- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.161
Ay ben görüyorum ya inşallahAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss trueliving_ @simurgggg bebekheyecani T tweeetyyy destinesiaa @melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Ama efekt yaparsam da budurNetlik nasıl veriliyor kankam uygulama mı var hiç anlamıyorum bu olaylardanya kankaaaa oldu mu sence bu sefer ya ne diyorsun bu işeeeee. Çarşambayı beklicem kankam
O kadar ugrastım ki görmek içinAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorumPapatyamaviss trueliving_ @simurgggg bebekheyecani T tweeetyyy destinesiaa @melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
İnşallah sen de daha stres yaşamadan geçir kuzum, bundan sonrası yokuş aşağı olsunİçim daha rahatladi kuzum hiç böyle stresler yaşamadan geçir sen gebeligini inşallah
Amin kuzum benim amin inşallahDuam hepinizle kuşum benim Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bir de canım bende pik olduğu gün sıvı alımının hiç bir önemi yoktu. Burada birileri de aynı şeyi yazmıştı. Pik olduğunda sıvı da alsan o pik i görüyorsun. İnşallah dünkü piktir de tutmuştur. Çünkü testlere de çok güvenmiyorum ben, ne de olsa kul icadı. Fabrikasyon hatası olabilir.
Aynen benim de dün aklıma geldin yazacaktım sana sonra dolanırken yazdığını görünce cevap veretim dedim :) Ben napim aynı ya 13 mart regl günüm bekliyorumAynen canım bekliyorum bu sefer daha sakin bir şekildesen napıyosun burada da karşılaştık hala hayırlı haber vermek nasip olmadı
Tabi çıkar kuzum sıvı alımına dikkat edip yap. Ama normalde en iyi sabah çıkıyormuş. Uyurken birikiyor deniyor sanırımKızlar fikrinize ihtiyacım var.Bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün.Sabah ilk idrarla test yapmayı istiyordum ama eşim benden önce uyandı ve onun test yaptığımı asla bilmesini istemiyorum o yüzden de yapamadım.Gün içinde fırsat bulunca yapsam da yine varsa çıkar mı erken gebelik testinde ?
Dün pik olmuş gibi duruyor kuzum bugün de çatlamış görünüyor bugünü de değerlendirin bence inşallah hayırlsıı olsunEki Görüntüle 3216447
Kafam çok karıştı kızlar. Bunlar 4 günlük testlerim 11 Marttaki saat 4 de yspıldu bugün ki 12 buçuk. Dün akşam değerlendirme oldu. Acaba pik mi değildi? Bu arada akıntım da var. Bu da yumurtlama ne olunca oluyor bilmiyorum amane diyorsunuz kızlar bu duruma A Afratafrac fnd_50 trueliving_ Papatyamaviss destinesiaa
Evet beni de bu korkutuyor emin olamıyorum var mı yok muO kadar ugrastım ki görmek içingördümmmm cok silik oldugu için cok zor görmek
Amin kuzum ya inşallahDün pik olmuş gibi duruyor kuzum bugün de çatlamış görünüyor bugünü de değerlendirin bence inşallah hayırlsıı olsun
Yarın yine yap kuzumEvet beni de bu korkutuyor emin olamıyorum var mı yok muben bile zor görüyorum bakalım iki gün sonra tekrarlıcam artık
Ya resmen görüyorum valla burda senin yaptığında. Ya şimdi elimde bakıyorum göremiyorum çok zor görüyorum korku düştü içimeAma efekt yaparsam da budur
Salı ya da çarşamba yapıcam bebeğim korkuyorum netlik olsun istiyorum artıkYarın yine yap kuzumgörünüyor en azından
Kankam ben de kurcaladım buldum ıphone da. Hayırlısı olsun vallahi geçmez artık günler inşallah test yanıltmaz yoksa artık kalpten gidicem artıkIphone kankam kendı duzenleyıcısıkankam oldu oldu inşallah Yumurtlama flnda netbılmeyınce bide bekleyelım bakalım kankam daha koyu cızgıler görürüz ınşallah
Kuzum dur korkma daha erken ondan bu kadar silikSalı ya da çarşamba yapıcam bebeğim korkuyorum netlik olsun istiyorum artık
İnşallah kuzum dua rt test yanlış olmasın koyulaşsın nolurAy ben görüyorum ya inşallah
Şimdi tekrar bakıyorum teste elimde gözlerim yoruldu bakmaktan göremez oldum var gibi yok gibi. İnşallah vardırKuzum dur korkma daha erken ondan bu kadar silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?