yemeğe gelmeli bir konu

ayy ne güzel insanın içinden gelince daha iyisi yok işte:)
ben de seviyorum ya, emeği çok var üstümde. ama keyfime düşkünlüğüm baskın geliyor sanırım
minnoş bir insan genel olarak, arada alınganlığı tutuyor ama kv sonuçta o kadar olucak

Siz bakmayın, dolduruşa gelmeyin minnoş kayganalar candır

ay süpersiniz, bu sitede azınlıkta ola gruptasınız belki de grup bile değil bu şekilde teskin eden tek kişi olabilirsiniz
Ama çok seviyorum gerçekten öyle
Mesela annem gelmese aramasa o kadar bozulmuyorum, ama kayınvalidem gelmeyince bi bozuluyorum tavır alıyorum nedense tatil planı yapıyorum eşimle annemleri de götürelim diyorum her sene teklif ediyoruz hoş gelmiyorlar ama ben gene de bir umut kahve sigara eşliğinde dedikodu seanslarımız vardı ben hamile kalınca sigarayı bıraktım tabi ben bırakınca canım çekmesin diye o da bıraktı

sizde içinizden ne geliyorsaa öyle davranın

Ya bence haftada 1 gidilmeli ziyarete ama kısa tutulmalı 2-3 saat kadar.2 gün fazla. Sonucta esinizin ailesi size bir kötülükleri varsa bilemeyeceğim orası ayrı. Bir de siz calışıyorsunuz yani yorgunsunuz yemeğe çağırmak doğru değil bence. 2 haftada bir çaya çağırsanız kâfi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…