- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.121
teşekkür ederim canım:)Tek gün ile bilemeyiz canım düzenli olarak her gün sabah yataktan kalkmadan dil altından aynı saatte ölçüp kaydetmen gerek. Ancak o zaman genel olarak yorum yapabiliriz. Bu arada umut hep var
erken olmus demekkı :) sonuca oduklan bosver :)Canım ben kan testi hep erken çıkıyor diyorlar ya çatladıktan sonra kaç gün beklemek gerekiyor bilmiyordum o gün de grip olduğum için doktora gittim doktor ilaç yazacaktı böyle bir durum olabilir ama bilmiyorum tabi test yapmadım dedim o da çıkar testte şimdi dedi ben öyle yaptım ama dediğim gibi o zaman 7 gün geçmişti üzerinden
bana neden ilaç vermediki sınırın üstü 30 da anlamadım ama hangi gün baktırılır prolaktin regl dönemi öncesi sonrası falan fark edermi tekrar gideyimBen 2 gün önce verdim 35 çıktı az önce doktordan geldim ilaç yazdı yükselmiş baya dedi
Yaaa gercekten miBen battan 1 gün sonra 9 la öğrendim canım tabi o kanları vermek stres yaratıyor şimdi çok şükür iyi gidiyor doktor bana değer değil artışı önemli demişti ama insan stres yapıyor kan vermeden de yapamıyor çok değişik duygular rabbim herkese nasip etsin inşallah bende hep takip ediyorum sizleri
1 saat uzaklıkta yarın kalkıp gitsem mi bilemedim şimdiBence v
akit kaybetmeden git o halde ne kdr uzakli canısı
ya tamamen doktor insiyatifine kalmış banada dostinex verdi hafta da bir hapı kırıp yarısını iiçiyordum zaten koca kutudan 2 adet hap çıktı. hamileliğini kolaylştıracak fln dedi sonra adet olunca teste de gitmedim aslında baktırmamda gerekiyorbana neden ilaç vermediki sınırın üstü 30 da anlamadım ama
Canım benim her ay farklı bir ağrı oluyor bende öyle düşünüyordum böyle ağrım olmaz dediğim ne varsa oluyor. Umarım hamileliktir
Hallettin mi işleriniOnlar öyle dedi diye geldim gelmez olaydım ya illallah Bi ilgisizler Bi burun asıyolar en son kavga sebebi olacak
Ay insallah gebeliktir bana haber verİnşallah canım benim hiç değişmez önce ağrım pek olmaz 2. Gün ağrım olur oda bu şekilde değil bu bildiğin batma gibi ara ara giriyor
Reglinin 1 yada 3.günü bakılıyor 35 sınır olduğu için bana yüksek dedi ama gebeliğe engel olur bu değer 30dan aşağıya olması gerekiyor dedi birde bu kanı vermeden 5 gün önce ilişkiye girmeyin dedi oda yükseltiyormuşbana neden ilaç vermediki sınırın üstü 30 da anlamadım ama hangi gün baktırılır prolaktin regl dönemi öncesi sonrası falan fark edermi tekrar gideyim
Yarın git bnce canım ya da olmadi bu akşam iki test dha yap1 saat uzaklıkta yarın kalkıp gitsem mi bilemedim şimdi
Senin de mi çocuk 6 yaş canımAynı ben
İnşallah canım haftaya çarşamba yada perşembeye kadar adet olmazsam test yapacamAy insallah gebeliktir bana haber ver
Hsg sonrasi gebelik cok duydum canim.. insallah en kisa zamanda sonuc alirsinKızlar yarın hgs çekiyorum Allah nasip ederseçok heyecanlıyım bir yanım çok tedirgin korku var işlemin sonrası için inşallah gebelik oluşur
İnşAllah tek umudum bu kaldıHsg sonrasi gebelik cok duydum canim.. insallah en kisa zamanda sonuc alirsin
Bata kac var canim. Gebelik olabilir mi acaba ya? Kardesim de boyle hamileligin ilk baslangicinda kafasini kaldiramamisti yastiktan orda burda her yerde uyuyorduKurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Cnm bu iş boyle olmıcakKurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Tamm bakalımİnşallah canım haftaya çarşamba yada perşembeye kadar adet olmazsam test yapacam
Cnm tebrik ederimKızlarrr sonucum çıkmış 45.81 Bugün adetin ilk günü. Normal mi sizce? Sağlıkla artsın inşallah amiiinPapatyamaviss @fnd_50 S simurgggg @imagination forever @Perlitik ve heyecandan unuttuklarım diğer kızlaaar
Cnm çizgi varGerçekten var mı laboquick markası doğrudur Allahım inşallah çok heyecanlandım
Tamm bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?