💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

geçen ay çatlama haftası baya sancım vardı ama adete yakın geçti sancım bu ay adete yakın sancım artınca hamile olduğumu anladım herkesin belirtisi başka olabiliyor

Kızlar benım bu yumurtam çatlamıyor heralde ya. Havuc yıyorum sureklı düşükten sonra 40. Gün kanamam olmadı ve son uc gundur ovulasyon testlerı boyle .
Cnm Bnımde boyle 9 gün yüksek kaldı
Çatlamıyor dedim Habire havuç yedım
Aralık ayıydı
O ay hamiş kaldım ama kımyasal oldu

Cnm benımde yarın 10. Gunum
Hiç test faln yapmadım silikleşme takip etmedim, bakalım, kasık batması, bel ağrısı başladı bugun,
Göğüsler şiş, ağrıyor
İnşallah senınde vardır cnm
Sabah yapsana test, çıkar artık

Az önce böyle kâğıt olandan çubuk kalmıştı onu yaptım bişey çıkmadı canım çok kaliteli bişey değildi ama hiçte umutlu değilim zaten.. adete daha işte 8 gün var .. benimde göğüsler şiş ağrı var kasıklarımda adet sancısı değil ama ağrısı oluyor senin daha erkenmiş bu arada 10 günde yapma zaten 7 ci günde silikleşmeye başlıyor testler iğne etkisi 1 haftada gidiyor

geçen ay çatlama haftası baya sancım vardı ama adete yakın geçti sancım bu ay adete yakın sancım artınca hamile olduğumu anladım herkesin belirtisi başka olabiliyor
Hayırlı olsun canım bende pko var bu korkutuyor beni artık.. bide bi saat önce Çubuklu kâğıt test yaptım negatif 14. Gün ve adet gibi ağrılarım var söküldüm sökülcem sanki gidip geliyo ağrım daha da var adete en az 1 hafta filan .. canım çok sıkkın 2. İğnemdi..

Canlar transferim oldu çok şükür şuan dinleniyorum

Abla benim bugun transferim oldu ayın 19 Mart kan verecem hepinizden dua bekliyorum

canını sıkma daha hiçbişi belli değil benimde iki gün önce sancım olunca adet mi olucam diye biraz moralim bozuldu ama değilmişim elhamdulillah inşallah seninde yerlrşme sancılarıdır. ben ilk defa iğne olduğum için farkı bilemiyorum hem bende de pko vardı ama ileri seviye değildi kızımda klomen bunda letu kullandım

Kızlar aranızda Yasmin kullanan olmuşmu?yan etkileri oldumu sizde?
Yasmin bende az sinir yapmıştı bide 7 gün ara ver olayı zor geliyordu bende yazz kullandım 28 tablet kesmeden kullanıyordum göğüs hassasiyeti mide bulantısı yapmıştı canım

fnd_50 nasılsın güzel kadın pek giremiyorum biraz rahatsızım arada giriyorum ama mesajlar çok göremiyorum pek gözlerim seni arıyor hep aklımdasın güzel gelişmeler olunca beni etiketle belki arada göremem

Kızlar aranızda Yasmin kullanan olmuşmu?yan etkileri oldumu sizde?
Canım ben daha önce kullandım 1yila yakın.sonra bebek düşünmeye başladım ve kadın doğuma muayene oldum ,doktor bana derhal bırak rahim incelmiş ve yumurtalıkların normalden küçük dedim,hatta ailende erken menopoza giren var mı dedi, çıkışta dünyam başıma yıkıldı,hemen o gün bıraktım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…