hayal kırıklığı yaşayınca biraz uzaklaşmak istedim ama toparladım cok şükür olur veya olmaz herşeyin hayırlısı olsun diyorum artıkdestinesiaa canım hayırlı olsun cok net görünüyor senin adına cok sevindim diğer hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah....
Bu ilaçları ne için kullandırdı doktorunuz acaba ben de d vitamini ve omega 3 başlamak istiyorum ama önce değerlere baktırmak gerek sanırım siz nasıl yaptınızAmin canim insallahyipranmadan kavuşmayı nasip etsin bebislerimiz dogunca yorgunluktan onlar yorsun bizi olmazsa da üzülme yumurta takibi + gynoseed jel+ omepa Q10 + gonamax bu dördünü yaptım bu ay. Bence vitaminlerde baya iyi. Jel de ise yaradı. Dr um o ilaçlar görevini yaptı dedi imom omega verdi şimdi de. Bir arkadaşım da omepa q10 ile gebe kalmis.
O konuda bilgim yok canım yaCanım e2 gebelik oluncada mi yüksek çıkıyor nette öyle yazıyor da
Bak canım şöyle diyeyim ben ilk gebeliğimde 15 ay sebepsiz olmadı benim hormonlar temizdi eşimde varikosel vardı ama sperm yeterli idi. 16. Ay Progestan kullandım doktor bu ay da olmazsa tedaviye başlarız demişti ben de o ay amaaan bu ay olmazsa nasıl olsa tedaviye başlayacağız diye hiç takmadım ilişki bile düzenli olmamıştı o ay hamile kaldım. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz 8-9 aydır. Yine sperm yapıldı normal, benim hormonlar temiz çıktı son gittiğimde rahim ince dedi Progestan verdi şimdi onu kullanıyorum bu ay olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim diğerinde de çekilmiştim bir şey çıkmamıştı. Rahim filmi çekildin mi? İnşallah en kısa zamanda hayırla istediğin sonuca ulaşırsın canım benimgittim canım çok ayrıntılı bakmadı sadece yumurtalıklarıma baktı eşim içinde randevu verdi bu ay içinde ultrason ve sperm testi vericek onda varikosel var büyük ihtimal doktor öyle dedi
Aynen canım bekleyelim benim de bugün 21. Günüm. Bekliyorum…Yok canım üzülmedim zaten ben progesteron hormonunu merak ettiğim için kan vermiştim daha var sonuçta günüme
Bu ilaçları ne için kullandırdı doktorunuz acaba ben de d vitamini ve omega 3 başlamak istiyorum ama önce değerlere baktırmak gerek sanırım siz nasıl yaptınız
Omega q10 reçetesiz satimiyo u canısı
Dün jeli satin almak uzereydim sepete ekledim son anda dedim ki dur bir regli göreyim de nolur nolmazvitaminler de aklimda canım sagol. Olmazsa bir sonraki ay onlari denemeyi düşünüyorum ben de
Benımde 21. GünümAynen canım bekleyelim benim de bugün 21. Günüm. Bekliyorum…
Çıkmaz cnmKizlar bata 10 gün kaldı test yapsam çikar mi kanda çikar mi sizce
Off günler geçmek bilmiyorrrduÇıkmaz cnm
Çok erken daha
Soracağim çok teşekkür ederim canımSatiliyor canım ama lütfen Dr unuza sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?