💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İnsallah diğer ay boş geçmicek merak etme moralinin iyi olmasına cok sevindim

Ben elendim kendimi kandırmaya gerek yok inşallah sizler burdan güzel haberler alarak çıkarsınız nisan ayına geçmiyorum işim yandırmayacam demekki olmuyor evlatlarım var onlara rabbim uzun ömür versin burda sizleri takip edecem duam sizlerle canlar

Canım bn düşük değerle öğrenmiştim şubatta 2 gün sonra değer düşmüş ertesi gün başlamıştı kanama senin yüksek olduğu için zaman alabilir ama labaratuvarda yanılma durumlarda oluyor belki öyledir inş öyle olmasını çok isterim

Neden vazgeciyosun canım hamile kalabiliyorsun yani vazgecme ya

Neden vazgeciyosun canım hamile kalabiliyorsun yani vazgecme ya
Olmuyor canım demekki böylesi hatırlatmış adeti bile sökülmedi herşey normal ama olmuyor diğer çocuklarımda hamile kalamazsın dedikleri halde olmuştu onun için zorlamanın anlamı yok

Moralinin iyi olmasina sevindim kuzum insallah iyi haberler aldigin bir gun olur

Kuzum ben geçen yıl 747den 213e düşünce başlamıştı kanamam o yüzden beklentiye girdim yine. Sıfırlanmıştır şuan belki de yarın başlar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…