• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek ısmarlama ve sonrasında başıma gelenler

Tehlikeli sularda yüzüyorsun hele de kk da böyle bir konu seni parcalarlar burda evli kadınlar :KK53:
Not: evliyim

Konuyu okurken esim boyle bisey yapsa diye dusundum. :KK70: Tek basina kadinla yemege cikmasi ayri bir parcalama sebebi, bi de elin kadinin hesabini odemesi ayri bir parcalama sebebi... Bizim evliligin kiyamet gunu o gun olur heralde.
Nasil insanlar var yarabbim.

Yine cool yorumlar da akmis. :KK70: Esimin is yerinde kadin arkadaslari tabi ki var ve ogle yemegi masasinda sevismeyecekler ama butun olay bir sevismenin yaşanmasi degil zaten. Kirk yilda bir ugradigi is yerinin calisaniyla ne isin var tek basina yemekte? Yok adam yemegi oduyor, oteki hediye aliyor bilmem ne...

Hik diyince kiskancliktan deliren biri degilim ama adam sevismedigi surece rahat takilan biri de degilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ay sonunda bir sebebten dolayi cebiniz sıkıştigi halde maasi alir almaz pahali bir yerde yemek yeme sevdasinda olmaniz cebinde parasi yok, gosteris yapmaya calisiyor izlenimi uyandirir ve boyle de dalga gecerler. Zaten yemege ciktiginiz adami dogru durust tanimiyorsunuz fazla samimi olmussunuz.

Yorumlar felaket!
İş arkadaşları medeni duruma göre yemeğe gidebilirmiş, öğrenmiş olduk!
Hanımlar, söyleyeyim.
O çok kıymetli kocalarınız pekala kadınlarla beraber yemeğe gidiyorlar ve bu manyak düşüncelerinizden dolayı size yalan söylüyorlar.
Bilin istedim!
Resmen çağ dışı çoğu yorum ya!
sonunda biri kral çıplak dedi, oh be!
aynen öyle hanımlar, siz kocişkolarınız işyerinde hülyalara dalmış sizi düşünüyor sanarken onlar kadın iş arkadaşlarıyla yemeğe çıkıyorlar. telefonda da size "ofisteyim, pc başındayım, işim var sonra ararım" diyorlar. kabahatlisi de herkesi kocanızın peşinde sanan sizlersiniz.
yıl olmuş neredeyse 2019 elinizden gelse boğacaksınız konu sahibini. dehşet içinde kaldım yahu okurken bazı yorumları.

Kızlar merhaba, çalıştığım kurumda yaşadığım bir sıkıntıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. Bizimle devamlı çalışmayan ama arada gelen bir çalışma arkadaşımla daha önce öğle yemeğine çıktık. (evli yanlış anlaşılmasın) Diğer arkadaşlarla da çıktık, ikimiz birlikte de. Ben daha önce semtteki pahalı restoranlardan birinde birkaç defa yemek yemiştim ve beğendim. laf arasında anlatmıştım, o ayda biraz aşırı kaçtığım için maaştan sonra gideriz demiştim. Kadın olsun erkek olsun diğer çalışma arkadaşlarımız da oradaydı ve şu da bir gerçek, o restorani pahalı buldukları için hiç gitmediler.

Neyse bununla yemeğe gittik, diğerlerini de çağırdık ama pahalı buldukları için gelmediler. Yedik bu arada kalkıp hesabı ödemiş verdiğim parayı da almadı sonrasında. ben de yarın tekrar gideriz ben öderim dedim. Mırın kırın etti, gelmedi ertesi gün. Bende akşamında çok geç çıkmama rağmen gidip buna yemeğe verdiğinden daha pahalı bir kitap seti aldım. Ertesi gün verdim, ödeşmiş olduk görüşümce. Sonra işi bu arkadaşları ile restoranı eleştirmeye, dalga geçmeye başladı. Konuşmanın üzerine girdim ortama. Neyse bu konuda iyi niyetliler diye üzerinden durmadan kapandı.

