• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek ısmarlama ve sonrasında başıma gelenler

Ben senin yerinde olsam hesabı benden habersiz ödediyse eğer kahve ısmarlayayım olmadı böyle derim o gün kabul etmezse
Tekrar grup olarak yemeğe gittiğinizde onunkini de ben öderim bir daha da muhatap olmam.
Sonuçta senin hesabını ödemeyi kendi seçmiş. İlla aynı tutarda bir şey yapmanıza gerek yok.
Hele hele senin durumun yoktu konuşmasını ne münasebet deyip kestirip devamını bile dinlemem.

Sen anladıysan sıkıntı yok abla:)

Ne gelip yorumuma maydonoz oluyosun öyleyse:)hadi başka topige

Hangi topiğe gideyim apla:)

Seviyorum böyle sağı solu ezerek yetersizliğini örtmeye çalışanlara salça olmayı:) Gülücüğüm eksik kalırsa altta kaldım sanırlar ha.

Ahahha
Ya bi dur abla kimse sizin kocalarınız için ölüp bitmiyo

Bi sakin :)
Nereden biliyorsunuz bazı kendini bilmez kadınlar yokmu hiç evli adamlara kafayı takanlar sömürenler hemcinsine yapılanları umursamayanlar....
Ve tabi böyle kadınları hayatına alan karaktersiz onursuz kocalar....

Evli bir adamla başbaşa yemeğe çıkmanızı eşi biliyormu peki. Benim eşim olsa o restoranı. ..

Ahahha
Ya bi dur abla kimse sizin kocalarınız için ölüp bitmiyo

Bi sakin :)

Gayette ölüp bitenler var. Sanki butun kadinlar cok harikaymis, guzelmis gibi yaziyorsunuz. Enistemin tipini gorseniz nerede 45 kusur yasinda adam ama agzindaki bazi disler dokulmus hala daha aldatma pesinde ve gayette kadin buluyor. Oyle cooooook zenginde degil. Karisi kacinci aldatmasini yakaladi. Herkesin bi alicisi var demek ki

Kadinlarin hicbiri, baskalarinin kocasina bakmiyor olsa aldatmak isteyen adamlar bile kadin bulamazdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu erkek mı evlı olan arkadasınız

Gayette ölüp bitenler var. Sanki butun kadinlar cok harikaymis, guzelmis gibi yaziyorsunuz. Enistemin tipini gorseniz nerede 45 kusur yasinda adam ama agzindaki bazi disler dokulmus hala daha aldatma pesinde ve gayette kadin buluyor. Oyle cooooook zenginde degil. Karisi kacinci aldatmasini yakaladi. Herkesin bi alicisi var demek ki

Kadinlarin hicbiri, baskalarinin kocasina bakmiyor olsa aldatmak isteyen adamlar bile kadin bulamazdi.

Adamların hiç biri başı önde eşinin üstüne gül koklamayan dürüst ınsanlar olsa eşi tarafından aldatılan kadınlar da olmazdı

Adamların hiç biri başı önde eşinin üstüne gül koklamayan dürüst ınsanlar olsa eşi tarafından aldatılan kadınlar da olmazdı

Ben aldatmanin sebebine kadinlari hedef gostermeye calismiyorum. Kimse bu adamlara ölüp bitmiyorsa bu adamlar kiminle aldatiyor diyorum. Iki cinsinde aldatmadi icin karsi cins olmasi gerekiyor sonucta ve birilerine ölüp biten birileri herzaman olur.

Hangi topiğe gideyim apla:)

Seviyorum böyle sağı solu ezerek yetersizliğini örtmeye çalışanlara salça olmayı:) Gülücüğüm eksik kalırsa altta kaldım sanırlar ha.

Beni de mi takıntı yaptın:)
Allah yardımcın olsun

Ben aldatmanin sebebine kadinlari hedef gostermeye calismiyorum. Kimse bu adamlara ölüp bitmiyorsa bu adamlar kiminle aldatiyor diyorum. Iki cinsinde aldatmadi icin karsi cins olmasi gerekiyor sonucta ve birilerine ölüp biten birileri herzaman olur.

