- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Arkadaslar sadece saka yaptim yaaa aynisini yapicam diye ... dostlar bi sakin olun tabiiki aynisini yapacak degilim
Aynen yaaa :):) Ben de patronun işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum..eşine sormadan yemeğe misafir çağırıyosa o zaman kadında al sana yemek der gibi önüne kuru pasta koymuş olabilir:)) tabi bu urumda aç kalan siz oldunuz olsun napalım bu da tecrübee:) bundan sonra yemeğe çağırsalar bile evde azcık bişe atıştırıp öyle gidersiniz her ihtimale karşı:)))
evet canım bende zaten öle bi fikir vermemiştiiim benden alıntılamışsın ya haniiisadece bi çay içip hemen kalksaydınız dedim çünkü öğlende bişey yememişsin ya dokunur diye erken kalkıp mahçup olsalardı anlasalardı aç oldunuzu dedim
olmuş bitmiş canım ama haklısın takmakta ama işin aslı ne bilmiyoruz boşveeeer eşin ya yanlış aktardı yada müdür
Aynen yaaa :)
Annem cocukken bizi misafirlige goturecekse onceden evde yedirirdi. Sonra komsunun evinde görgüsüz gibi herseyi yemeyin diye :)))))) oyle yapayim esime de bundan sonra:)
Ben de aynen böyle düşündüm.ortada bi yanlış anlama olasılığı çok yüksek.
Annem cocukken bizi misafirlige goturecekse onceden evde yedirirdi. Sonra komsunun evinde görgüsüz gibi herseyi yemeyin diye :)))))) oyle yapayim esime de bundan sonra:)
​aynen bu da geldi aklımaDoğan görünümlü şahin gibi yemek görünümlü çay
Canim senle ilgisi yok baktim ortalik karışıyor aceleyle yazdim omdan oyle olmus :)))))
Birak birak ikisine de guvenim itimadim kalmadi artik :)))))
Ayy bende bi tuhaftim ama kardesimde ayni :) mesela evde elma var dimi biz onu evde hayatta agzimiza sürmezdik ama komsuya gidince elmaaaaaaa diye ortalogi yikardik sanirsin kitliktan geldikAyy evet yaa size demi anneniz öyle yapardıanneemm benim yaaa :) ben de çocuğuma öyle yapayım bari:)
Bizde oyle yapcaz canm nundan boyleIste bu yüzden bir yere gitmeden önce evde az da olsa biseyler atistirip öyle giderim
Zaten oldu bitti iştahsızdım. Annem de zaten öyle bir şey yapmazdı.Canım annem benim.
Ayy bende bi tuhaftim ama kardesimde ayni :) mesela evde elma var dimi biz onu evde hayatta agzimiza sürmezdik ama komsuya gidince elmaaaaaaa diye ortalogi yikardik sanirsin kitliktan geldik))) yasimiz da bes fln
Yazik annem eve gidince yersin yavrum dedikce bizim evde yokkiiiiiii derdik :)))))))) babam bi kasa elma getirirdi halbuki memleketten :)))
Bizde oyle yapcaz canm nundan boyle
:)))))) bizde evde istahsiz komsunum evinde canavardik
Ayy bende bi tuhaftim ama kardesimde ayni :) mesela evde elma var dimi biz onu evde hayatta agzimiza sürmezdik ama komsuya gidince elmaaaaaaa diye ortalogi yikardik sanirsin kitliktan geldik))) yasimiz da bes fln
Yazik annem eve gidince yersin yavrum dedikce bizim evde yokkiiiiiii derdik :)))))))) babam bi kasa elma getirirdi halbuki memleketten :)))
Bizde oyle yapcaz canm nundan boyle
:)))))) bizde evde istahsiz komsunum evinde canavardik
öyle olur zaten bu işler. elin evinde tatlı gelir.
annemi de annesi uyarırmış. "dayınlara gidince girer girmez acıktım deme." gelinden çekiniyormuş anneannem
annem de "tamam" dermiş. oraya gidince de daha anneannem rahmetli üzerini çıkartmadan annem "acıkkkktımmm" diye kendini paralarmış.güler misin? ağlar mısın?
yanlış anlaşılma olmuştur bencede..
eskiden ne güzelmiş misafire kahveyle su ikram ederlermiş..misafir önce suyu içerse karnım aç anlamına geliyormuş hemen masa kurulurmuş..bu yüzden kahvenin yanında su geliyormuş...
Cok guzrl bi adetmis gerçekten. .. ama bizimkiler bunu uygulamaya koysa herhalde su koymadan direkt kahveyi verirlerdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?