- 22 Aralık 2022
- 1.246
- 1.191
- 53
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.521
Canım üzüldümerken geldi canım, bu gün sabah yine çok silik çıktı))) @fnd_50 ı dinleyin artimed almayın
Doktorum pikten sonra 1 hafta gün aşırı devam et dedi. Demekki her kadında pikten sonra silikleşince hemen yumurtlama olmuyor. Zaten dün akşamı değerlendirmişsiniz bir de yarını değerlendirirsiniz. Zaten doktor da 1 dolu 1 boş dedi bana. İnşallah tutar kuzumNereden çıktıysa taaa Aralık ayına gitmişim yaa
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. Dün degerlendirdik, bugün çatlamış sanırım ama akşam evde olmayacağız. Yarın akşam geç olur mu? Tam da siliklesmemis
2 ay duphaston kullandım, hiç göğüs hassasiyeti yapmadı bende canım.Ben hala hiç bişey hissetmiyorum 4 kaldı bata testte yapmadım bi göğüs hassasiyeti var duphaston kullandığım için sanırım ağrı sızı hamile olduğumu da düşünmüyorum normal mi bu
canım devam edermiyim bilmiyorum, bu günü atlatayımda, kayınvalidem bir doktor tavsiye etmiş belki ona giderimCanım üzüldümben hala olmadım bugün 14. günüm ama zaten adet tarihim yarın. Yüksek ihtimal 2 -3 gün atıcak ileriye. Adeti bekliyorum. Gelecek ay tedaviye devam edecek misin. Bana rahim filmi demişti doktor. Bu ay onu çektireceğim.
zaten hep öyle oluyor erkekler yaptıklarının farkında olmuyor) bizde de öyle oluyor, ben ne yaptım ki diyor? anlatıyorum anlatıyorum, 5 dakka sonra aşguu ben ne yaptım diyor))3 sene olcak. Kavga sayılmaz aslında ben kötü oldum. O yaptıklarının farkında değil çok
Tekrar kullanabılırsın tabii. 3 ay kullanılabılıyomuş. ama ben hapın etkisi onümüzDeki ay sürer dıye ramazanda ara verecegımBir daha klomen kullanmalı mıyım sizce
Ben de okudum bunuTekrar kullanabılırsın tabii. 3 ay kullanılabılıyomuş. ama ben hapın etkisi onümüzDeki ay sürer dıye ramazanda ara verecegım
Belli sonra tedaviye devam ederim
Aynen tam olarak durum bu ne yazık ki. Ağlamaktan japon balığı gibi oldu gözlerimzaten hep öyle oluyor erkekler yaptıklarının farkında olmuyor) bizde de öyle oluyor, ben ne yaptım ki diyor? anlatıyorum anlatıyorum, 5 dakka sonra aşguu ben ne yaptım diyor))
haklısın canım üzülmecanım devam edermiyim bilmiyorum, bu günü atlatayımda, kayınvalidem bir doktor tavsiye etmiş belki ona giderim
ben dün ağladım kavga falan ettim, tabii o oralı olmadı, dn bende japon balığı gibiydim, bu gün sakinim, bu gün sana da ne desem bi faydası olmıcak biliyorum, ağla rahatla, tatlı ye, yarın güclü şekilde kalk ayağaAynen tam olarak durum bu ne yazık ki. Ağlamaktan japon balığı gibi oldu gözlerim
Geçmiş olsun canımherkese mrblar uzun zamandır girmiyordum şubatta hayal kırıklığı yaşayınca biraz uzaklaşmak istedim ama toparladım cok şükür olur veya olmaz herşeyin hayırlısı olsun diyorum artık @destinesiaa canım hayırlı olsun cok net görünüyor senin adına cok sevindim diğer hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah....
İnsallah yavrum ya bu akşam araya sıkıştırırım belki Dicem de zor olacak öyle deDoktorum pikten sonra 1 hafta gün aşırı devam et dedi. Demekki her kadında pikten sonra silikleşince hemen yumurtlama olmuyor. Zaten dün akşamı değerlendirmişsiniz bir de yarını değerlendirirsiniz. Zaten doktor da 1 dolu 1 boş dedi bana. İnşallah tutar kuzum
Sanırım bu süreçte çoğumuz böyleyiz, üzülme lütfen yalnız değilsinEşimle tartıştık gece. Baya bi sinir krizi aşamasına geldik. Kendimi yıpratmak istemiyorum artık. Zaten depresyon tedavisi görüyorum. Gücüm kalmadı artık.
Keşke hiçbirimiz yaşamasakSanırım bu süreçte çoğumuz böyleyiz, üzülme lütfen yalnız değilsin
Geçicek zaten biliyorum. Zaman sadeceben dün ağladım kavga falan ettim, tabii o oralı olmadı, dn bende japon balığı gibiydim, bu gün sakinim, bu gün sana da ne desem bi faydası olmıcak biliyorum, ağla rahatla, tatlı ye, yarın güclü şekilde kalk ayağa
Aynen canim cok cok silik.. test elimdeyken biraz da net gorunuyor ama bakalim varsa bisey koyulasir inşallahBen de gördüm aşırı silik dikkatli bakınca görülüyor canım
Aynen sıkma canını, yumurta 24 saat canlı kalabiliyor. Testin negatif olması hemen yumurtladın anlamına gelmiyormuş zaten. Belki hala yumurtlamaya çalışıyor yumurtlaığın ve daha bu akşam yumurtlayacaksın öyle düşün. Teste çok takılma dedi doktorum da. Zaten yumurtladın ise bile dün ilişki olduğu için kanallarda sperm vardır. Tutacaksa her türlü tutar yaniİnsallah yavrum ya bu akşam araya sıkıştırırım belki Dicem de zor olacak öyle debu ay elimden geleni yaptım demek istiyorum kendime. Çünkü akışına bırakcam artık olmazsa. Bugun olmazsa Perşembe degerlendireyim o zaman
Ben bı ara o kadar çok ağladım ki gözlerim çok kötü oldu ve o gün yıllık izin yazdırıp işe gitmedimAynen tam olarak durum bu ne yazık ki. Ağlamaktan japon balığı gibi oldu gözlerim
Canimm cok tesekkur ederim insallah vardir gercekten... agustos anneler grubundan da hatirliyorum ismini
benimde cuma günü bat günüm geçerse test yaparım inşallahBat cuma gunu canım. Gectigimiz hafta pazartesi olan iliskide denk gelmis olabilir mi diye düşünüyordum. Oyle olursa 10. gun oluyor. Sabah ilk idrarla evet.. inşallah vardir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?