- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.081
Canım kafaya takmamaya bak oluruna bırak iyi kötü biliyorsun zamanlarını ona göre bi dolu bi boş bile gitsen denk gelir sadece çok düşünmeBen yumurtlama hesapladım geçen ay folikte aldım yok anacim olmayınca olmuyor Rabb'im ne derse o
Bencede hamilelik var inşallah kan testi yapın belirtileriniz nelerdiMerhaba herkese,
Birkaç aydır takipteydim ve sonunda üye olup, aranıza katılmak istedim. Katılır katılmaz da bir sorum olacaktı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum. Bata 3 gün var. Dün erken gebelik testinde silik bir çizgi, bugün de normal kaset testte daha belirgin ikinci çizgiyi gördüm. Sizce gebelik var mıdır? Mor olan dün yapıldı awox marka, kaset olan artımed. Bu markalar güvenilir midir?Eki Görüntüle 3216396
Ben tam göremedim ama belki çıplak gözle görülebilir 2 gün sonra tekrar yapın varsa daha net çıkarAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss trueliving_ S simurgggg bebekheyecani T tweeetyyy destinesiaa melegim can T TASUU Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Canım zor görünüyorsa fotoda çıkmaz 2 gün sonra tekrarla yada yarın biraz daha belirgin olurAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss trueliving_ S simurgggg bebekheyecani T tweeetyyy destinesiaa melegim can T TASUU Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Canimcim ben de gördümAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss trueliving_ S simurgggg bebekheyecani T tweeetyyy destinesiaa melegim can T TASUU Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Aynen kuzucum 27sine aldım randevuyu. Hadi bakalım
Canimcim ben de gördümpredictor yaniltmadi beni hic bugune kadar cok silik de olsa varsa var oluyor genelde. Su an beta seviyesi 5 ile 7 arasi olabilir. Koyulasmasini takip et. Insallah bebis sıkıca tutunur sana. Cok sevindim cok zorlandın ama ise yaradi demekki progestan
Ya gören gözlerine kurban var dimi ya çok çok ince evirip çevirip bakıyorum görüyorum önceden olmadığında hep bembeyaz oluyordu. Allahım nolur olsun hayırla sağlıkla gelsin. O zaman benim hamile kalabilmem için gerçekten progestana ihtiyacım var çünkü ilk gebeliğimde de Progestan kullandığım ay hamile kalmıştımCanimcim ben de gördümpredictor yaniltmadi beni hic bugune kadar cok silik de olsa varsa var oluyor genelde. Su an beta seviyesi 5 ile 7 arasi olabilir. Koyulasmasini takip et. Insallah bebis sıkıca tutunur sana. Cok sevindim cok zorlandın ama ise yaradi demekki progestan
Kuzum ben göremedim ama bazen resimde görükmüyor canlı görüküyorAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss trueliving_ S simurgggg bebekheyecani T tweeetyyy destinesiaa melegim can T TASUU Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Bariz var canim artıyor benceKızlar Selam düne göre koyulasma var sanki di mi
Hatalı canımEki Görüntüle 3216407
Gecikmenin 2. Günü test hatalı dimi
Ben tam göremedim ama belki çıplak gözle görülebilir 2 gün sonra tekrar yapın varsa daha net çıkar
Ay inşallah ben elimde çevirince filan görüyorum inceden çizgi. Normalde predictor hep yaptım olmadığında hep bembeyazdı. Bir de ben bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün 25. Gün öyle yapayım dedim Allahım inşallah vardı dua edin nolurCanım zor görünüyorsa fotoda çıkmaz 2 gün sonra tekrarla yada yarın biraz daha belirgin olur
Artıyor güzelce daha koyu olmuş canımKızlar Selam düne göre koyulasma var sanki di mi
Evet canım resim çekerken çok zorlandım çünkü. Ama elimde bakarken gördüm çıplak gözle. Çarşambaya kadar beklicem yapmıcam inşallah varsa netleşirKuzum ben göremedim ama bazen resimde görükmüyor canlı görüküyor
Canım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyseYa gören gözlerine kurban var dimi ya çok çok ince evirip çevirip bakıyorum görüyorum önceden olmadığında hep bembeyaz oluyordu. Allahım nolur olsun hayırla sağlıkla gelsin. O zaman benim hamile kalabilmem için gerçekten progestana ihtiyacım var çünkü ilk gebeliğimde de Progestan kullandığım ay hamile kalmıştım
Evet diyorum ya bazen resimde öyle görüküyor..İn şa Allah vardır canım sen yine kendine dikkat etEvet canım resim çekerken çok zorlandım çünkü. Ama elimde bakarken gördüm çıplak gözle. Çarşambaya kadar beklicem yapmıcam inşallah varsa netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?