yemege bekliyoruz deyip cay vermek;0

bence yanlış anlaşılma olmuştur..
kadın nıye yemek dıyıp,çay versın..
laf sıze gelene kadar sekıl degıstırmıs herhalde

müdür bey utansın diye erkenden kalksaydınız sizde bi çay içip ayy ben açken çayda içemem midem bulanıyooo
keşke önceden yeseydin bişeyler ama nerden bileceksin tabi çok ayıp etmişler ama yaaa ben olsam sinir olurdummmm

Coook guzel fikirmis cok begendim bunu.. onlari da yemege çağırıp cay vermeyi dusunuyorum
..

Iletişim sorunu olmuş belli, yoksa kadın manyak mı yemek deyip çay versin.

Açlık sinir bırakmaz insanda tamam da geçmiş gitmiş.
Ne demek aynısını yapmak falan, biraz hoşgörülü olunabilir.

Olayı çok çok çook büyütmemiş misin? Hiç bi ev hanımı kendini bu duruma düşürmek istemez. Belliki bi yanlış anlaşılma oldu. Şimdiye kadar kimseye başka derdin yok mu bunun için konu açılır mı demedim ama sen gerçekten abartmışsın. Nasıl bişey olduğunu düşünüyorsun. Bizden ne yazmamızı bekliyorsun. Ortada extrem bişeyde yok. Sırf başkasını kötülemek için açılmış bi konu gibi geldi kusura bakma Bi de bende onları yemeğe çağırıp çay vericem demişsin

Son düzenleyen: Moderatör:
bence 2 ihtimal var. Çünkü kadınlar çok özenlidir bu durumlarda diye düşünüyorum
1. eşinin yemek olduğundan gerçekden haberi yoktur yada eşinden habersiz yemeğe çağırmış olabilir, eşine son dakika golü olmuşsa kadın yemek yapamamıştır.
2. bence ihtimali yüksek olan yaptığı yemeklerin başına bir talihsizlik gelmiş olabilir.

Bence eşine kızmıştır.. Kocası yani müdür sanırım, kadından habersiz yemeğe davet ettiyse, o da ben yemek demedim deyip inadına çay vermiş olabilir..

ya yemeklerde bir sorun çıkmıştır
ya da eşin yanlış anlamıştır.
neyse büyük bir sorun degil zaten olur böyle şeyler

Benim tahminim "müdür çaya çağırmıştır. Karısına söylemşitir. Karısıda aslında başka bir günü kasdederek Yemeğe alsakydık demek istemiş müdür bunu o gün olarak anlayıp aksettirmiş olabilir ..
Yoksa hiç bir mantıklı açıklaması yok.

Ee ,açlıktan ölmediniz ya ! : p Siz de çağırın aynısını yapın,intikam alın.

Son düzenleme:

Arkadaslar sadece saka yaptim yaaa aynisini yapicam diye ... dostlar bi sakin olun tabiiki aynisini yapacak degilim

:) Ben de patronun işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum..eşine sormadan yemeğe misafir çağırıyosa o zaman kadında al sana yemek der gibi önüne kuru pasta koymuş olabilir:)) tabi bu urumda aç kalan siz oldunuz olsun napalım bu da tecrübee:) bundan sonra yemeğe çağırsalar bile evde azcık bişe atıştırıp öyle gidersiniz her ihtimale karşı:)))

Kasıtlı yapılmamıştır,eşler arasında küçük bir yanlış anlaşılma olmuştur yemek mi çay mı diye tartışırken:))
hani hep yaparız ya kendi aramızda böyle.
Bu işin can sıkıcı kısmı bikaç saat aç kalmış olmanız sadece:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…