Yemek beğenmeme sorunu

Ben de kocama cemkirip duruyorum erkek adam bu kadar yemek mi secermis diye.Giyabinda ozur diliyorum.Bacim bu ne?Benimki tavuk yemez,yemegin icinde et yemez,yemekleri annesinden alistigi sekilde pisirmemi ister falan.Benim icin yemek yapmak sanat eseri ortaya cikarmak öylesine tutkunum.Sogani ise kilo kilo kullanirim.Ne desem bilemedim.Ben sizin evde hayatta yasayamazdim Sabrindan ötürü kutluyorum...

sogan seninki kadar olmasada benimkinde de dert. ben yemeklere ya butun atiyorum ya rendeliyorum yada yemekte onun tabagindakileri kendime aliyorun. benimde yemek aramaz. bi yumurta yap yada corba der ee ama bende oyle doymam. illa cesit cesit yemek olacak bana.

Allah yardimcin olsun canim ya cok zor secen erkek,benimkide ne koysan onune yer isden gelir direk mutvaga girer,disarda yemek yedigimizde bile eline saglik cok guzel olmus der:)

Sizin herifler aç kalmamış anlaşılan bi aç kalsın da görüyüm yiyorlarmı yemiyorlarmı

İşte böyle herifleri yetiştiren anne onları agucuk gugucuk benim aslan oğlum ne yiyeceksin bakim söyle hadi derse böyle hatunların başına kalır
Sonrada uğraş dur

Siz yemeye alistirdiginizda da "aaaa ben yapiyom yemiyo " der anneler

Çocuk yemese doktora sordugumuzdaki cevabı yemesin aciktiginda mutlaka yiyecektir

Zıkkımın pekini yesinler benim herifle birlikte

Ay ayip olcak ama soylemezsem siserim,kesin kapris yapiyordur zikkim yiyesice
Anasi evinde ne ziftleniyordu acaba

akşam akşam iyi güldürdünüz kızlarrr sagolunnn

ayy konu sahibi lutfen kizma ama yazdiklarini okuyunca icimden zikkimin pekini yesin diyesim geldi.
Bu ne ya boyle hayatmi gecer ama iyi yonu disardan yemege gitmeniz
sende bosver cik disarda ye ne bulasik ne dert kalir

Misafir gelince yemek belli çorba pilav salata, bol etli az domates biber ve patlıcandan oluşan fırına verilen hafif sulu yemek

Soğansız yoğurtsuz otsuz

Alıştırmaya bak bence mesela sebzelerı kızartsan o şekilde yeneye çalışşa patates falan domates soslu vs. Soğana alerjısı falan mı var fenalaşıyor ? ben hiç bir yemeği seçmem sevmesemde oturur yerım kardeşimde oyle okuldan gelır onu yemem bunu yemem bir şey dıyecem olmayacak ...

Ben eşimi kuru fasülyenin çorbaların yanında kuru soğana bile alıştırdım Bamya yemeyen adam bamyayaa bayılır oldu.Hafiften yedirmeye bak.çoluk çocuk koca sen herkese farklı menü mü yapacaksın. Soğan candır

Tmm bide öyle denim

Soğana alerjisimi var bilmiyorum demedi öyle bişey ama feci tiksiniyo kusmaktan sapsarı oluyo

Hele de hamileyseniz dışardan yemek yemeyin.
En azından böyle sık sık yemeyin.
Hiç sağlıklı değil
Kesinlikle ya ondan bunu bu aralar daha problem yapıyorum ya

Artık salata ve balık yiyorum yada canımın çektiği şeyleri iskender falan
Ama yinede içim rahat değil

Tmm bide öyle denim

Soğana alerjisimi var bilmiyorum demedi öyle bişey ama feci tiksiniyo kusmaktan sapsarı oluyo

Bu kadar yemeği önemsememesi veya seçmesi annesıyle ilgilidir gibigeliyor bana hanı evde duzenlı yemek yapılan vs olsaydı keısnlıkle alısırdı cunku kac gun ona gore yemek pısecektı kı o evde ?

Allah sana kolaylık versın ne dıyım
Sogan yemegenı bılırımde eve dahı aldırmayanı ılk kez duydum.. Ne kadar bencılce o yemıyo dıye sende mı yemeyeceksın
Yok yeme alma da demiyo ama ben yiyince kokusu gidiyo ona fena oluyo kaçıyo benden
Bide evde olunca belki katmışındor yada soğanlı elinle yapmışındır diye o gün hiç bişi yemiyo

Bende almıyorum artık

Benim koca da benzer. Soğan sarımsak yemez. Yediği sebze az. Bakliyat makarna et tavuk hamur işi. Benim bazı yiyeceklere alerji var. Biz bildiğin zıkkımın kökü yiyoruz

Ya adama kiziyoruz ama belliki elinde degil.Sevmiyorum dese anlarim da adam cikariyormus.Benim bir ogretmenim vardi kucukken babasi arkadasinin meyve suyu fabrikasina goturmus.Dolasirken meraktan şeftali puresi kazanina egilip dusmus.Kocaman adam seftalinin lafini bile duyunca fenalasiyordu ki nerede yemek.Belki esinizde de boyle bir durum vardir.Psikolojik gibi geldi bana.

Bu kadar yemeği önemsememesi veya seçmesi annesıyle ilgilidir gibigeliyor bana hanı evde duzenlı yemek yapılan vs olsaydı keısnlıkle alısırdı cunku kac gun ona gore yemek pısecektı kı o evde ?
Benimki tatmayı öğrendi. Ama soğan sarımsak ağzına koymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…