Aynı gün bu bana maaşı alınca giderim dediğim için senin durumun iyi değildi, o yüzden yaptım dedi. Ben orada öyle kaldım, çalışıyorum farklı kazançlarım da var, oradaki birçok kişiden iyi giyinirim, üstelik o hiç gidemedikleri restorana ayda 6-7 defadan fazla giderim. gerek yok durumum öyle kötü değil dedim. Sonra işte size şöyle ek gelir ayarlayayım mı? Şehir dışına çıkacaktım, para gerekli mi diye sordu? Senin ne haddine diye kızdım birkaç gün muhatap olmadım. şimdi de iki espri yaptım diye yüzüme bekmıyorsun diye laf etti bu sabah. Ne yapayım ben şimdi, acayıp sinir oldum.
Konu sahibi banlanmış ama yazayım ben.. :)

Bence siz oyle soyleyince o da kendini gelmek zorunda gibi hissetti. Sonradan odedigi miktar onu bayagi rahatsiz eti icine öküz oturdu. Bir şekilde acısını mı çıkardı içindeki dışarı mı çıktı, öyle bir şey oldu. Çok saçma bir yolla tabi..

Boşverinn önemsemeyin. Hatta mümkünse kendi başınıza yiyin..

Ha bu arada bu kadar anlaşılır, net bir konu başlıgı açtıgınız için teşekkürler :)

Konuyu okurken esim boyle bisey yapsa diye dusundum. :KK70: Tek basina kadinla yemege cikmasi ayri bir parcalama sebebi, bi de elin kadinin hesabini odemesi ayri bir parcalama sebebi... Bizim evliligin kiyamet gunu o gun olur heralde.
Nasil insanlar var yarabbim.

Yine cool yorumlar da akmis. :KK70: Esimin is yerinde kadin arkadaslari tabi ki var ve ogle yemegi masasinda sevismeyecekler ama butun olay bir sevismenin yaşanmasi degil zaten. Kirk yilda bir ugradigi is yerinin calisaniyla ne isin var tek basina yemekte? Yok adam yemegi oduyor, oteki hediye aliyor bilmem ne...

Hik diyince kiskancliktan deliren biri degilim ama adam sevismedigi surece rahat takilan biri de degilim.
Ben takılmam çünkü eşim muhasebeci ve ilk gördüğü mükellefleriyle bile yemek yiyebiliyor :deli: ha hesabı ödermi ödemez cimri :KK53::KK53:

Ben takılmam çünkü eşim muhasebeci ve ilk gördüğü mükellefleriyle bile yemek yiyebiliyor :deli: ha hesabı ödermi ödemez cimri :KK53::KK53:

Isinin bir parcasi olmasi ayri bisey. Esimde eskiden egitimlere giderdi ve kadin arkadasi da denk gelirdi birlikte yemeleri icap eder veya sehirdisina cikar, iş yemegi olur vs. Oyle bir durumda kadinlardan köşe bucak kacacak veya ac duracak degil tabi ki yer.

Burada bahsedilen "orada calismayan, arada bir gelen bir adam" ve birlikye yemek yemeleri icin belli bir sebepte yok.
Kirk yilda bir ugradigi yerde ve yemek yemesi icap etmeyen bir kadinla yemege giidip hesap odemesi arkasina gelen hediye filan bana baaaayyyyaaaaa fazla gelir...

Sonra erkekler neden evlilikten kaciyor?:işsiz:
Adamlara nefes almak yasak,arkadas edinmek yasak,kahve-cay-yemek zaten asla olamaz. Ben erkek olsam ben de evlenmem bunlari bana dayatan kadinla.

Konu sahibi de allahin kaba herifine ince davranmaya calismis hata ettigini anlamis,bunun uzerinden kadina “evli adamla ne yemegi” muhabbeti yapan arkadaslar da saniyor ki kiymetli kocalarina kaldik hepimiz:KK12:

Isinin bir parcasi olmasi ayri bisey. Esimde eskiden egitimlere giderdi ve kadin arkadasi da denk gelirdi birlikte yemeleri icap eder veya sehirdisina cikar, iş yemegi olur vs. Oyle bir durumda kadinlardan köşe bucak kacacak veya ac duracak degil tabi ki yer.

Burada bahsedilen "orada calismayan, arada bir gelen bir adam" ve birlikye yemek yemeleri icin belli bir sebepte yok.
Kirk yilda bir ugradigi yerde ve yemek yemesi icap etmeyen bir kadinla yemege giidip hesap odemesi arkasina gelen hediye filan bana baaaayyyyaaaaa fazla gelir...

