💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Dün jeli satin almak uzereydim sepete ekledim son anda dedim ki dur bir regli göreyim de nolur nolmaz vitaminler de aklimda canım sagol. Olmazsa bir sonraki ay onlari denemeyi düşünüyorum ben de

herkese mrblar uzun zamandır girmiyordum şubatta hayal kırıklığı yaşayınca biraz uzaklaşmak istedim ama toparladım cok şükür olur veya olmaz herşeyin hayırlısı olsun diyorum artık destinesiaa canım hayırlı olsun cok net görünüyor senin adına cok sevindim diğer hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah....

Omega q10 reçetesiz satimiyo u canısı

Doktora kağıt vermişti adetin 3. Günü gel demişti aşılama sürecine giricem ya yarın sabah erkenden gitcem. Ama ben çok kötüyüm kanamam az var ama ağrılarım çok
Olsun sen yine de git madem Kağıt verdi görün tahlillerini yaptır aşılamaya da başlıyormuşsun hem kaç aydır deniyorsun

takıp edıcem mutlaka senı kuzum
Etiketlerim bebişim
Canım bence sen koyulaşmayi takip et, var bence bebis:)
Edicem kuzucum alayım da test
Canım seni de S simurgggg De gördüm bence hayırlı olsun benim de böyle silikti
Amin inşallah bebeğimmm inşallah sağlıkla tutunur
Herşeyin hayırlısı bebeğim ben de çok umutsuzdum ama şükür var gibi. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin teşekkür ederim

Bu ilaçları ne için kullandırdı doktorunuz acaba ben de d vitamini ve omega 3 başlamak istiyorum ama önce değerlere baktırmak gerek sanırım siz nasıl yaptınız

gittim canım çok ayrıntılı bakmadı sadece yumurtalıklarıma baktı eşim içinde randevu verdi bu ay içinde ultrason ve sperm testi vericek onda varikosel var büyük ihtimal doktor öyle dedi
Bak canım şöyle diyeyim ben ilk gebeliğimde 15 ay sebepsiz olmadı benim hormonlar temizdi eşimde varikosel vardı ama sperm yeterli idi. 16. Ay Progestan kullandım doktor bu ay da olmazsa tedaviye başlarız demişti ben de o ay amaaan bu ay olmazsa nasıl olsa tedaviye başlayacağız diye hiç takmadım ilişki bile düzenli olmamıştı o ay hamile kaldım. Şimdi ikinci için uğraşıyoruz 8-9 aydır. Yine sperm yapıldı normal, benim hormonlar temiz çıktı son gittiğimde rahim ince dedi Progestan verdi şimdi onu kullanıyorum bu ay olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim diğerinde de çekilmiştim bir şey çıkmamıştı. Rahim filmi çekildin mi? İnşallah en kısa zamanda hayırla istediğin sonuca ulaşırsın canım benim

Bu ilaçları ne için kullandırdı doktorunuz acaba ben de d vitamini ve omega 3 başlamak istiyorum ama önce değerlere baktırmak gerek sanırım siz nasıl yaptınız

Canım doktorum gebelige yardımcı bu vitaminler yumurta besliyor dedi sonra gebe kalınca da görevlerini tamamladılar içme daha dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…