- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Ahahaha ama baya absurd olurdu bunun için sayfalarca tartışma hakaret ve hesap pasifLahmacunla mantıyı birlikte yediğin için seni yolucam sandı hfhchfh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha ama baya absurd olurdu bunun için sayfalarca tartışma hakaret ve hesap pasifLahmacunla mantıyı birlikte yediğin için seni yolucam sandı hfhchfh
Bir kuru domatesli mezesi var, ben de onu seviyorum Migros'un. Benim etle aram yok ama benim dışımda herkes bayılıyor çevremde.Evet zeytinyağlı dolma ve yoğurtlu meze migrosta bile mis gibi valla. Beypazarı sarma satılıyor ben bayılıyorum
Abartmaya gerek yok cidden misafir gelecek diye. Önemli olan iyi vakit geçirmek. Ama protein şart tabi![]()
Geçmiş olsun .Kizlar kayısı mevsimi gelince yemeye başladım birazda fazla yedim sanırım benim kız hergün kaka yapmaya başladı
Hatlar karıştı muhtemelen.Kizlar kayısı mevsimi gelince yemeye başladım birazda fazla yedim sanırım benim kız hergün kaka yapmaya başladı
Kaç aylık ki hergün kaka yapması lazım zatenKizlar kayısı mevsimi gelince yemeye başladım birazda fazla yedim sanırım benim kız hergün kaka yapmaya başladı
Sen kayısı yiyince kızın nasi kaka yaptı anlamadım benKizlar kayısı mevsimi gelince yemeye başladım birazda fazla yedim sanırım benim kız hergün kaka yapmaya başladı
Ya asil macrocenterin mezeleri efsane, ben misafir varsa kalabalık ordan alıyorum, 0 risk ama kazık birazBir kuru domatesli mezesi var, ben de onu seviyorum Migros'un. Benim etle aram yok ama benim dışımda herkes bayılıyor çevremde.O yüzden yapılmalı et ya da tavuk bence. Yoksa bana yeşil fasülye hepsinden evla. Ama çoğu yemekten saymıyor benim otları.
Ben çok severim misafiri ağır sofralarda ağırlamayı. İçli köfte sarma vs börek mutlaka olur ortaya. Ama çoğu şeyi birgün önceden yaparim en son birleştirme veya kızartması fırına vermesi kalır boyle olunca aşırı zorlanmam. Şimdi çocuklardan dolayı her zaman ağır yapamıyorum tabi. Az daha büyüsünler aynen devam ederim bu şekilde seviyorum ben. Gelen bazı arkadaşlarım biz boylr agirlayamayiz der mesela ama benim öyle bir beklentim zaten yok. O günü keyifli geçirmeyi amaçlarım. Acaba bana mı geldi ne yaptı konu sahibi şuan onu dusundumVar ama cidden güzel ağırlayanlar. Kalkana kadar ikramların biri gelip biri gidiyor. Amcamın eşi öyleydi mesela. O kadar ki misafirle doğru düzgün oturmazdı. Ben yorulurdum onu izlerken. Sonra çocuğu oldu ve kapanış.
Konudakiler de şık bir sofra kurup yemek ardına da ikramları sıraladılarsa konu sahibi de panik olmuştur haliyle. Yoksa klasik bir menü için bu kadar stres olmazdı bence.
Yok yahu uyarı geneldi, arka sayfalarda azıcık gerilim olmuş ve rapor edilmiş de ona istinaden geldim.Lahmacunla mantıyı birlikte yediğin için seni yolucam sandı hfhchfh
Kuru patlıcan dolması içini pişirip doldursam dolapta bir gün bekler mi ertesi gün yemeği pişirsem
Kesin emziriyor ve sütten kayısının bebeğe geçtiğine inanıyor hahahahahaSen kayısı yiyince kızın nasi kaka yaptı anlamadım ben
Tavuğa zeytinyağı, yoğurt, salça, tuz ,kekik, baharatla marine edip bekletince, kanat ya da butsa, mangalda ya da fırında efsane oluyoYok yahu uyarı geneldi, arka sayfalarda azıcık gerilim olmuş ve rapor edilmiş de ona istinaden geldim.
