- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.761
Yani negatifler pozitife dönebilir.mi halaErken ben 10. Gün cok silik gördüm canım
İnsallah diğer ay boş geçmicek merak etme moralinin iyi olmasına cok sevindimKızlar günaydın bugünkü artimed sahte test silik çıktı. Kanama hala yok. Bugün beta vereceğim sanırım sıfırlanınca kanama başlayacak. Kanama beklemek kadar sıkıcı bir şey yok. Moralim daha iyi. Yılmak yok yola devam
Hayırlısı artık kuzucumAynen kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik oluşur diyorlar inşallah bidahaki ay hayırlı haberlerini alırız
İnşallah canım benim seni de tebrik ederim şnşallah sağlıkla kucağına alırsınİnsallah diğer ay boş geçmicek merak etme moralinin iyi olmasına cok sevindim
Hayırlsı rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin her birimizeHayırlısı artık kuzucum
Tabiki dönerYani negatifler pozitife dönebilir.mi hala
Amin canım benim tesekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin en güzel zamandaİnşallah canım benim seni de tebrik ederim şnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım bn düşük değerle öğrenmiştim şubatta 2 gün sonra değer düşmüş ertesi gün başlamıştı kanama senin yüksek olduğu için zaman alabilir ama labaratuvarda yanılma durumlarda oluyor belki öyledir inş öyle olmasını çok isterimKızlar günaydın bugünkü artimed sahte test silik çıktı. Kanama hala yok. Bugün beta vereceğim sanırım sıfırlanınca kanama başlayacak. Kanama beklemek kadar sıkıcı bir şey yok. Moralim daha iyi. Yılmak yok yola devam
Kesinlikle artmışKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Neden vazgeciyosun canım hamile kalabiliyorsun yani vazgecme yaBen elendim kendimi kandırmaya gerek yok inşallah sizler burdan güzel haberler alarak çıkarsınız nisan ayına geçmiyorum işim yandırmayacam demekki olmuyor evlatlarım var onlara rabbim uzun ömür versin burda sizleri takip edecem duam sizlerle canlar
Artmış annesi artmış el sallıyorKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Olmuyor canım demekki böylesi hatırlatmış adeti bile sökülmedi herşey normal ama olmuyor diğer çocuklarımda hamile kalamazsın dedikleri halde olmuştu onun için zorlamanın anlamı yokNeden vazgeciyosun canım hamile kalabiliyorsun yani vazgecme ya
Moralinin iyi olmasina sevindim kuzumKızlar günaydın bugünkü artimed sahte test silik çıktı. Kanama hala yok. Bugün beta vereceğim sanırım sıfırlanınca kanama başlayacak. Kanama beklemek kadar sıkıcı bir şey yok. Moralim daha iyi. Yılmak yok yola devam
8. gün yapılan test çoooook erken. 10. günden önce çıkmaz ki asla.Yani negatifler pozitife dönebilir.mi hala
Kuzum ben geçen yıl 747den 213e düşünce başlamıştı kanamam o yüzden beklentiye girdim yine. Sıfırlanmıştır şuan belki de yarın başlar bakalımCanım bn düşük değerle öğrenmiştim şubatta 2 gün sonra değer düşmüş ertesi gün başlamıştı kanama senin yüksek olduğu için zaman alabilir ama labaratuvarda yanılma durumlarda oluyor belki öyledir inş öyle olmasını çok isterim
Sen su an regl oldun mu basladı mıOlmuyor canım demekki böylesi hatırlatmış adeti bile sökülmedi herşey normal ama olmuyor diğer çocuklarımda hamile kalamazsın dedikleri halde olmuştu onun için zorlamanın anlamı yok
Tabiki döner canım.Yani negatifler pozitife dönebilir.mi hala
Yok öyle Bi parça peçeteye geldi sonra yok şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?