- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.021
İnan vardırVar var gördümmm
Ne çikti peki canım sendeBen heyecandan 2 gun kala başladım. Bugün direk yaptım. Aslında beklememiz gerekiyor 1 gun geçmesin hiç değilse ama bekleyemedim
Kızlarrr sonucum çıkmış 45.81 Bugün adetin ilk günü. Normal mi sizce? Sağlıkla artsın inşallah amiiinPapatyamaviss fnd_50 S simurgggg imagination forever Perlitik ve heyecandan unuttuklarım diğer kızlaaar
Kızlarrr sonucum çıkmış 45.81 Bugün adetin ilk günü. Normal mi sizce? Sağlıkla artsın inşallah amiiinPapatyamaviss fnd_50 S simurgggg imagination forever Perlitik ve heyecandan unuttuklarım diğer kızlaaar
Aaa canım yaaa varre gibi kan testi mi versenGözümüz çıkacak sırf var demek için
askım degerler kendıne ozgudur , onemlı olan artısıdır. O yuzden değerın gayet güzelKızlarrr sonucum çıkmış 45.81 Bugün adetin ilk günü. Normal mi sizce? Sağlıkla artsın inşallah amiiinPapatyamaviss fnd_50 S simurgggg imagination forever Perlitik ve heyecandan unuttuklarım diğer kızlaaar
Ayy askımm yuzumu kocaman bı gulumseme kapladı.normal tabıkı.hıc dusuk degıl maşalllaahKızlarrr sonucum çıkmış 45.81 Bugün adetin ilk günü. Normal mi sizce? Sağlıkla artsın inşallah amiiinPapatyamaviss fnd_50 S simurgggg imagination forever Perlitik ve heyecandan unuttuklarım diğer kızlaaar
Amiin inşallah canım benimmmbence cok iyi çıkmış canım.. guzel guzel artislar gormek de nasip olsun insalllah
Ya resmen mutluluktan ağlıyorum çok teşekkür ederim inşallah güzel bir şekilde artar da bebeğim benimle oluraskım degerler kendıne ozgudur , onemlı olan artısıdır. O yuzden değerın gayet güzeltebrıkkkkk ederım en kocamanındannn guzelce katlanarak büyüsün bebişin :) testıne bakınca sana demıstım sanırım muhtelemen adetın yarın degıldır dıye bır ıkı gun gec yumurtlamıssın gıbı dusun bence :) sağlıkla gelsin
Yaa o kadar duygusalim ki şuan. Mutluluktan ağlıyorum inşallah sağlıkla artsın betam daAyy askımm yuzumu kocaman bı gulumseme kapladı.normal tabıkı.hıc dusuk degıl maşalllaahsaglıkla ılerlesın bu sıralar agır ıs yapma ama dıkkat et kendıne bır ıkı hafta kadar
Tekrar at canım yapıpİnan vardırartimed ama başka yapscam yalancı çıkarabiliyormus
O benim testimdi canim bana demistinaskım degerler kendıne ozgudur , onemlı olan artısıdır. O yuzden değerın gayet güzeltebrıkkkkk ederım en kocamanındannn guzelce katlanarak büyüsün bebişin :) testıne bakınca sana demıstım sanırım muhtelemen adetın yarın degıldır dıye bır ıkı gun gec yumurtlamıssın gıbı dusun bence :) sağlıkla gelsin
İnşallah canım denk gelmiştir pik günü değerlendirmişsin sitres yapmaman çok güzel canımKızlar niyeyse bana bı rahatlama geldi ya. Pik günü değerlendirdik dün değerlendiremedik. Bugün de olursa olur artık nasibimizde varsa gelir bebek modundayim. Bu ay olmazsa zaten akışına bırakcam demiştim. Bu düşünce bile büyük bı yük kalkması gibi oldu uzerimden. Şu an bı rahatlamış hissediyorum
Çok sevindim canım sağlıkla ilerler inşallah hayırlı olsunKızlarrr sonucum çıkmış 45.81 Bugün adetin ilk günü. Normal mi sizce? Sağlıkla artsın inşallah amiiinPapatyamaviss fnd_50 S simurgggg imagination forever Perlitik ve heyecandan unuttuklarım diğer kızlaaar
maşallahKızlarrr sonucum çıkmış 45.81 Bugün adetin ilk günü. Normal mi sizce? Sağlıkla artsın inşallah amiiinPapatyamaviss fnd_50 S simurgggg imagination forever Perlitik ve heyecandan unuttuklarım diğer kızlaaar
Amiincok sevindim ya saglıkla ilerlesin bebeğim
Bugün arkadaşın bebeğine hediye almaya gidicez gitmişken alırım canım teşekkür ederimOy maşallah gayet güzel canım benim de 43 cikmisti dünsağlıkla büyüsün inşallah minnosum canım dün görümcem dedi ki bir zibin alın dua edin saklayin biz öğrenince aldık bereketini çok gördük bir arkadaşından duymuş onlarda çok bereketini görmüşler küçük 1 tane zibin al dua et koy evin kenarına
Amiin canım benim çok teşekkür ederimÇok sevindim canım sağlıkla ilerler inşallah hayırlı olsun
maşallah
Ayyyyyyy bebeğim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah miniğini
Amiin bitanemmm inşallahhAyyyyyyy bebeğim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah miniğini
Amiin
Bugün arkadaşın bebeğine hediye almaya gidicez gitmişken alırım canım teşekkür ederimsenin değerin nasıl şimdi göremedim kaç günde bir kan verdin?
Amiin canım benim çok teşekkür ederim
teşekkür ederimm canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?