- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ya ben bişeyleri doğrayıp soymayı hiç sevmiyorum yamuk yumuk oluyo hep
öncelikle bulaşıklarımümkün olduğunca yıka, yoksa yemek yapamzsın,bir doğrayıcı al, domates ve soğanı karıştırarak düdüklü tencere ile yarım saatte her yemek yapılırkızlar çalışıyorum akşam 6 da işten çıkıyorum evliyim Çocuğum yok.sorunum şu Eve gidince yemek yapmak hiç ama hiç istemiyorum inanılmaz üşengecim bu konuda hergün dışarda yiyoruz eşim sesini çıkarmıyor ama kendime çok kızıyorum buna rağmen eve bi gidiyorum tezgahın üstü bardak dolu yani bu sefer onları toplayıp yemek yapmak hiç işime gelmiyo sizler nasıl yapıyorsunuz kızlar SOĞAN Doğramayı dahi sevmiyorum bana biraz akıl verin
öncelikle bulaşıklarımümkün olduğunca yıka, yoksa yemek yapamzsın,bir doğrayıcı al, domates ve soğanı karıştırarak düdüklü tencere ile yarım saatte her yemek yapılır
en basiti 10 dakka kaşar peynirli erişte
30 dakkamercimek
bu aralar fırında sebzeli palamut
çorbalar:yayla, mercimek, tarhana(20 dakka)
gittikçe pratikleşecesin
düdüklüden ben de korkardım ama muhteşem bişi, marka alın tefal,karaca hisar şefır, bunlarda sorun olmaz, en sert eti bile 1 saatte haşlıyor, zaman tasarrufu, 2düdüklüm var ve bizim evde ddüklükullanıyorum benMerhaba canım, konu sahibine yazmışsın gerçi ama, atlamış olmak istemedim:) düdüklü kullanmıyorum ben, korkumdan. Eşim alalım bu çileye ne gerek var diyor... Nasıl kullanılır bilmem bile klipsolu artık gerçi ama annemin elinde patlamıştı yıllar evvel rahmetli kadın Allahtsn bir şey olmamıştı. Kolay mı yahu :)
düdüklüden ben de korkardım ama muhteşem bişi, marka alın tefal,karaca hisar şefır, bunlarda sorun olmaz, en sert eti bile 1 saatte haşlıyor, zaman tasarrufu, 2düdüklüm var ve bizim evde ddüklükullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?