💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Eklentiler

• 256DE082-5A37-4A0C-AE10-1F886D875E6A.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 145
  • B239C60D-8E32-4A78-AC0D-5868011194BB.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 132
  • 610427B3-4252-4DF6-BC0F-0105F2B3F014.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 121
  • 92D3F9F8-5CFA-456C-8ECA-9DD9877BD4FC.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 132
Ben yumurtlama hesapladım geçen ay folikte aldım yok anacim olmayınca olmuyor Rabb'im ne derse o
Canım kafaya takmamaya bak oluruna bırak iyi kötü biliyorsun zamanlarını ona göre bi dolu bi boş bile gitsen denk gelir sadece çok düşünme

Bencede hamilelik var inşallah kan testi yapın belirtileriniz nelerdi

Ben tam göremedim ama belki çıplak gözle görülebilir 2 gün sonra tekrar yapın varsa daha net çıkar

Canım zor görünüyorsa fotoda çıkmaz 2 gün sonra tekrarla yada yarın biraz daha belirgin olur

Canimcim ben de gördüm predictor yaniltmadi beni hic bugune kadar cok silik de olsa varsa var oluyor genelde. Su an beta seviyesi 5 ile 7 arasi olabilir. Koyulasmasini takip et. Insallah bebis sıkıca tutunur sana. Cok sevindim cok zorlandın ama ise yaradi demekki progestan

Bakayım. Bende bulamadım ama çok sevindim fndye seninde güzel haberler vermen dileğiyle kuzum

Ya gören gözlerine kurban var dimi ya çok çok ince evirip çevirip bakıyorum görüyorum önceden olmadığında hep bembeyaz oluyordu. Allahım nolur olsun hayırla sağlıkla gelsin. O zaman benim hamile kalabilmem için gerçekten progestana ihtiyacım var çünkü ilk gebeliğimde de Progestan kullandığım ay hamile kalmıştım

Kuzum ben göremedim ama bazen resimde görükmüyor canlı görüküyor

Ben tam göremedim ama belki çıplak gözle görülebilir 2 gün sonra tekrar yapın varsa daha net çıkar

Canım zor görünüyorsa fotoda çıkmaz 2 gün sonra tekrarla yada yarın biraz daha belirgin olur
Ay inşallah ben elimde çevirince filan görüyorum inceden çizgi. Normalde predictor hep yaptım olmadığında hep bembeyazdı. Bir de ben bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün 25. Gün öyle yapayım dedim Allahım inşallah vardı dua edin nolur

Kuzum ben göremedim ama bazen resimde görükmüyor canlı görüküyor
Evet canım resim çekerken çok zorlandım çünkü. Ama elimde bakarken gördüm çıplak gözle. Çarşambaya kadar beklicem yapmıcam inşallah varsa netleşir

Canım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyse isaretledim hatta. Ama sen elinde bizden daha net goruyorsundur zaten. Yarin tekrar yap koyulasirsa super

Eklentiler

• Screenshot_20230312-115125_Chrome.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 148
Evet canım resim çekerken çok zorlandım çünkü. Ama elimde bakarken gördüm çıplak gözle. Çarşambaya kadar beklicem yapmıcam inşallah varsa netleşir
Evet diyorum ya bazen resimde öyle görüküyor..İn şa Allah vardır canım sen yine kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…