- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Evet stresli bir dönemden geçiyorum ama 3 yıldır böyleHayatınızda stres olabılırmıkı bende bu ara oyleyım ıstah im fena acildi. Ama istikrarlı olun ve fazlalıklara veda edin hersey kafada bitiyor.
Fazladan hobi edinebileceğim bir vaktim yok. Herseyi yaparken yemek yiyebiliyorumHayatınızdaki boşlukları yemekle dolduruyosunuz demek ki.
Klasik olacak ama yemek yerine başka hobiler bulun
Saglikla alin insallah kucaginizaVe dogum yapar yapmaz yine soyle Bı ıkı ay gecer delı gibi diyete baslıcam simdıden kendimi telkin ediyorum. Bu halde hayattan insan zevk alamıyor hıc bısey yapasım yok doguma kadar bitkin haldeyim. Bir an once dıyorum dogsun bende eski halime döneyım. Ama stresin cok buyuk etkisi var.
Yeeeerimmmcok severimm. Yalniz dogum kilolarim icin ekmegi kestim suan iyi durumdayim 2 3 kilo kaldi. Pek sallamiyorum. Biraz once makarna yediim ohh :))
Makarnanin yanin da ekmek yemedim ama normal sartlarda ekmek arasi makarna tercihimdir
Ayyy çok tatlısınızz ya :)) bende gece gece ev yapımı hamburger yapan bir mekana gittim ve en büyük boyundan yedim ama kola şekersiz :)))Yeeeerimmmcok severimm. Yalniz dogum kilolarim icin ekmegi kestim suan iyi durumdayim 2 3 kilo kaldi. Pek sallamiyorum. Biraz once makarna yediim ohh :))
Makarnanin yanin da ekmek yemedim ama normal sartlarda ekmek arasi makarna tercihimdir
T.Y. mi yoksa A.K.H. MI ? Ikisinide denedim. Ikiside super bir sürü insan eridi ama ben maalesefAkapunturla veren arkadaşlarım var.. 80 den 48 e indiler.. araştırabilirsiniz.. isim veriliyor mu emin değilim ama Ankara akapuntur yazarsanız ismi direkt çıkıyor.
:) evet ama 2 sıkıntı var: 1. Benim beslenme şeklim kizimida etkilemeye baslayacak. 2. Cidden sagligim bozulacakYeeeerimmmcok severimm. Yalniz dogum kilolarim icin ekmegi kestim suan iyi durumdayim 2 3 kilo kaldi. Pek sallamiyorum. Biraz once makarna yediim ohh :))
:) colayi şekersiz seviyorum bendeAyyy çok tatlısınızz ya :)) bende gece gece ev yapımı hamburger yapan bir mekana gittim ve en büyük boyundan yedim ama kola şekersiz :)))
18 kilo aldim canim. 6si dogum da gitti. 78le doguma gormistim. 1 ay kadar 72 de takildim. Ben yurumeyi ve su icmeyi cok severim etkisi var diye dusunuyorum. Cok ekmek yerim. Ekmek arasi ekmek falan :))) emziriyorum da bunlar hep etken.Nasıl verdiniz o doğum kilolarinj ya
Ben 22 kilo aldım 11ini verdim 11i kaldı. Gitmiyor hala :/
Yosunlu olan :) T.YT.Y. mi yoksa A.K.H. MI ? Ikisinide denedim. Ikiside super bir sürü insan eridi ama ben maalesef
:))Yosunlu olan :) T.Y
Ayy sorma bacim. Ben ekmek arasi ekmem yiyince oglum da oyle oldu. Önune gecemedik. Ve kepekli eklmek aldik. Ve daha doyurucu oldu oglum da begenmedi biraz toparladik gibi bakalim. Krese soyledim onlarda vermiyo. Tost ciktigi gunler 2 yarim yiyomus yavrum :)):) evet ama 2 sıkıntı var: 1. Benim beslenme şeklim kizimida etkilemeye baslayacak. 2. Cidden sagligim bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?