💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bence cok iyi çıkmış canım.. guzel guzel artislar gormek de nasip olsun insalllah

askım degerler kendıne ozgudur , onemlı olan artısıdır. O yuzden değerın gayet güzel tebrıkkkkk ederım en kocamanındannn guzelce katlanarak büyüsün bebişin :) testıne bakınca sana demıstım sanırım muhtelemen adetın yarın degıldır dıye bır ıkı gun gec yumurtlamıssın gıbı dusun bence :) sağlıkla gelsin

bence cok iyi çıkmış canım.. guzel guzel artislar gormek de nasip olsun insalllah
Amiin inşallah canım benimmm
Ya resmen mutluluktan ağlıyorum çok teşekkür ederim inşallah güzel bir şekilde artar da bebeğim benimle olur
Ayy askımm yuzumu kocaman bı gulumseme kapladı.normal tabıkı.hıc dusuk degıl maşalllaahsaglıkla ılerlesınbu sıralar agır ıs yapma ama dıkkat et kendıne bır ıkı hafta kadar
Yaa o kadar duygusalim ki şuan. Mutluluktan ağlıyorum inşallah sağlıkla artsın betam da çok teşekkür ediyorum canımıniçi

Oy maşallah gayet güzel canım benim de 43 cikmisti dün sağlıkla büyüsün inşallah minnosum canım dün görümcem dedi ki bir zibin alın dua edin saklayin biz öğrenince aldık bereketini çok gördük bir arkadaşından duymuş onlarda çok bereketini görmüşler küçük 1 tane zibin al dua et koy evin kenarına

O benim testimdi canim bana demistin umarim hakli çıkarsın

İnşallah canım denk gelmiştir pik günü değerlendirmişsin sitres yapmaman çok güzel canım

cok sevindim ya saglıkla ilerlesin bebeğim
Amiin
Bugün arkadaşın bebeğine hediye almaya gidicez gitmişken alırım canım teşekkür ederim senin değerin nasıl şimdi göremedim kaç günde bir kan verdin?
Çok sevindim canım sağlıkla ilerler inşallah hayırlı olsun
Amiin canım benim çok teşekkür ederim
teşekkür ederimm canım benim

Kuzum ben 13.8 ile öğrendim 6 martta.
Dün 8 martta verdim 43 çıktı 10 u yarın verecem sonra dr hesaplama yapacak daha vermezsin dedi. Kendim idrar testi ile takip ediyorum hala silik koyu görene kadar takip edeceğim onu. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah tüm arkadaşlarımız da güzel haber alsınlar inşallah. Senin de ilk bebisin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…