Konuya da yazayım, şimdi eğer çok yemek bilgisi yoksa mutfakta acemiyse tavuk, köfte vb et türü menüde olabilir, bütçesine göre ayarlama yapmalı, mesela kasaplarda hazır köfteler, kebaplar var, onlardan da alınabilir veya tavuk pirzola var, hazır tavuk sosları alıp bolca soslanarak fırında tavuk pirzola yapılabilir, beyaz veya kırmızı et yanına pilav servis etmek de iyi olur, çorba hava sıcak olduğundan bilemedim ama sarımsaklı yoğurtlu biber ve patlıcan kızartma, zeytinyağlı fasulye veya barbunya, zeytinyağlı sarmada tecrübesizse z.yağlı biber dolması, paçanga böreği gibi yemekler koyabilir menüsüne, çay yanına tatlı niyetine de geçsin diye pasta olabilir, kuruyemiş ve meyve servisi de yapılır.
Yalan yok benim elimden çok gelmez. Aç bırakmam ama bir içli köfte de yapamam.Ben çok severim misafiri ağır sofralarda ağırlamayı. İçli köfte sarma vs börek mutlaka olur ortaya. Ama çoğu şeyi birgün önceden yaparim en son birleştirme veya kızartması fırına vermesi kalır boyle olunca aşırı zorlanmam. Şimdi çocuklardan dolayı her zaman ağır yapamıyorum tabi. Az daha büyüsünler aynen devam ederim bu şekilde seviyorum ben. Gelen bazı arkadaşlarım biz boylr agirlayamayiz der mesela ama benim öyle bir beklentim zaten yok. O günü keyifli geçirmeyi amaçlarım. Acaba bana mı geldi ne yaptı konu sahibi şuan onu dusundum![]()
Bütün tavuğu belki fırında tam kıvamında pişiremez ama evet süper oluyor, tavuk veya köfte gibi bir şey tercih edecekse de mutfakta acemiyse kasap köfte veya tavuk pirzolayı sayıyla alıp pişirebilir hem pratik hem de risksiz, ben bazen evde köfte yapmaya üşeniyorum, kasabımızın kendi yaptığı bir köfte var 3 kişiyiz ortalama 4’er tane yiyoruz, 12-15 tane alıyorum hemen ızgaraya atıyorum yanına bir pilav patates bir de patlıcan salatasıTavuğa zeytinyağı, yoğurt, salça, tuz ,kekik, baharatla marine edip bekletince, kanat ya da butsa, mangalda ya da fırında efsane oluyo
Olsun hoş sohbet herşeyden güzeliYalan yok benim elimden çok gelmez. Aç bırakmam ama bir içli köfte de yapamam.
Elma dilimli baharatlı patatesimi, köftemi yaparım. Bu benim seviyem.Siz seviyormuşsunuz, elinizden de geliyormuş, ne güzel. Güzel ağırlanmak da hoş tabi. Annemle ben çalıştığımız için çok misafir ağırlayamıyoruz. Daha çok çaya veya kahveye geliyorlar. Onda da azami özeni gösteriyorum.
Aciktim ben gideyim bu konudanBütün tavuğu belki fırında tam kıvamında pişiremez ama evet süper oluyor, tavuk veya köfte gibi bir şey tercih edecekse de mutfakta acemiyse kasap köfte veya tavuk pirzolayı sayıyla alabilir, ben bazen evde köfte yapmaya üşeniyorum, kasabımızın kendi yaptığı bir köfte var 3 kişiyiz ortalama 4’er tane yiyoruz, 12-15 tane alıyorum hemen ızgaraya atıyorum yanına bir pilav patates bir de patlıcan salatası![]()
Yemekli konular insanlıktan çıkarıyorAciktim ben gideyim bu konudan![]()