yemege bekliyoruz deyip cay vermek;0

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar dun esim isteyken beni aradi. Aksama müdür beylere caya gidecegiz habERIN olsun dedi ok dedim neyse sonra tekrar aradi yok mudur beyin esi illa ki yemege alicam diyormus yemek yapma aksama dedi ok dedim yine..
Neyse aksam isten ciktim eve gittim giyindim gittik.. kadin cay tuttu bize.. hani dedim acaba yemek caydan sonra mi yok... ardan bir saat gecti artk umudumu yitirdim ama acliktan ölüyorum anlatamam esimde ayni .. bide ogle yemegi de yiyememistim.. acliktan öldük. . Kadın yanina kuru pasta verdi hepsini yedik açlıktan:))
Neyse cay bitti eve döndük yolda esime dedimki ben zaten yemege merakli degilim ama ac kaldim keske yemege deyipte cay vermeseydi.. cay deseydi yemegimi yer gelirdim. .
SiZ NE düşünüyorsunuz kizlar

biraz garip olmuş
yemege çagırıp çay vermek
belkide kadının yemek hazırlaması gerektiginden haberi yoktur
kimi erkek çaya gelecek der ama yemege çagırmıştır
belki bu durumda öyledir

belki yaptığı yemeklerde talihsizlik yaşayıp ilk çay demiştik zaten diyip çay koymuştur önünüze
takılmayın bence

Bana patronunun işgüzarlığı gibi geliyor. Erkekler bayılır eşlerine sormadan sözler vermeye. Öyle bile olsa pastaneden bir su böreği falan almak ne kadar zor olur ki?

büyük ihtimalle patronun işgüzarlığı erkekler çok seviyor eşlerine sormadan plan yapmayı kadında sinirlenip yemek filan yapamam demiş olabilir

Bana patronunun işgüzarlığı gibi geliyor. Erkekler bayılır eşlerine sormadan sözler vermeye. Öyle bile olsa pastaneden bir su böreği falan almak ne kadar zor olur ki?

arkadasa katılıyorum.bıde ansızın olduysa yemekle uğraşacak vakıt bulamamıştır.lakın çayın yanında börek vs alıp çeşidi çoğaltabılırdı

belli ki adam yemek demiş ama kadının haberi yokmuş bundan
yada yemeği yakmıştır yada kadın misafir istemiyodur kocasının zoruyla kabl etmiştir o yüzden inadına yapmamıştır çok ihtimal var ama takılmayın bence

Son düzenleme:

büyük ihtimalle patronun işgüzarlığı erkekler çok seviyor eşlerine sormadan plan yapmayı kadında sinirlenip yemek filan yapamam demiş olabilir

Bir an ben yazdım sandım. Ne zaman bu fonta geçmişim dedim :)

hiç bi kadın yemeğe alıcam deyipte yemek yapmamazlık yapacağını sanmıyorum,,,eşinin ağzıyla patron konuşmuş olabilir,ya kadının yemeğe aldığından haberi yoktur,,yada bu işte bi aksilik vardır ,

aklıma şu geldi,
eşiyle kavga edip sinirden bişey hazırlamamış olabilir
benim yengem öyle yapardı,dayıma kızıp gelen misafirlere ödetirdi bunu

2.bi ihtimal patron karısından habersiz hava olsun diye yemeğe gelin dedi,
fakat karısı habersiz olduğu için kızdı yapmadı/yapamadı.

Bence ilk adam caya davet etti esinize soyledi.karisina haber verince kadin kocasina yemege alalim dedi patronda caya gelcekler deyince kadin cay hazirladi.adam da size sadece soyledi.bi karisiklik olmus bence.uzerinde durulcak bisey degil bana gore :)

Son düzenleme:
ahh canımm evine gelince doyursaydın karnını tühh yanlısmı anlasıldı acabaa

Allah Allah aklı başında hiçbi kadın yapmaz yani bunu kadının haberi yok bence yapılan plandan akşam oturması tadında bişeye hazırlanmış o, ki ortada hazırlıkta yok insan bi kek çırpar ya kuru pasta ne ben karışıklığa mahal vermemek için özellikle ya sorarım ya kendim söylerim açıkça yemeğe buyrun gelin ya da çaya buyrun gelin şeklinde ya da sorarım yemeğe mi gelirsiniz yoksa çaya mı diye ayıp değil ya ona göre hazırlık yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…