• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek ısmarlama ve sonrasında başıma gelenler

diğer arkadaşları da çağırdık, özel buluşup gitmedik. yanlış anlaşılabilirmiş, haklısınız.
Eşinin sizi o şekilde gördüğünü ve düşeceğiniz durumu düşünürseniz hiç hoş olmazdı.
istediğiniz kadar diğer arkadaşlarda gelecekti, pahalı diye gelmediler desenizde inandıramazdınız :KK66:

Eşinin sizi o şekilde gördüğünü ve düşeceğiniz durumu düşünürseniz hiç hoş olmazdı.
istediğiniz kadar diğer arkadaşlarda gelecekti, pahalı diye gelmediler desenizde inanandıramazdınız :KK66:

Yemek dediğim özel bir şey değil, pahalı da birçok kişiye göre normal, alt taraf pasthane hatta. yirmi dk yiyip geliyoruz. İş yeninin yanı başı. Öyle düşünmedim, haklı olabilirsinz, daha önce çalıştığım iş yerinde de giderdik, dediğim gibi öyle ahım şahım bir şey yok.

Bu adamın eşi bunları duysa sizinle aynı fikirde olmaz sanırım. Yanlış mıyım? Bir de telafi için pahalı bir kitap seti almışsınız. Ne alaka yani hediye? Bir dahakine topluca yemeğe gidildiğinde onunkini de öderdiniz, konu kapanırdı. Ama böyle ekstra düşünme, hediye falan. Eşinin huzuru kaçar kimsede art niyet olmasa bile... Bir dedikodu çıksa bittiniz... Hele ki ek iş ayarlama muhabbeti:/ Mesafeyi koyun.
+1
Neden bi de hediye kitap seti falan aldınız ki bir dahaki sefere de siz oderdiniz yemeği olur biterdi. Simdi boyle yalnız yemege çıkmalar üzerine hediye almalar falan cok yanlış anlamaya açık olmuş. Yukarıda açıklamasını yaptınız biliyorum okudum anladım ama cataspatas cataspatas in da dediği gibi bir dedikodu çıksa hoş olmayacak

+1
Neden bi de hediye kitap seti falan aldınız ki bir dahaki sefere de siz oderdiniz yemeği olur biterdi. Simdi boyle yalnız yemege çıkmalar üzerine hediye almalar falan cok yanlış anlamaya açık olmuş. Yukarıda açıklamasını yaptınız biliyorum okudum anladım ama cataspatas cataspatas in da dediği gibi bir dedikodu çıksa hoş olmayacak

Öyle yapacaktım zaten, biz gidince bu gelmedi o gün. ben de tekrar yemeğe gitmek istemedim onunla. Kapatalım konuyu dedim. Benim gözüm de kapandı. Bir daha niye onunla gitmek zorunda kalayım ki...

Kızlar merhaba, çalıştığım kurumda yaşadığım bir sıkıntıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. Bizimle devamlı çalışmayan ama arada gelen bir çalışma arkadaşımla daha önce öğle yemeğine çıktık. (evli yanlış anlaşılmasın) Diğer arkadaşlarla da çıktık, ikimiz birlikte de. Ben daha önce semtteki pahalı restoranlardan birinde birkaç defa yemek yemiştim ve beğendim. laf arasında anlatmıştım, o ayda biraz aşırı kaçtığım için maaştan sonra gideriz demiştim. Kadın olsun erkek olsun diğer çalışma arkadaşlarımız da oradaydı ve şu da bir gerçek, o restorani pahalı buldukları için hiç gitmediler.

Neyse bununla yemeğe gittik, diğerlerini de çağırdık ama pahalı buldukları için gelmediler. Yedik bu arada kalkıp hesabı ödemiş verdiğim parayı da almadı sonrasında. ben de yarın tekrar gideriz ben öderim dedim. Mırın kırın etti, gelmedi ertesi gün. Bende akşamında çok geç çıkmama rağmen gidip buna yemeğe verdiğinden daha pahalı bir kitap seti aldım. Ertesi gün verdim, ödeşmiş olduk görüşümce. Sonra işi bu arkadaşları ile restoranı eleştirmeye, dalga geçmeye başladı. Konuşmanın üzerine girdim ortama. Neyse bu konuda iyi niyetliler diye üzerinden durmadan kapandı.

