- 14 Mayıs 2021
- 6.069
- 13.061
- 198
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.881
çok sagol bıtanem.Allah razı olsun ❤.bilmek ama oluruna bırakmak gereklı elbette ki.mesele bazı bılgılerde degerlı yani ,ben mesela hıc yumurtlama nedır fln bılmıyordum acıkcası,çok bılgı sahıbı oldum.tek kötü yanı şu erkenden gebelık testı yapmaya alısmayaydık ıyıydı ama yapcak bısey yokCanim çok çok sevindimbazen ben de herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrendim diye suçluyorum kendimi ama olsun ben de burada mutluyum. Yazmadığım zamanlarda bile gelip okuyorum bilgi ediniyorum. Biz ne yapsak da en iyisini Allah bilir. Tekrardan cok gecmis olsun

şeytan dürtüyor test için,  rüyamda çift çizgi gördüm bu sabah çıkmayacağını bile bile yaptım
 şeytan dürtüyor test için,  rüyamda çift çizgi gördüm bu sabah çıkmayacağını bile bile yaptım  senin bat tarihin nedir bu arada ?
 senin bat tarihin nedir bu arada ? döllenme ne kadar sürede oluyor acaba
 döllenme ne kadar sürede oluyor acaba 

vallahi ben de buraya gire gire herşeyi öğrendim ama cahillik mutlulukmuş
 vallahi ben de buraya gire gire herşeyi öğrendim ama cahillik mutlulukmuş  herşeyi bilmek de kötü gerçekten
 herşeyi bilmek de kötü gerçekten 

cok gecmiş olsun. Ben de seviyorum burayı kafası dagılıyo insanın konustukça
 cok gecmiş olsun. Ben de seviyorum burayı kafası dagılıyo insanın konustukça 29 mart muhtemelen canim senin?
 29 mart muhtemelen canim senin?

aslında evde test bulundurmamak lazım, ev de eczaneye uzaksa mecbur dayanacaz da işte anca söylüyorum
 aslında evde test bulundurmamak lazım, ev de eczaneye uzaksa mecbur dayanacaz da işte anca söylüyorum