psikiyatriden randevu alin en kisa zamanda.
tamamen sizin gibi yasadigim bir dönemim olmustu 18 yasimda iken. sürekli kalori hesabi yapiyordum, yemekten/kilodan baska sey düsünemez olmustum. 39 kiloya kadar düstüm, 4 ay civari regl olmadim. hala da kilo vermeye calisiyordum, fazladan 1 lokma bir sey yesem sucluluk hissi duyup sonrasinda ekstra spor yapiyordum. hatta rüyamda cikolata, nutella vs yedigimi görüp aglayarak uyandigimi bilirim. psikiyatr ile cözebildim ancak, hatta uzun da sürmedi normal ruh haline dönüsüm. sizde de ilaclar kisa sürede etkisini göstermeye baslar yüksek ihtimalle. bir an önce doktora görünün siz.
bir de bu sürecte sosyal medyayi (özellikle instagram) cok fazla takip etmemenizi öneririm, herkeste ayni midir bilmem, ama sürekli spor yapan, zayif, kusursuz insanlari görmek benim yeme bozuklugumu tetikleyebiliyor zaman zaman. size huzur veren aktivitelere yönelin, arkadaslarinizla vakit gecirin bol bol. insanlarin normal sekilde beslenmesini ve halen normal kilolarda kaliyor olmalarini gözlemlemek de iyi gelir belki.