Yeme bağımlılığı

Ayyy çok tatlısınızz ya :)) bende gece gece ev yapımı hamburger yapan bir mekana gittim ve en büyük boyundan yedim ama kola şekersiz :)))
Kolayi iyiki sekersiz icmissin yoksa olmazdi :)) ayyy o toklugun ustune ne uyunur simdi demi ohh ya :) bence de yiceksen en buyuk boyunu yiyip hakkini vercen kardesim.
 
Masallah kuzuya
 
Kolayi iyiki sekersiz icmissin yoksa olmazdi :)) ayyy o toklugun ustune ne uyunur simdi demi ohh ya :) bence de yiceksen en buyuk boyunu yiyip hakkini vercen kardesim.
Hemde nee uyunurrr. Etliyim butluyum mutluyum:)) 1.60 a 58 kilo

Evlenmeden önce 48 idim :)) ( her Türk kadını gibi değil cidden 48dim )))
 
Yeeeerimmm cok severimm. Yalniz dogum kilolarim icin ekmegi kestim suan iyi durumdayim 2 3 kilo kaldi. Pek sallamiyorum. Biraz once makarna yediim ohh :))

Makarnanin yanin da ekmek yemedim ama normal sartlarda ekmek arasi makarna tercihimdir
Bunun konu sahibine faydası?

Acaba diyetisyenden önce psikolojik destek mi alsanız KarincaKadin
 
ben de dana gibi yerim. homemade burger içine 1 kutu patates kızartmasını doldurur yanında ekstra patates alıp onu da sade yerim. normal insanlar yarım kokoreç yerken ben 3 çeyrek yerim hatta arkadaşlarımınkine de sulanırım. bu ve daha fazla bir sürü şey midem tamamen çöplük gibi hissediyorum bazen.

ben kilo almıyorum ama bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. psikologum da öyle düşünüyor. benim küçüklükten gelen ailevi problemleri bastırma şeklimmiş. yemek yerken çok mutlu oluyorum çünkü.

hala bu konu üzerinde çalışıyoruz mesela şu an jelibonun insan üzerindeki etkisi gibi saçma sapan videolar izleme aşamasındayım psikolog tavsiyesiyle. işe yararsa haber veririm ama tamamen psikolojik bence destekle halledebilirsiniz ben bile biraz azalttım.
 
Yaş 30dan küçük olduğunda kilo vermek veya almamak cok kolay. Ama su an ben sadece yemek yemeyi düşünüyorum
 

Ben buna benzer bir konu açmıştım. Bir bakın isterseniz:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/duygusal-yeme-problemi.843851/
 
Cozum bulan varsa beri gelsin.

Ben bir de beslenme ve diyetetik mezunuyum. Kelin ilaci olsa durumu
...

Herhangi bir saglik sorunum yok istahimi acan.

Ama deli gibi yiyorum.

Bu aralar herhalde esimin askere gidecek olmasina taktim kafayi.

Kilo da almiyorum. Ah bu stres...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…