Zıkkımın pekini yesinler benim herifle birlikte
Sanki benim eşimi anlattınerkeklerin bu numuneleri fena zorluyor bazen bünyeyi, ilk evlendiğimde çok hevesliydim yemek yapmaya ama saatlerce uğraştığım yemeklere sanki yapmak zorunda olduğum için yapmışım gibi muamele edip bi de üstüne BEĞENMEYİP HATTA ELEŞTİRİNCE hatta "annem bunu d akoyardı" diye ekleyince cinnet geçirdim ve nerde saçma seçme yemek var onları yapmaya başladım. soğan sarımsak yemiyoruz biz de, ama bi baktım 5 dklık yaptığım basit yemekleri beğenir oldu ve o da sulu yemek hastası biraz kuru mu olmuş dedi bi kere bi bardak suyu döktüm yemeğin üstüne o günden beridir yorum yapmaz D
Ay ayip olcak ama soylemezsem siserim,kesin kapris yapiyordur zikkim yiyesice
Anasi evinde ne ziftleniyordu acaba
Ay bu ne ya okurken sistim..
Kusurabakma zikkimin kokunu yesin dicem onuda begenmez ot diye
Be yiyo bu adam sogansiz yemekmi olur ya
Misafirde mi gelmiyor yada cocuk olunca napacaksiniz. Biraz onunda uyum saglamasi lazim o istemeyebilir ama sizde oyle olmak zorunda degilsinizki.
Allah akşqm akşam güldürdün beni. Belli eşinşn niye böyle olduğu. lahmacun da soğansız yenmezki :) :)
Alıştırmaya bak bence mesela sebzelerı kızartsan o şekilde yeneye çalışşa patates falan domates soslu vs. Soğana alerjısı falan mı var fenalaşıyor ? ben hiç bir yemeği seçmem sevmesemde oturur yerım kardeşimde oyle okuldan gelır onu yemem bunu yemem bir şey dıyecem olmayacak ...
Kesinlikle ya ondan bunu bu aralar daha problem yapıyorum yaHele de hamileyseniz dışardan yemek yemeyin.
En azından böyle sık sık yemeyin.
Hiç sağlıklı değil
Tmm bide öyle denim
Soğana alerjisimi var bilmiyorum demedi öyle bişey ama feci tiksiniyo kusmaktan sapsarı oluyo
Yok yeme alma da demiyo ama ben yiyince kokusu gidiyo ona fena oluyo kaçıyo bendenAllah sana kolaylık versın ne dıyım
Sogan yemegenı bılırımde eve dahı aldırmayanı ılk kez duydum.. Ne kadar bencılce o yemıyo dıye sende mı yemeyeceksın
Benimki tatmayı öğrendi. Ama soğan sarımsak ağzına koymuyorBu kadar yemeği önemsememesi veya seçmesi annesıyle ilgilidir gibigeliyor bana hanı evde duzenlı yemek yapılan vs olsaydı keısnlıkle alısırdı cunku kac gun ona gore yemek pısecektı kı o evde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?