- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Kolayi iyiki sekersiz icmissin yoksa olmazdi :)) ayyy o toklugun ustune ne uyunur simdi demi ohh ya :) bence de yiceksen en buyuk boyunu yiyip hakkini vercen kardesim.Ayyy çok tatlısınızz ya :)) bende gece gece ev yapımı hamburger yapan bir mekana gittim ve en büyük boyundan yedim ama kola şekersiz :)))
Masallah kuzuyaAyy sorma bacim. Ben ekmek arasi ekmem yiyince oglum da oyle oldu. Önune gecemedik. Ve kepekli eklmek aldik. Ve daha doyurucu oldu oglum da begenmedi biraz toparladik gibi bakalim. Krese soyledim onlarda vermiyo. Tost ciktigi gunler 2 yarim yiyomus yavrum :))
Hemde nee uyunurrr. Etliyim butluyum mutluyum:)) 1.60 a 58 kiloKolayi iyiki sekersiz icmissin yoksa olmazdi :)) ayyy o toklugun ustune ne uyunur simdi demi ohh ya :) bence de yiceksen en buyuk boyunu yiyip hakkini vercen kardesim.
Ben 61 dim. Suan 65 66 arasi gidiyorumya 63 olsam yeter. Boyim da 1 67 69 da tam bilmiyorum :)Hemde nee uyunurrr. Etliyim butluyum mutluyum:)) 1.60 a 58 kilo
Evlenmeden önce 48 idim :)) ( her Türk kadını gibi değil cidden 48dim )))
Bence normal hala o durumun psikolojisini yasıyor olabilirsiniz kolay degil hayatınız tamamen degısıyor ama bir an once dur demeli bu durumaEvet stresli bir dönemden geçiyorum ama 3 yıldır böyle
Amin insallah tesekkurler.Sa
Saglikla alin insallah kucaginiza
Aynenn 5-6 kilo veririzzz yaaa :))) 3 gün yulaf+yoğurt yemeye bakarBen 61 dim. Suan 65 66 arasi gidiyorumya 63 olsam yeter. Boyim da 1 67 69 da tam bilmiyorum :)
Bunun konu sahibine faydası?Yeeeerimmmcok severimm. Yalniz dogum kilolarim icin ekmegi kestim suan iyi durumdayim 2 3 kilo kaldi. Pek sallamiyorum. Biraz once makarna yediim ohh :))
Makarnanin yanin da ekmek yemedim ama normal sartlarda ekmek arasi makarna tercihimdir
Faydaci geldii haanımm.
:)) yine yanılmadım.Faydaci geldii haanımm.
Evet ama uzman birisi olsun istiyorum. Bu işi daha önce baskalarinda çözmüş birisi
Hepimiz bir çözüm bulmalıyız ama ne?Ben de oyleyim malesef son 1 yildir yani iglum dogdugundan beri... ne yapicam bilmiyorum...
Yaş 30dan küçük olduğunda kilo vermek veya almamak cok kolay. Ama su an ben sadece yemek yemeyi düşünüyorumben de dana gibi yerim. homemade burger içine 1 kutu patates kızartmasını doldurur yanında ekstra patates alıp onu da sade yerim. normal insanlar yarım kokoreç yerken ben 3 çeyrek yerim hatta arkadaşlarımınkine de sulanırım. bu ve daha fazla bir sürü şey midem tamamen çöplük gibi hissediyorum bazen.
ben kilo almıyorum ama bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. psikologum da öyle düşünüyor. benim küçüklükten gelen ailevi problemleri bastırma şeklimmiş. yemek yerken çok mutlu oluyorum çünkü.
hala bu konu üzerinde çalışıyoruz mesela şu an jelibonun insan üzerindeki etkisi gibi saçma sapan videolar izleme aşamasındayım psikolog tavsiyesiyle. işe yararsa haber veririm ama tamamen psikolojik bence destekle halledebilirsiniz ben bile biraz azalttım.
Aslında yeni hayatınıza alışma ve içselleştirme konusunda psikolog görüşmelerini kastettim ben. Yeme sorunu buna bağlı olarak kendiliğinden çözülecek gibi duruyor.Evet ama uzman birisi olsun istiyorum. Bu işi daha önce baskalarinda çözmüş birisi
Arkadaşlar merhaba
Cok ciddi bir sorunum var. Ben yemek yiyorum. Deliler gibi yiyorum. Asla doymuyorum.
Hayatımın buyuk bir kısmını normal kiloda geçirmiş birisi olarak son 2 3 yilda aldığım ama asla veremedigim kilolarım var. Diyetisyene para vermekten ve yapmamaktan biktim.
Amacim yarin zayıflamak asla değil ama su psikolojik destek almali miyim? Ve eger evetse böyle bir durum için kimden ve nasil destek almalıyım bilmiyorum.
Dipnot: son 2 3 yilda bir suru değişiklik yaşadım (boşanmak dahil) etkilenmedigimi düşündüm ama acaba içimde bir yerlerde birşeyler kötü gidiyorda ben mi farkında degilim.
Bununla alakali destek almış olanlardan destek istiyorum.
Dipnot: tavsiye ankarada birisi olursa şahane olur.
Yazim yanlışları için özür dilerim.
Bunu kesinlikle düşüneceğim teşekkür ederimAslında yeni hayatınıza alışma ve içselleştirme konusunda psikolog görüşmelerini kastettim ben. Yeme sorunu buna bağlı olarak kendiliğinden çözülecek gibi duruyor.
Yaş 30dan küçük olduğunda kilo vermek veya almamak cok kolay. Ama su an ben sadece yemek yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?