Ben aslında kk deki bazı kadın profilleri için yazmıştım bunu.
Hani benim kocam mükemmel ama tüm kadınlar benim kocama bakıyor diyen bir topluluk var ya :)

Fazla egolusunuz,kendini övdükçe övmüşsünüz.
Tamam adamın yaptığı da hata ama insanlara yüksekten bakmak nedir ya?
Yok kimsenin gidemediği restouranta ayda 6-7 defa giderim çok iyi giyinirim falan? Farklı kazançlarınız varsa neden maaşı beklediniz gitmek için? Demekki sıkışık olduğunuz zamanlarda oluyor. Bu kadar kasmanın alemi yok.

Ben aslında kk deki bazı kadın profilleri için yazmıştım bunu.
Hani benim kocam mükemmel ama tüm kadınlar benim kocama bakıyor diyen bir topluluk var ya :)

Kocam mukemmel, tum onune gelen kadinlar pesinde, asiliyor durumlarinda mevzu pekte oyle olmuyor zaten. O baska bir seviye...

Kızlar merhaba, çalıştığım kurumda yaşadığım bir sıkıntıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. Bizimle devamlı çalışmayan ama arada gelen bir çalışma arkadaşımla daha önce öğle yemeğine çıktık. (evli yanlış anlaşılmasın) Diğer arkadaşlarla da çıktık, ikimiz birlikte de. Ben daha önce semtteki pahalı restoranlardan birinde birkaç defa yemek yemiştim ve beğendim. laf arasında anlatmıştım, o ayda biraz aşırı kaçtığım için maaştan sonra gideriz demiştim. Kadın olsun erkek olsun diğer çalışma arkadaşlarımız da oradaydı ve şu da bir gerçek, o restorani pahalı buldukları için hiç gitmediler.

Neyse bununla yemeğe gittik, diğerlerini de çağırdık ama pahalı buldukları için gelmediler. Yedik bu arada kalkıp hesabı ödemiş verdiğim parayı da almadı sonrasında. ben de yarın tekrar gideriz ben öderim dedim. Mırın kırın etti, gelmedi ertesi gün. Bende akşamında çok geç çıkmama rağmen gidip buna yemeğe verdiğinden daha pahalı bir kitap seti aldım. Ertesi gün verdim, ödeşmiş olduk görüşümce. Sonra işi bu arkadaşları ile restoranı eleştirmeye, dalga geçmeye başladı. Konuşmanın üzerine girdim ortama. Neyse bu konuda iyi niyetliler diye üzerinden durmadan kapandı.

Aynı gün bu bana maaşı alınca giderim dediğim için senin durumun iyi değildi, o yüzden yaptım dedi. Ben orada öyle kaldım, çalışıyorum farklı kazançlarım da var, oradaki birçok kişiden iyi giyinirim, üstelik o hiç gidemedikleri restorana ayda 6-7 defadan fazla giderim. gerek yok durumum öyle kötü değil dedim. Sonra işte size şöyle ek gelir ayarlayayım mı? Şehir dışına çıkacaktım, para gerekli mi diye sordu? Senin ne haddine diye kızdım birkaç gün muhatap olmadım. şimdi de iki espri yaptım diye yüzüme bekmıyorsun diye laf etti bu sabah. Ne yapayım ben şimdi, acayıp sinir oldum.

Simdi arkadasliginiza gore yemege cikma durumunuz degisebilir yani elestireye gerek kalmayabilir. Ancak boyle bir hadsizle ilisigi keserdim. Biterdi. Demogoji yapmasina gerek yok. Sizde muhattap olmayin. Meaafeli olun. Bunu sorgulayacak hakka sahip olacak kadar yakin oldugunu dusunmek istemiyorum

İş yerinde genellikle kalabalık olmadan kimseyle yemeğe falan çıkmıyorum karşı cinsten, açıkçası insanlarımız gerçekten dedikodu yapacak malzeme peşinde. Ha yeseniz ne olur? Hiçbir şey. Burada karşınızdaki insana olan güven ve çalışma ortamınız devreye giriyor. Çalıştığınız yer modern görüşlü ya da muhafazakar olabilir. Sizin de ona göre davranmanız gerekiyor. Ayrıca karşımdaki insanın aile yapısını bilemem, eşini tanıyorsam ve modern olduğunu biliyorsam çıkıp arada yemek yenir tabi ki ama rahatsız olacağını bile bile de kimsenin kocasıyla yemek yeme mecburiyetim yok. Yemem olur biter.

Bu adamla zaten ikiniz Restorana gitmeniz baştan sona hata ve ardından gerekmezdi Kitap alman sonuçta para teklif ettin almamışsa konu orda kapanmıştır bundan sonrası için mesafe daima iyidir

Back
X