Yemek sonrasi neden gobegim cikiyor?

pllspencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
58
6
98
Ankara
kızlar artık dayanamıyorum her yemek yediğimde depresyona giriyormuş gibi hissediyorum gerçekten bıktım. sabahları dümdüz olan bir karnım var ama bir lokma bile yesem davul gibi şişiyor bir daha da dümdüz olmuyor aç mı kalayım napayım kızlar bi bileniniz varsa lütfen yardımcı olsun acilen çok zor durumdayım (((((((((

kabızlık sorunun mu var senin de benim gibi?bende aynen senin gibiydim.herşeyi denedim ama çözüm bulamadım.2009 da karboksi terapi yaptırdım.incelme olmuştu ama oda pahalı birşey sürekli yaptıramıyorsun ve kabızlık için çözüm değil.bu aralar gebelikten dolayı takılmıyorum ama doğumdan sonra ne yaparım bilmiyorum.

Kabızlık sorunum yok aslında . öyle göbeğim fln da yok şükür 50 kiloyum ama sabah dümdüz olan karın yemek yediğim zaman şişiyor. Az önce yine yemek yedim yine şiş yine şiş depresyona girdim artık bazı arkadaşlarım var yeseler bile karınları dümdüz. Bi yardım edin kızlar nolur yaa acilen ((

Konu basliginiz size daha iyi yardimci olunacak ve forum kurallarina uyacak sekilde duzenlenmistir.Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…