Daha guzel anlatilamazdi. Olayin en net acik hali bu. Hala yok koca yemege mi cikmasin kadinla mi konusmasin. Piril piril kafalar.

ahahaha is arkadaslarimla kamyoncu lokantasina bile gitmisligim oldugu icin tam olarak kadin kismisinin ne isi varmis denecek durumda cok oldum,
esim bir sey demedi, hatta kamyoncuyu nasil anlattiysam herife ben de gelmek istiyorum dedi :KK70:

yani geciniz efendim kadin erkek yemege cikamaz muhabbetini, sonucta acken sen sen degilsin :KK66:

konu sahibi hediye alacak kadar nazik olmayacaksiniz bu hayatta, ogrenmis oldunuz umarim ki.

Daha guzel anlatilamazdi. Olayin en net acik hali bu. Hala yok koca yemege mi cikmasin kadinla mi konusmasin. Piril piril kafalar.

Duruma kadinla erkek yemek yemek olarak bakmiyorum ben. Duruma gore degerlendiririm. Esim kadin arkadaslariyla yemek yer ama yiyebiliyor olmasi her onune gelen ve luzumu olmayan biriyle yemek yemesini gerektirmiyor.

Konu sahininin kendi is arkadaslari bile gelmiyorken, bu is arkadasi bile sayilmayan adamin, kadinin pesine takilip gitmesini gerektircek bisey yok gibi gorunuyor. Konuyu okurken esimi dusundum de cidden kiyamet koparmalik bir durum benim icin. Esim oyle bisey yaparsa insallah haberim olur bisekilde valla dunya kac bucak saydiririm :KK70:

Valla ister yobaz ister geri kafalı deyin asla eşimin işyerinde bir bayanla başbaşa yemeğe çıkmasına müsaade etmem. Hele de hesabi ödemesi konusuna hic girmek istemiyorum.
İşyerinde kadın erkek karışık arkadaşlar olsa birlikte giderler yemege falan o ayrı konu tabiki karismazdim. Ben eşimle işyerinde tanıştım sevgili olduk sonra evlendik. Ama ben isten ayrıldıktan sonra iliskimiz basladi. Eşim eğer sen yine ayni yerde benimle çalışıyor olsaydın ne kadar sevsem de bunu sana soyleyemezdim diyor ne kadar doğru bilemem.
Şuan çalıştı yerde bayan yok ama olsa başbaşa yemeğe gitmelerine asla müsaade etmem kadına yada eşime güvenmediğim için değil ama istemiyorum. Hadi gitti diyelim karşılığında hediye falan alması sonra gidip eşimin kadına resmen kur yapması laf atması falan ben kaldıramazdim. Ayrıca çok erkeklerin olduğu yerde çalıştım calisanlarla birlikte gidilirse yemeğe gittik, evli ve çok yakin bulduğum iş konusunda yardim eden kişiler de oldu başbaşa yemeğe gitmedim gitmezdim de eşi rahatsız olabilir diye düşünürdüm açıkçası. Hele de hediye alma cesaretini asla gosteremezdim. Bu olayın sonucunda da olduğu gibi erkekler boyle şeyleri yanlış anlamaya çok meyilli.

Adamın boş olduğunu dengesiz olduğunu anladık......fakat sizin evli bir erkekle baş başa yemeğe gitmeniz hoş olmamış eşi öğrenebilir sorun çıkarabilir belki kıskançtır yani bunları düşünmeniz lazım...ilk önce biz kendimiz doğru şeyler yapmalıyız karşı tarafta gereksiz samimiyet kurmasın.....

Erkekle kadın romantik bir akşam yemeğine çıkmamış, öğle molasında öğle yemeğine gitmişler. Kaldı ki bu yemek önceden başbaşa olarak planlanan bir şeyde değil, öyle gelişmiş ve gidilmiş, bunda bu kadar eleştirilecek ne var anlamadım. Konu sahibi tek sorun kitap seti hediye etmen olmuş, adam burdan yola çıkarak sana laubali davranmış, ek iş bulayım gibi densizce şeyler söylemiş. Bundan sonra mesafeni koru, merhaba de geç.

