Ahaha benim ev hanimligim boldladigim cümlelerde. Banada yaramiyor evde olmak, düzensizlige gelemiyorum. Sanirim ondan empati yapiyorum evde olupta, fazla ev isi yapamayanlar ile :)
Ev isi kadar nankör is yok. Daha dün temizledigin birsey bügün berbat oluyor. Mutfagi temizledin, hadi bir iki yemek yaptin yeni her yer batiyor. Sanirim bu konuda daha düzenlisin. Ve eger öyle ise bana ip uçlari verebilirsin, gerekirse özel mesajla :)
O zaman senin için disarda çalisan hiçbir is yapmazmi? Herseyi sadece evdeki yaparmi? Orada karisti hatlar bende.
hayatım dışarıda çalışan hiç bir iş yapmaz gibi bir şey yok
ben çalışıyorum eşşek gibi de ev işi yapıyorum ama eşim de yapıyor
evde iki yetişkin bir çocuk bir kedi var
çocuğa da yaşına uygun iş veriyorum kediye de söyleniyorum neden bari yerleri süpürmedin tüyünü toplamdın vs vs diye
bu sıralar evdeyim çünkü online okul açık ve ben işe gidemiyorum iş eve geliyor
sabah 8 de kalkıyorum 8.30 a kadar nette takılıyorum
8.30 9 arası kahvaltı hazırlıyorum eşim evde ise o da yer yoksa zaten oğlum ve ben 9.30 da oğlum odasına ben odama
iki teneffüs sonra pratik yenilecek ara öğün varsa ya da meyve vs oğluma seslenirim yoksa hazırlarım bir şeyler
12.40 ta öğle yemeği
13.25 e kadar arada pratik ev süpürme ya da bulaşık toplama
sonra yine iş
1500 de ara öğün var yine bir hazırlık
1550 okul bitti makineye çamaşır atabilirim
sonra işe devam
akşam yemeği de 1900 da hazır olacak
çamaşırlar yıkanınca kurutma makinesine vs
bulaşıklar da yatmadan bir ara
yemek sonrasında da keyif yapılacak bak çay eşimden genelde ben evde olsam da onda
11 12 gibi de yatıyorum
gün içinde yer de silmem cam da silmem hatta 8 yıldır oturduğum evde hiç cam silmedim
pandemide yardımcım da yoktu yine silmedim ne olur mesela cam kirli kalsın
bu arada da cidden boş zamanım da kalıyor sezon sezon dizi izledim bolca kitap okudum vs ki ben bir yandan da çalışıyorum evden de olsa
mesela hani mutfak dağılıyor demişsin de ne oluyor ortada
örneğin sabah çorba yaptım tek çıkan bulaşık bir bardak bir bıçak bir de kaşıktı
kek yaptım bir el çırpıcısı bir fincan bir de kap çıktı
koydum makinaya bekliyorlar akşamı
bu ikisini aynı zaman aralığında hazırladım, 15 dakikamı aldı
şimdi ben evde bunları yaparken sabah evden kahvaltı sonrası çıkıp önce bu şehirde bir işi halledip sonra İstanbul a gidip orada işini halleden biraz önce bize Moda da çay içiyorum diye fotoğraf atan akşam 10 da gelecek eşime çamaşırları da sen yıka mı diyeyim bak o Moda da çay içiyor ben Moda ya gitmeyeli kaç yıl oldu :)))