- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ac kalsin :)Bnde cok dertliym bu konuda. Eş bu listeden ıspanak,nohut,pırasa,ciğer,kabak,dolma,tavuk,bezelye ve yeşil mercimek hiç sevmez sinir oluorm
Sorma ya inanılmaz seviyorum sürekli yeme derdindeyim bu halim ne olacaksaTurşu diyince ağzım nasıl sulandı
Bende hatta bir cok yemek yapan kadin bu derde dusuyor aslindaMesela bugün sizler ne pişirdiniz kızlar bana fikir olur...???
Dun aldim pazardan muhtemelen yarin kiymali firinda karnibahar yapicam yanina corba ve salata belki yogurt.mesela karnabahar yemeğinin yanına ne gider ne yapılır
Aynen . eti de bulabilse hergün .ev de pişen etide o kadar sevmez özel aşcılık lazm.(. Otel yemekleri gbi isterAc kalsin :)
Ne yenir baska et mi yiyor surekli.
Dokum tavada cozersin isi ama et bana cok uzak hergun yemem asla :)Aynen . eti de bulabilse hergün .ev de pişen etide o kadar sevmez özel aşcılık lazm.(. Otel yemekleri gbi ister
Aynen, ben de hep ayni yemeği yapıyorum gelene, gelen de hep ayni misafir yanliz haha. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı, annem de hiç sevmez, bizim ailede genetik bi durum :))Kızlar şuan çalışmıyorum ama çalışıyor olsam da evde olsam da yemek pişirmek daha doğrusu hergün ne pişircem düşüncesi çok can sıkıcı
Bir buçuk yıllık evliyim şimdiden sıkıldım yani arada kahvaltı hazırlarken bile üşengeçlik yaşıyorum off keşke hep önüme hazır gelse diyorum
Hadi kahvaltı yemek hazırlaması sıkıntı değil de ne pişircem diye düşünmek özellikle misafirler geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyo
Hep aynı yemekleri yapıyor gibiyim
Bende bugün yayla çorbası kıymalı karnabahar bide makarna yaptım. Çayın yanına da patatesli börek pisiyoMesela bugün sizler ne pişirdiniz kızlar bana fikir olur...???
taze fasulyeyle brüksel lahanası var evde ve ben akşam mesaideym eşime afiyetler olsunMesela bugün sizler ne pişirdiniz kızlar bana fikir olur...???
Misafirler farklı da kendimize de hep aynı yemekler yapıyo gibi hissediyorum :)
En çok patates bakliyat
Merak ettim baktım.yarın da arap tavasını deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?