Çok teşekkür ederim aslında ben annem yada eşimin annesi yaptığında hiç yemek seçmezdim ne olduysa yeni yeni oldu. Bide şuna alıştırmışlar "bulgurun yanına illaki sulu yemek olacak' insanın aklına hergun 3 çeşit yemek mi gelir ya bide 2 buçuk kişiyiiz evde :)Vitaminle hamilelik yurumez ki
Dogru duzgun bir duzen olusturmalisiniz,bebek dogunca boyle yemek secme luksunuz de olmayacak 2 bebekle nasil yasayacaksiniz?
Yapin bir besleyici corba.
Yanina et yapin,salcasiz yapin madem salcali sevmiyorsunuz
Sabahlari yumurta zeytin peynir yiyin. Ekmek cok cok az yiyin zaten. Pogaca falan yemeyin,bos yere siskinlik yapar.
Aksamlari bolca salata yapin
Yanina bulgur pilavi. Mis gibi vitamin de alirsiniz mineral de. Haplardan medet ummayin
Hayir ayol yok oyle bir seyÇok teşekkür ederim aslında ben annem yada eşimin annesi yaptığında hiç yemek seçmezdim ne olduysa yeni yeni oldu. Bide şuna alıştırmışlar "bulgurun yanına illaki sulu yemek olacak' insanın aklına hergun 3 çeşit yemek mi gelir ya bide 2 buçuk kişiyiiz evde :)
Ay Çokk teşekkür ederiimm hepsini kaydediyorum kesinlikle işime çok yarayacakkkHayir ayol yok oyle bir sey
Ben bir ogunde tek basina kisir salata turevleri yerim mesela. Oglenleri yemem,ama siz hamilesiniz,yemeniz lazim. Hamileyken ve emzirme surecinde ben oglenleri kemik suyuna corba yapardim,yanina en fazla 1 tane kofte koyardim. O kadar. Aksamlari hep corba salata bulgur benzeri seyler yerdim. Meyve yerdim mesela. Oturup dort dortluk yemek yapamam,ugrasamam. İki kilo kiyma alsaniz yarisini domatesle biberle kavurup buzluga koysaniz,kalan yarisini da kofte yapip pisirip dondursaniz her zaman hazir yemeginiz olur. Tavuk ben hic yemiyorum size de hindi tavsiye ederim. Hindiyi kusbasi minik minik dograyin,az suda pisirin, suyunu cekince icine tereyagi ve baharat koyup kavurun. Mis gibi tavuk doner kivaminda yemek olur. Yanina ekmek yemeyin,bulgur pilavi yapin domatesli. Sizin faydali seyler yemeniz lazim. Kolay pratik seyler hazirlayabilirsiniz.
Bende aslinda muz felan yiyorum iştahımda var ama yemek istemedigim seyler çoğunlukta yumurta gibi, salçalı sulu yemekler gibiTakviye doğal alımların işlevini yapamaz canım adı üstünde takviye, kansızlık vs varsa demir ilacı yazdirin mesela ama demir içeren B12 içeren şeyler de yiyin . Ben de bulantidan dolayı şu an öylece duruyorum hicbirsey istemiyorum ama birazdan illa ki birşeyler yemeye çalışacağım. Salçalı sulu yemek yapmıyorum ben de artık fırında falan pratik şey yapıyorum. Bol yeşil salata 1 dilim ekmek yanında sağlam bir çorba veya fırında az balık. Bazen yediğimi içim kaldırmıyor çıkarıyorum o zaman da meyve ceviz yiyorum
Yumurtayi sabahlari yiyemiyorsaniz corbalarin icine koyun,terbiye seklindeBende aslinda muz felan yiyorum iştahımda var ama yemek istemedigim seyler çoğunlukta yumurta gibi, salçalı sulu yemekler gibibunlari eleyince yapacak bişey bulamıyorum genelde bu yuzden aclık cekiyorum resmen
Ç
Eki Görüntüle 2223058
Bunlardan tüketebilirsin
Zaten doktorun vitamin de başlamıştır. Hamileliklerinin arası kısa vücudundan çok eksilme olmuştur iyi beslenmelisin.
Et tüket, bol salata, günde 2 meyve, çiğ badem fındık ceviz vs
Ç
Eki Görüntüle 2223058
Bunlardan tüketebilirsin
Zaten doktorun vitamin de başlamıştır. Hamileliklerinin arası kısa vücudundan çok eksilme olmuştur iyi beslenmelisin.
Et tüket, bol salata, günde 2 meyve, çiğ badem fındık ceviz vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?