💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Teşekkür ederim hepimizin gönlüme göre olsun inşallah

B
Bu ovulasyon testleri benim kafamı çok karıştırıyor.Mesela pik görmeden birkaç gün önce yumurta akı kıvamında akıntı görüyoruz bu akıntı çatlayan yumurtadan dolayı olmuyor mu.yumurta çatladığında içindeki o sıvı akıyor diye biliyorum.ama hep söylenen o akıntıyı gördükten birkaç gün sonra çatlama olcağı.E henüz çatlamadıysa o uzayan akıntı neeeee bazen mantık yürüyemiyorum

Ben tedavi gördüğüm zamanlar o akıntı geldiğinde daha iğne yapmama 2-3 gün kalmış oluyordu hatta panik olup tekrar kontrole gitmiştim çatlama falan olmamıştı. Bence yumurtanin yeterli büyüklüğe geldiğini gösteriyor hatta ben de bugün gördüm hafiften ama test hiç koyulaşmadi

Evlenmeden önce ben o akıntıyı üşütünce oluyo sanıyodum hafif kasıklrım da ağrıyodu heh diyodum yine yerlere bastım çorapsız olcağı buydu.Meğer vücut nasılda bize sinyal veriyormuş yumurtlama zamanı.Her şey öyle planlı uyumlu yaratılmış çok şükür yaratana

O akıntı yumurtanın çatlamaya yakın olduğunu gösteriyor henüz çatlamış demek değil. Akıntı lh ile pik yapınca da çatlama yakın oluyor. Çatladıktan sonra da lh testi silikleşiyor. O akıntı ilişkiye girildiğinde spermleri orda daha uzun süre tutmaya Yardımcı oluyor. Allah’ın hikmeti valla

Demi.. inşallah güzel haberleri de yakın zamanda alırız

Canim biz eşimle deprem olduğundan beri ayrı şehirlerdeyiz. Ne zaman bir araya geliriz belli değil.
Bende pazartesiye şehir hastanesinden randevu aldım, adetin 4. Gününe denk geliyor, ilçedeki hastanede amh felan bakılmiyordu, burda bakmalarını isteyeceğim. Keşke rahim filmi de çekilse banada.

Ateş takibi yapmadın mi bu ay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…