💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım doktoruna danışsana bu kadar çok etkiliyorsa en azından günde bir kullanırsın belki
Ayrıca bana da verdi doktor mesela son defada ama beş gün kullan demişti bence telefonlada olsa sorsan için rahatlar en azından

Bende daha önce kullanmıştım ama günlük hayatımı hiç etkilememişti doktorunu bir arasan sorsan? Belki vitamin desteği de alman gerekiyordur

Bitanem bugün kaçıncı günün. Ya acaba hamile olmayasın? Yani normal mi böyle yapması da bilemedim. Doktorunu mu arasan acaba

Ben bebiş düşünmeden önce çok akıntım olurdu
Kasımdan beri istıyoruz sıfır akıntı
Bu arada kasık ağrım var ve göğüslerim balon
İğne etkisi geçimi acaba
Test falanda yapmadım yapmucam
P. Tesi sabahı iğne dahil 12. Gün yapıcam

Ben ovulasyon testi kullanıyorum 27 Şubatta tam emin olamasam da yumurtlama olduğunu düşünüp değerlendirdüm. Ama dün ve bugün yumurta beyazı akıntı geldi ovulasyon testi yaptım biraz koyuydu yarın ikisi de koyu oluacak büyük ihtimalle.
Siz baksanız 27 Şubat'ta ki yumurtlama mı acayip kararsız kaldım ve moralim de bozuldu

Eklentiler

• IMG20230228213816.webp
    11 KB · Görüntüleme: 60
Hallettin mi işlerini
Hallettim canım da az önce kaynanamlara geldik kaynanam ve kayın pederim isyan ediyorlar 2. Çocuğu yapma sakın senin çocuğun durmuyor diye halbuki benm oğlumu onlar şımarttı bu hale getirdi her istediğini yaptılar ben zamanında dedim o kara yapmayın etmeyin çocuk alışır dedim inanmadılar şimdi de hamile kalsam kalpten em gidecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…