💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

erken olmus demekkı :) sonuca oduklan bosver :)

Yaaa gercekten mi artışı nasil oldu peki takiplerde. Benim testler cok cok silik. Simdi kan versem kesin 10un altindadir. Bat da yakin oldugu icin kimyasal olmasi fikrini atamiyorum kafamdan. Sen simdi kac haftalik gebesin canim? Her sey yolunda mi? Saglikla al kucagina insallah

bana neden ilaç vermediki sınırın üstü 30 da anlamadım ama
ya tamamen doktor insiyatifine kalmış banada dostinex verdi hafta da bir hapı kırıp yarısını iiçiyordum zaten koca kutudan 2 adet hap çıktı. hamileliğini kolaylştıracak fln dedi sonra adet olunca teste de gitmedim aslında baktırmamda gerekiyor

bana neden ilaç vermediki sınırın üstü 30 da anlamadım ama hangi gün baktırılır prolaktin regl dönemi öncesi sonrası falan fark edermi tekrar gideyim
Reglinin 1 yada 3.günü bakılıyor 35 sınır olduğu için bana yüksek dedi ama gebeliğe engel olur bu değer 30dan aşağıya olması gerekiyor dedi birde bu kanı vermeden 5 gün önce ilişkiye girmeyin dedi oda yükseltiyormuş

Bata kac var canim. Gebelik olabilir mi acaba ya? Kardesim de boyle hamileligin ilk baslangicinda kafasini kaldiramamisti yastiktan orda burda her yerde uyuyordu

Cnm bu iş boyle olmıcak
Sen şu doktorla görüş
Hap ağar gelmiş
Günde 1 tane gece iç
Bak ben gce içiyorum hiçbirşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…