Niye kitap seti alıyorsunuz? Ne gerek var? Olay hediyeleşmeye döner diye korkmadınız mı? Benim kocam kadın iş arkadaşıyla yemeğe çıkamaz, genişliğin luzumu yok. Ayaküstü dönerciye gidersiniz okey de pahalı bir yer olunca “yemeğe çıkmak” oluyor işte adı.

öğle yemeğine çıkılınca ne oluyor?
evli bekar ne farkediyor?
şu kk nın mantığını bir türlü çözemedim ha..
konu sahibesi adam densiz densiz konuşmuş mesafe koy olsun bitsin.
Normalde öğle yemeğinde denk gelinse bir şey olmaz ama diğerlerinin pahalı diye gelmediği yere birlikte gitmek, sonrasında da farkı kapamak için hediye kitap almak gibi şeyler sorun. Karşıdakinin eşi olsam bozulurdum.

Bu kocam kimseyle yemeğe çıkamaz diyen hanım ablalar nerden biliyosunuz sizden habersiz çıkmadığını:)

Ya şu her kadın sizin kocanızın peşinde tribinden vazgeçin

Bazıları da buna genişlik yazmış.

:))

Kızlar merhaba, çalıştığım kurumda yaşadığım bir sıkıntıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. Bizimle devamlı çalışmayan ama arada gelen bir çalışma arkadaşımla daha önce öğle yemeğine çıktık. (evli yanlış anlaşılmasın) Diğer arkadaşlarla da çıktık, ikimiz birlikte de. Ben daha önce semtteki pahalı restoranlardan birinde birkaç defa yemek yemiştim ve beğendim. laf arasında anlatmıştım, o ayda biraz aşırı kaçtığım için maaştan sonra gideriz demiştim. Kadın olsun erkek olsun diğer çalışma arkadaşlarımız da oradaydı ve şu da bir gerçek, o restorani pahalı buldukları için hiç gitmediler.

Neyse bununla yemeğe gittik, diğerlerini de çağırdık ama pahalı buldukları için gelmediler. Yedik bu arada kalkıp hesabı ödemiş verdiğim parayı da almadı sonrasında. ben de yarın tekrar gideriz ben öderim dedim. Mırın kırın etti, gelmedi ertesi gün. Bende akşamında çok geç çıkmama rağmen gidip buna yemeğe verdiğinden daha pahalı bir kitap seti aldım. Ertesi gün verdim, ödeşmiş olduk görüşümce. Sonra işi bu arkadaşları ile restoranı eleştirmeye, dalga geçmeye başladı. Konuşmanın üzerine girdim ortama. Neyse bu konuda iyi niyetliler diye üzerinden durmadan kapandı.

Aynı gün bu bana maaşı alınca giderim dediğim için senin durumun iyi değildi, o yüzden yaptım dedi. Ben orada öyle kaldım, çalışıyorum farklı kazançlarım da var, oradaki birçok kişiden iyi giyinirim, üstelik o hiç gidemedikleri restorana ayda 6-7 defadan fazla giderim. gerek yok durumum öyle kötü değil dedim. Sonra işte size şöyle ek gelir ayarlayayım mı? Şehir dışına çıkacaktım, para gerekli mi diye sordu? Senin ne haddine diye kızdım birkaç gün muhatap olmadım. şimdi de iki espri yaptım diye yüzüme bekmıyorsun diye laf etti bu sabah. Ne yapayım ben şimdi, acayıp sinir oldum.
Sonrasında kitap seti Alman
Ve evli bir Adamla başbaşayız yemege çıkman saçma

Bu kocam kimseyle yemeğe çıkamaz diyen hanım ablalar nerden biliyosunuz sizden habersiz çıkmadığını:)

Hoşunuza gitti herhalde bu ihtimal. Kadınların aptal yerine konması falan. İyiymiş. Gülücük de koyayım bir tık daha haklı olayım durun,

:))))))

Hoşunuza gitti herhalde bu ihtimal. Kadınların aptal yerine konması falan. İyiymiş. Gülücük de koyayım bir tık daha haklı olayım durun,

:))))))

Ahahha
Ya bi dur abla kimse sizin kocalarınız için ölüp bitmiyo

Bi sakin :)

Back
X