- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Ben hamileliğim boyunca hiçbir şey yiyemedim. Kalsiyum hapı , vitamin hapı ve balık yAğı ( möller) içerek yaşadım. Bebeğimde gayet sağlıklı doğdu. Bence doktorunuza mutlaka kalsiyum hapı ve balıkyağı yazdırın .Kızlar bıktım artık resmen yemek hazırlayıp bulaşık yıkamaktan. 21 haftalık hamileyim sürekli açım. Hiç doymuyorum ama hiçbişeyde yemek istemiyorum. Sabah(11-12de) ekmekle kahvaltı yapmayi sevmiyorum poğaça felanda kim yapacak havada buz gibi. Öyle aç durduğum oluyor bazen sadece bi öğün yemek yediğim oluyor. Yemediğim zamanlarda çookk acıkıyorum ama. Kızım da var 1 buçuk yaşında ona azar azar corba yemek yapiyorum yediği kadar ama asla kendim yemek istemiyorum. Kalkıyorum ev temizliyorum kızıma bişeyler vs ama kendime hazırlamaya sanki üşeniyorum resmen.
Ev yemeği özellikle salçalılardan tiksindim zorla yiyorum.
Kızlar kısaca açım ama canım istemiyor kendime uygun yiyecek şeyler bulamıyorum sanırım.bugün öğlen eşimle dışarda yedik daha onla duruyorum karnımda acıktı ama ne yiyicem diye düşünmekten tansiyonum düştü. Zaten kızım sağolsun bulaşık bile yıkatmaz ortalığı yıkar buda etken.
Bebeğim 21 haftalık ama 18 de görünüyordoktora söyledim hiç umursamadı normal dedi hafta arası açılırsa sıkıntı olurmuşmuş. Kızlar napicam böyle ya vitamin felan mı yazdırmalıyım ki
Çok acayipsiniz
Karnınızdaki bebeği nasıl düşünmezsiniz
Kendime uygun yemek bulamıyorum ne demek
Ben de hamıleyım
Hamile kalana kadar ağzıma yumurta sürmedim tiksine tiksine Bebek için yiyorum
Sürekli dengeli besleniyorum
Günde 10 saat çalışıyorum akşam eve gelip birgün sebze bir gün et bir gün balık hazırlıyorum
Çorba salata yoğurt ve günde 3 porsiyon hergğn değişik meyve yerim
Ara öğünlerde süt yogurt kuruyemiş
Biraz aksatsam içim acır bebeğe sağlıklı seyler veremiyorum diye ...
35 mi hay masallahKeske bende yemek istemesem :) Hamileyken tam 35 kilo aldım duvarları yiyecektim nerdeyse . Hamileliğin verdiği yorgunluk belki de yemek yapmana engel oluyordur. Ben yemek yapamayınca dışardan söylerdim canım ne istiyorsa.
Hayatım duvarları yüyecektim diyorum gerisini sen anla , aksam yemegi yapınca kocam gelmeden hepsini yiyip kalkıyordum :) Geri vermesi zor oldu ama yani iyi bişey değil damacana gibiydim, son zamanlar yere oturunca yuvarlanarak kalkıyordum35 mi hay masallahben 20 kilo aldım diye kendimi yiyordum
Vitaminle hamilelik yürümez. Ablama et suyu icirmistik et yemediği icin. Alternatif bul ama hapla olmazKızlar bıktım artık resmen yemek hazırlayıp bulaşık yıkamaktan. 21 haftalık hamileyim sürekli açım. Hiç doymuyorum ama hiçbişeyde yemek istemiyorum. Sabah(11-12de) ekmekle kahvaltı yapmayi sevmiyorum poğaça felanda kim yapacak havada buz gibi. Öyle aç durduğum oluyor bazen sadece bi öğün yemek yediğim oluyor. Yemediğim zamanlarda çookk acıkıyorum ama. Kızım da var 1 buçuk yaşında ona azar azar corba yemek yapiyorum yediği kadar ama asla kendim yemek istemiyorum. Kalkıyorum ev temizliyorum kızıma bişeyler vs ama kendime hazırlamaya sanki üşeniyorum resmen.
Kızlar kısaca açım ama canım istemiyor kendime uygun yiyecek şeyler bulamıyorum sanırım.bugün öğlen eşimle dışarda yedik daha onla duruyorum karnımda acıktı ama ne yiyicem diye düşünmekten tansiyonum düştü. Zaten kızım sağolsun bulaşık bile yıkatmaz ortalığı yıkar buda etken.
Bebeğim 21 haftalık ama 18 de görünüyordoktora söyledim hiç umursamadı normal dedi hafta arası açılırsa sıkıntı olurmuşmuş. Kızlar napicam böyle ya vitamin felan mı yazdırmalıyım ki
Kızlar bıktım artık resmen yemek hazırlayıp bulaşık yıkamaktan. 21 haftalık hamileyim sürekli açım. Hiç doymuyorum ama hiçbişeyde yemek istemiyorum. Sabah(11-12de) ekmekle kahvaltı yapmayi sevmiyorum poğaça felanda kim yapacak havada buz gibi. Öyle aç durduğum oluyor bazen sadece bi öğün yemek yediğim oluyor. Yemediğim zamanlarda çookk acıkıyorum ama. Kızım da var 1 buçuk yaşında ona azar azar corba yemek yapiyorum yediği kadar ama asla kendim yemek istemiyorum. Kalkıyorum ev temizliyorum kızıma bişeyler vs ama kendime hazırlamaya sanki üşeniyorum resmen.
Okudukça aciktimBulgur ye bol bol meyhane pilavi yap yanina cacık mesela gerci aciktirir. Etten falan tiksiniyor musun ??? Corba falan doyurmaz ki canim yaaa proteinle beslenmeye çalışsan
AynenOkudukça aciktim
Rica ederim canim bende aynen senin gibiyim cok acıktım cok acıktım diyip bir dürümü bitiremiyorumAy çok teşekkür ederim canimm benim .benim birazda kendimi zorlamam lazım sanırım, ya anlamyorum ki haftalık markete gidiyoruz mesela en az 300-400 tutuyor ondan haric esim her aksam bişeylerle geliyor ama ben gidip hazir şeyi tabağa koyup yemekten acizim midemde iyice küçülmüş bi tabağı zor bitiriyorum ama ne hikmetse açlıpı acayip hissediyorum yani kalksam yiyicem, zaten 2-3gün sonra da başlıyorum evde hiçbişey yok yapacak bişey yok demeye
Hamileyken canım istemiyor deme liksumuz olmuyor iste. Hem siz çekersiniz hem bebeginiz. Izgara türü şeyler yapın ya da yaptırın.Kızlar bıktım artık resmen yemek hazırlayıp bulaşık yıkamaktan. 21 haftalık hamileyim sürekli açım. Hiç doymuyorum ama hiçbişeyde yemek istemiyorum. Sabah(11-12de) ekmekle kahvaltı yapmayi sevmiyorum poğaça felanda kim yapacak havada buz gibi. Öyle aç durduğum oluyor bazen sadece bi öğün yemek yediğim oluyor. Yemediğim zamanlarda çookk acıkıyorum ama. Kızım da var 1 buçuk yaşında ona azar azar corba yemek yapiyorum yediği kadar ama asla kendim yemek istemiyorum. Kalkıyorum ev temizliyorum kızıma bişeyler vs ama kendime hazırlamaya sanki üşeniyorum resmen.
Ben 47 kilo almistim sen supersin35 mi hay masallahben 20 kilo aldım diye kendimi yiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?