- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.611
- 898
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
sanırım bir yanlış anlama olmuş.
Kesinlikle adamın yani patronun densizliği kendi kafasından uydurmuştur.Eşimde yapar böyle şeyler mesela akşama abisi bize geliyormuşş şimdi aradı söyledi. Ben çalışıyorum ve evde yemeğim yok muhtemelen abisi de yemeğe geliyor ama bu durumda bende patronun karısının yaptığını yapıcam çaya gelmiş gibi çay koyarım artık önüne
Kizlar dun esim isteyken beni aradi. Aksama müdür beylere caya gidecegiz habERIN olsun dedi ok dedim neyse sonra tekrar aradi yok mudur beyin esi illa ki yemege alicam diyormus yemek yapma aksama dedi ok dedim yine..
Neyse aksam isten ciktim eve gittim giyindim gittik.. kadin cay tuttu bize.. hani dedim acaba yemek caydan sonra mi yok... ardan bir saat gecti artk umudumu yitirdim ama acliktan ölüyorum anlatamam esimde ayni .. bide ogle yemegi de yiyememistim.. acliktan öldük. . Kadın yanina kuru pasta verdi hepsini yedik açlıktan:))
Neyse cay bitti eve döndük yolda esime dedimki ben zaten yemege merakli degilim ama ac kaldim keske yemege deyipte cay vermeseydi.. cay deseydi yemegimi yer gelirdim. .
SiZ NE düşünüyorsunuz kizlar
Kizlar dun esim isteyken beni aradi. Aksama müdür beylere caya gidecegiz habERIN olsun dedi ok dedim neyse sonra tekrar aradi yok mudur beyin esi illa ki yemege alicam diyormus yemek yapma aksama dedi ok dedim yine..
Neyse aksam isten ciktim eve gittim giyindim gittik.. kadin cay tuttu bize.. hani dedim acaba yemek caydan sonra mi yok... ardan bir saat gecti artk umudumu yitirdim ama acliktan ölüyorum anlatamam esimde ayni .. bide ogle yemegi de yiyememistim.. acliktan öldük. . Kadın yanina kuru pasta verdi hepsini yedik açlıktan:))
Neyse cay bitti eve döndük yolda esime dedimki ben zaten yemege merakli degilim ama ac kaldim keske yemege deyipte cay vermeseydi.. cay deseydi yemegimi yer gelirdim. .
SiZ NE düşünüyorsunuz kizlar
Mutlaka mantikli bi aciklamasi vardir.. O kadarda önemli degil farzedin oruclusuz yani ne olmus bi gun ac kalmaktan kimse ölmez
Yok canim hoc mahcup filan olmadilar. Hani en azindan hastayim bile dese anlayisla karsilardik ama hic bişey soylenmeyince bizde biaey soramadik yedik kuru pastamizi ebimize geldik:) ama eve gelince ikimizinde mutfaga bi girisi vardi ki evlere senlikeğer haberi varsa çok ayıp etmiş... siz de kendinizce haklısınız yemeğe gidilcek madem doğal olarak aç gitmişsiniz.. ama ne bileyim bana ters yani yemeğe diye davet edip de çay verilmesi.. hani çaya davet eder yanına kuru pasta verir ha işte ona bişey diyemezsin kuru pasta çıkardı flan diye..ama eğer kadının haberi yoksa da adam ayıp etmiş insan eşine söylemezmi yani yemeğe diye davet edip de çay verilirmi :/ haklısınız ne diyeyim ama mahcup olmadılarmı acaba hiç çok merak ettim..
bizde zaten oyle bisey kasdetmedik. Ama sonucta ayip bence. Cokta takilmiyorum ama dogru da bulmuyorum... sizin adetlerinizi bilemicem ama misafir ac birakilmaz bizde. Misafir bas tacidir ayiptir...Mutlaka mantikli bi aciklamasi vardir.. O kadarda önemli degil farzedin oruclusuz yani ne olmus bi gun ac kalmaktan kimse ölmez
Bir gün aç kalmaktan kimse ölmez evet ama yapılan ayıptır burda... hele ki bizim halkımız böyle şeylere çok önem verir.
Yok canim hoc mahcup filan olmadilar. Hani en azindan hastayim bile dese anlayisla karsilardik ama hic bişey soylenmeyince bizde biaey soramadik yedik kuru pastamizi ebimize geldik:) ama eve gelince ikimizinde mutfaga bi girisi vardi ki evlere senlik))) aksam ona kadar ac kaldik dimi sonucta
bizde zaten oyle bisey kasdetmedik. Ama sonucta ayip bence. Cokta takilmiyorum ama dogru da bulmuyorum... sizin adetlerinizi bilemicem ama misafir ac birakilmaz bizde. Misafir bas tacidir ayiptir...
Tam yazacaktim bende canim :)
Aynen bizdede böyledir ama yemek yemedigimiz evdede 24 saat niye yemedik acaba diye konusmuyoruz nasip neyse o
Konumu saptırmaya calismayin bu bir..
Ikincisi de bizde nasibe inanan insanlariz cok şükür ama sizin gibi baskalarina bilmislik yapmayoruz... ve sonuncusu da şu
Mutsuzlugunuz her neyse lütfen baska yerlerden acısını cikarmaya çalışınız. .
Misafir umdugunu degil buldugunu yermis. Benim basima gelse yormamisim kimseyi diye sevinirdim bile.
Misafir umdugunu degil buldugunu yermis. Benim basima gelse yormamisim kimseyi diye sevinirdim bile.
Bu forumdaki Köşe başı serserileri yine iş başında :)))Aynen sana katiliyorum lucky cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?