- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.181
Canım doktoruna danışsana bu kadar çok etkiliyorsa en azından günde bir kullanırsın belkiKurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Bende daha önce kullanmıştım ama günlük hayatımı hiç etkilememişti doktorunu bir arasan sorsan? Belki vitamin desteği de alman gerekiyordurKurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Bitanem bugün kaçıncı günün. Ya acaba hamile olmayasın? Yani normal mi böyle yapması da bilemedim. Doktorunu mu arasan acabaKurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Ben bebiş düşünmeden önce çok akıntım olurduBen özellikle dikkat ediyorum akıntım yok normalde çok olurdu beyaz akıntım. Ama şunu söylemek istiyorum. İlk gebeliğimde ozamanki içtiğim Progestanda su gibi akıntım olmuştu çiş yapar gibi. Adet oldum sanıp tuvalete koşuyordum. O akıntıdan iki gün sonra ben hamile olduğumu öğrendim. Şimdi de o akıntıdan olsa anlıcam hemen ama nerdeeeee:)
Çikar elbette ben dört gün kala yaptircsm düşün :)Akşam sağlıklı çıkar mı acaba 2 gün var sonuçta yapacağım ama bakalım inşallah
Maşallah hamiş haberleri geliyor bol bolkan testi yaptım beta değerim 57,15 çıktı kızlar
Hamiş ingiliççe öğretmeni kadromuz doldu sıra hamiş okul öncesi öğretmenimizdeYaaa bebeğim çok teşekkür ederim evet ben de şaşkınımamiin Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda
Eveeet inşallah o da gelecek arkamdan sen de geleceksin bebişim
kan testi yaptım beta değerim 57,15 çıktı kızlar
Evime dönsem daha iyi olacağım İnşAllah kendi düzenimi çok özledimAşkım sen nasıl oldun toparlandın mı biraz
Aaahh ah sabırla o günü bekliyorumEveeet inşallah o da gelecek arkamdan sen de geleceksin bebişim
Amin canım benim inşallahharika.. hadi guzel artislar olsun
48 saat sonra 2 kat artis olmasi gerekiyor diye biliyorum canimAmin canım benim inşallahbenim bir daha ne zaman test yapmam gerekiyor şimdi
Hallettim canım da az önce kaynanamlara geldik kaynanam ve kayın pederim isyan ediyorlar 2. Çocuğu yapma sakın senin çocuğun durmuyor diye halbuki benm oğlumu onlar şımarttı bu hale getirdi her istediğini yaptılar ben zamanında dedim o kara yapmayın etmeyin çocuk alışır dedim inanmadılar şimdi de hamile kalsam kalpten em gidecekler.Hallettin mi işlerini
Yok canım benim çocuk 4 yaş 3 aylıkSenin de mi çocuk 6 yaş canım
Anladım canım inşallah öyle olur da artar değerler48 saat sonra 2 kat artis olmasi gerekiyor diye biliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?