Konu beni de çok şaşırttı, oturdum üşenmedim tüm sayfaları okudum. Börek yaptım demiş konu sahibi ama yorumlarını düşününce böreğe yağ filan koymadığını da düşündüm, ki yağsız nasıl olur börek bilemedim. Ayrıca tuz, baharat(ki tuz ben de neredeyse hiç kullanmam, zaten kendim yiyeceksem hiç atmam, ama baharatla tatlandırırım) yağ yok ve her yemeğe kemik suyu, bilemedim nasıl olur o yemekler.
Yıllardır eşi yaptığı yemekleri değil dışarıdakileri yiyormuş, neden diye sormak için de geç kalınmış sanki. Bu saatten sonra adamda ön yargı bile oluşmuştur eğer gerçekten lezzetsiz bulduğu için yemiyorsa yemekleri.
Herkes söylemiş ama ben de tekrar edemeden duramayacağım, o sizin eşiniz, çocuğunuz değil konu sahibi. Ki benim çocuğum bile bu kadar mızmızlansa(oğlum çıldırtıyor yemek konusunda) bir iki gün aç bırakırım(yani peşine düşmem, çünkü düştükçe çığrından çıkıyor biliyorum) yemeğin kıymetini bilsin.
Lorentz
beni çok şaşırtıyorsunuz her konunda, ben takıntılı bir insanımdır ama sizin konuları okuyunca kendimi çok normal görüyorum, benim çok çok çok üstümsünüz. Ama takdir de ediyorum aynı zamanda, hatalarınızı dile getirince kendinizi değiştirmeye çabalıyorsunuz, soruyorsunuz, sorguluyorsunuz(bu konuda fikrimce geç kalmışsınız ama yine de zararın neresinden dönülse kardır demişler)