Bizimde oyleydi , tatile gitmeye korkardim.Ekmege gelince gayet guzel cignerdi ama diger saglikli seylerde yok.Sanirim bu.bir donem.Bizimki 3 yasina yaklasirken duzeldi anca . Hala da cogu seyi secer ve yemez.Sanırım ben bu ek gıda konusunda çok bilinçsizim .
Büyük kızım çiğnemeyi bilmiyor .
(25aylik )yemekleri Blender yapıp yediriyorum , oda öyle yutuyor .
Çok iştahsız zaten .
8aylik bir kızım daha var .
O da ablası gibi olsun istemiyorum
Ama garip geliyor köfte yapıp öylece yedirmek ,yada krep illa ki çatal ile eziyorum .
Zaten oda asla yemek istemiyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim .
R Ruhumda SIZI yeni yeni meyve yemeye başladı kızım .
Yahu çocuk 2 yaşını geçmiş bütün dişleri çıkmıştır ne blenderı. Ben çocuğuma 5 aylıkken havuç kabak pişirip verdim onu yedi damağıyla. Zaten yumuşacık oldu. 8 aylıkken et köfte yiyodu. Beşm oğlum da 25 aylık şuan herşeyi yer. İlkinde yaptığın hatayı ikincide yapma bari. Ver eline köfteyi pirzolayı kemirsin. Öğrensin şimdiden.
esergry
Haklısınız cevre maalesef insanı kötü etkiliyor bizim aileden gelen bir özellik bu hepimizin elinde bez dolaşıyoruz.
Gelenlerin eleştirileri var bir de .
Aman öyle pis böyle dağınık vs.
Cignemeyi elbette biliyor. Ama cignememek kolayina geliyor.Sanırım ben bu ek gıda konusunda çok bilinçsizim .
Çok iştahsız zaten .
Ama garip geliyor köfte yapıp öylece yedirmek ,yada krep illa ki çatal ile eziyorum .
Buyugu 9 yasinda kucugu 8 aylik
Buyugu 6 aylikken ek gidaya gectik ve direk kahvaltiya baslattim
Simdi ufaklik da 6.5 aylikken ek gidaya gecti , corbasini tel suzgecten geciriyoruz ama agzina kofte balik yumurta sarisi veriyorum
Baya baya cigniyor
Bence siz korkuyorsunuz ama basinda beklerseniz cok minik parcalar vererek cignemesini bekleyin bebekler yiyemez diye birsey yok gercekten yiyorlar , bende iki tane canli ornegi var
Inan cok rahat edeceksin. 24 aylik kizim corbasini kendi icebiliyor kasigi ve catali cok guzel kullanabiliyor. Biz oblara firsat verdigimiz sürece yapamayacakları sey yok.vintagecupcakes araştırıp deniyicem . bende kendileri yesin istiyorum .
Kızım 2 yaşında 6. ayından itibaren sebzeleri haşladım önüne koydum yedi meyveleri tutabileceği şekilde kestim koydum onları da yedi şu an herşeyi yiyor çok şükür facebookta BLW türkiye grubu var ona katılırsanız ayrıntılı bilgiyi de bulursunuzSanırım ben bu ek gıda konusunda çok bilinçsizim .
Çok iştahsız zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?