Aynı gün bu bana maaşı alınca giderim dediğim için senin durumun iyi değildi, o yüzden yaptım dedi. Ben orada öyle kaldım, çalışıyorum farklı kazançlarım da var, oradaki birçok kişiden iyi giyinirim, üstelik o hiç gidemedikleri restorana ayda 6-7 defadan fazla giderim. gerek yok durumum öyle kötü değil dedim. Sonra işte size şöyle ek gelir ayarlayayım mı? Şehir dışına çıkacaktım, para gerekli mi diye sordu? Senin ne haddine diye kızdım birkaç gün muhatap olmadım. şimdi de iki espri yaptım diye yüzüme bekmıyorsun diye laf etti bu sabah. Ne yapayım ben şimdi, acayıp sinir oldum.
Bir sürü yanlış var eminim yazılmıştır... Hiçbirşey yapmayın uzak durun

Adam kendini birsey zannediyor. Patron yalakaligı ve yaaa..klısıgla biryerlere gelebilecegini zanneden alt tarafi 3 kurus maasi var,karsisindakini ezmeye çalışan yuksek ihtimalle tipsiz,kendini kodoman zanneden birazcik isyerindeki konumu yüksek bir ukala alt tarafi. Takmaya degmez bence. Haddini bi dahakine bildirirsin. Seni ne zannetti gariban falan mi
Maasimi alinca gideriz demekte ne var anlayamadim.
Kendisinin kiyipta senelerdir alamadığı marka bir ayakkabıya maaşının yarisini veriyorsundur eminim.
Böyle budalalar hicbirseyden anlamaz. Jest ki yapti yani akli sıra sana
Cikma bir daha onunla yemege toplu gidilmiyorsa
Zaten isyerindeki herkes cimriymis baksana gitmiyorlar bir ogle yemegine
Sen kendi kafana gore takıl
O gerizekaliyla da konusma

Çok yanlışınız var. Adam parayı ödedi diye kitap almak, tek olarak bir beyle yemek yemek, maaş alınca yemeğe gideriz demek.. Sizi anlıyorum bazı ortamlar bunu kaldırır ama nadirdir. İnsanlar düşündüğünüz gibi iyi niyetli değil. Normalde yanlış değil ama yanlış işte. Anlatamadım ama işte öyle

Çok yanlışınız var. Adam parayı ödedi diye kitap almak, tek olarak bir beyle yemek yemek, maaş alınca yemeğe gideriz demek.. Sizi anlıyorum bazı ortamlar bunu kaldırır ama nadirdir. İnsanlar düşündüğünüz gibi iyi niyetli değil. Normalde yanlış değil ama yanlış işte. Anlatamadım ama işte öyle

Hepimiz birlikte giderken gelseydi zaten almayacaktım. Ben kimseye birlikte gidelim demedim, ben giderim tek başıma dedim, oraya gittiğimde tek giderim zaten. Diğerleri ile birlikte gidecektik işleri bitmedi. Biz de herkesin öğle arası aynı anda olmuyor. Yemeğe çıkma dediğim buluşma değil. Öğle yemeği kısaca, hani kurumun kantininde yemekhanesinde yenen cinsten. Özel bir şey değil. Hediye dediğim de yemek fiyatından 5 10 lira fazlaydı. Ahım şahım bir şey yok. Bir daha onunla yemeğe çıkmamak için kısaca.

Son düzenleme:
yok daha lokantada adamın üstüne atllandığı fantezisi canlanıyor herhalde kafasında..
ben de 150 tane erkekle çalışıyorum ve 3 kadınız iş yerinde. Biz de yemeğe çıkıyoruz mühendis kadrosu mesela ama totosu yemeyen bizle yemeğe geldiği halde eşine erkek erkeğe yemeğe gittiklerini söylüyor. Hem kendileri zavallı hem de eşleri sanki onların tipsiz kocalarını çalacağız. Sanki kötü bir şey yapıyoruz, sinirleniyorum ve GELMEYİN yemeğe diyorum ama dinlemiyorlar.

Back
X