- Konu Sahibi esraylmz03
-
düdüğü ara sıra temizlenecek, bulaşık makinasında yıkanıyor ama korkmayın milyonlarca kadın yanılıyo olamaz, herkes kullanıyorÇok teşekkür ederim canım, tefaldem alırım aslında ama temizlemesi vs kolay di mi korkulacak bişi var mı? :)
düdüğü ara sıra temizlenecek, bulaşık makinasında yıkanıyor ama korkmayın milyonlarca kadın yanılıyo olamaz, herkes kullanıyor
eşim de korkuyor ama ben korkmuyorum, evde bozulsa ilk alacağım şey düdüklü, tefal en üst model 500 lira cşvarydı sanırım geçen sene ama çok pratikti çok beğendim ama karacadan aldım, 2 li takım ama hisar da alınabilirBilirsiniz paranoyalar... :) yarin bakacağım, çok sağ olun :)
Gece gece yapılır mı bu amaaE esraylmz03 madem durumdan rahatsızsın , sana bir kaç tavsiyede benden gelsin .
İşten gelince mutfak için kendine sadece en fazla 30 dk ayır . Çok değil bak . 06:45 te mutfağa girsen , 19:15 da tüm kabus bitt, gitti .
Çok çeşit sevdasını unut . Buzdolabına bir liste as ... Haftalık yapacağın yemek listeni . Mutfaktaki en can sıkıcı kısım bence yemeği yapmak değil ne yapacağına karar vermektir .
Örn :
Pzt . Bol kıyma soslu makarna / salata ( 30 dk nı almaz , arta kalan zamanda bulaşıkları toplarsın )
Sl. Tam mevsimi şimdi ayıklanmış / dilimlenmiş palamut al . Bir palumut 7.5 / 10 tl :)) biraz domates , limon , defne yaprağı ile ver fırına . 10 dk sadece ... yine bir salata
Çrş Kasap köftesi alıver , zaten hazırya ızgarada ya diz borcama fırına , yanına bir çorba karıştırıver :)
Prş Doğranmış ıspanak al ( bak temizle yıka derdi yok :) ) Ohh mis gibi soğanla kavur , kırın yumurtayıda üzerine ...
Cm da Tavuk yiyin , göğüs etini şnitzellik dövdür kasaba , galeta unu ile kızart . Salata , patates falan doydunuz bile :)
En azından kendi evinizde kendi sofranızda yersiniz . Farkındayım , sebze yok , kuru yok ... ama yavaş yavaş , alıştıra alıştıra sen şimdi bu şekilde başla .
Soğan içinde bir gün karart gözü , rondoda epey bir soğan doğra . Koy buzdolabı poşetlerine bir pişirimlik , için düşünce çıkar .
Daha nasıl yardımcı olayım bilemedim , kolay gelsin .
Gece gece yapılır mı bu amaa
Hepiciğunu çekti vallaHangisinden çekti canın :) ?
Daha ikinci bölümde kuru pilava , sarmaya girecektim
ayy bu çok iyi olduE esraylmz03 madem durumdan rahatsızsın , sana bir kaç tavsiyede benden gelsin .
İşten gelince mutfak için kendine sadece en fazla 30 dk ayır . Çok değil bak . 06:45 te mutfağa girsen , 19:15 da tüm kabus bitt, gitti .
Çok çeşit sevdasını unut . Buzdolabına bir liste as ... Haftalık yapacağın yemek listeni . Mutfaktaki en can sıkıcı kısım bence yemeği yapmak değil ne yapacağına karar vermektir .
Örn :
Pzt . Bol kıyma soslu makarna / salata ( 30 dk nı almaz , arta kalan zamanda bulaşıkları toplarsın )
Sl. Tam mevsimi şimdi ayıklanmış / dilimlenmiş palamut al . Bir palumut 7.5 / 10 tl :)) biraz domates , limon , defne yaprağı ile ver fırına . 10 dk sadece ... yine bir salata
Çrş Kasap köftesi alıver , zaten hazırya ızgarada ya diz borcama fırına , yanına bir çorba karıştırıver :)
Prş Doğranmış ıspanak al ( bak temizle yıka derdi yok :) ) Ohh mis gibi soğanla kavur , kırın yumurtayıda üzerine ...
Cm da Tavuk yiyin , göğüs etini şnitzellik dövdür kasaba , galeta unu ile kızart . Salata , patates falan doydunuz bile :)
En azından kendi evinizde kendi sofranızda yersiniz . Farkındayım , sebze yok , kuru yok ... ama yavaş yavaş , alıştıra alıştıra sen şimdi bu şekilde başla .
Soğan içinde bir gün karart gözü , rondoda epey bir soğan doğra . Koy buzdolabı poşetlerine bir pişirimlik , için düşünce çıkar .
Hepiciğunu çekti valla
Üşenmesem kalkıp bol kıymalı makarnadan başlıcam
Düşündüm de konu sahibi hazır yesin öyle alışmış sen listeye devam etme
E esraylmz03 madem durumdan rahatsızsın , sana bir kaç tavsiyede benden gelsin .
Örn :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?