Bir de sonucu yazarsan merak ediyorum. Eşin yedi mi? Yorum yaptı mı?erişte ve tavuk çorbası yaptım. Vazgeçtim yoğurt çorbasından.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de sonucu yazarsan merak ediyorum. Eşin yedi mi? Yorum yaptı mı?erişte ve tavuk çorbası yaptım. Vazgeçtim yoğurt çorbasından.
Kesinlikle sevmediği şekilde yapıyor adam ondan yemiyor sonra da burada Kadınlar bırak yemesin şöyle böyle diyorlar ama konu sahibi normal bir yemek yapsın da sonra bakalım adam yiyor mu yemiyor muAra ara okurken gördüm Allah aşkına pırasa sevmeyen insana niye pırasalı börek yapıyorsunuz? Adam sevmiyor işte sevdiği şeyle birleşince güzel olmaz siz tuz yemiyorsanız kendi yemeğinizi ayırın onunkini tuzla pişirin sofrada sonradan ekilen tuzla yemek pişerken konulan tuzun lezzeti ayrıdır acaba gerçekten sevmediği şeyleri yapıp ya da tuzsuz tatsız şeyler yapıp adam beğenmiyor mu diyorsun canım? Başka ne türlü yorumlar yapıyor sana?
aynen bana da öyle geldi birde her şeyi kemik yağı ile yapmak ne bileyim ben pek hoşlanmam hayvansal yağ kokusu alırsam asla yemem adam bence senelerdir iyi dayanmış eşim mesela patlıcan hiç sevmez ama et sever gidip etli patlıcanlı yemek yapsam yemez veya fast food çok sever illa sağlıklı beslen diye zorlamam kaç yaşında adam ben kendime ne istiyorsam yapar yerim sonuçta eşiyim annesi gibi olmama gerek yok çoğu erkek anne gibi kadınlardan haz etmez zaten yok bu sağlıklı o değil bunu ye falan olmaz bence konu sahibi güzel baharatlı tadı tuzu yerinde bir şeyler yapsın bak adam nasıl yiyor bir şeyi yapmayı beceremiyorsa da yapmasın örneğin ben bir türlü sahanda yumurta yapamam başka yerde bulsa bizimki dibine kadar sıyırıp yer ama bende yemiyor yapamıyorum bazı şeyleri zorlamamak lazımKesinlikle sevmediği şekilde yapıyor adam ondan yemiyor sonra da burada Kadınlar bırak yemesin şöyle böyle diyorlar ama konu sahibi normal bir yemek yapsın da sonra bakalım adam yiyor mu yemiyor mu
Ya diyorum bi denesin bakalım öyle baharatsız tuzsuz hasta yemeği gibi oluyor bu da sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Evet evde sağlıklı beslenmek lazım ve bunu evde bayan ayarlıyor buna eminim ama bu şekilde . Yoğurt çorbasına karnı bahar koymuş ben öyle yemem şahsen . Birde bunlara bakmadan ara sayfalarda birisi yazmıştı galiba zıkkım yesin gibi birşey cidden ayıp valla .aynen bana da öyle geldi birde her şeyi kemik yağı ile yapmak ne bileyim ben pek hoşlanmam hayvansal yağ kokusu alırsam asla yemem adam bence senelerdir iyi dayanmış eşim mesela patlıcan hiç sevmez ama et sever gidip etli patlıcanlı yemek yapsam yemez veya fast food çok sever illa sağlıklı beslen diye zorlamam kaç yaşında adam ben kendime ne istiyorsam yapar yerim sonuçta eşiyim annesi gibi olmama gerek yok çoğu erkek anne gibi kadınlardan haz etmez zaten yok bu sağlıklı o değil bunu ye falan olmaz bence konu sahibi güzel baharatlı tadı tuzu yerinde bir şeyler yapsın bak adam nasıl yiyor bir şeyi yapmayı beceremiyorsa da yapmasın örneğin ben bir türlü sahanda yumurta yapamam başka yerde bulsa bizimki dibine kadar sıyırıp yer ama bende yemiyor yapamıyorum bazı şeyleri zorlamamak lazım
Ben dedim onu:) hahaha burda bi kac kisi daha dedi :)) bu kadin valla kendini yirtiyo ugrasiyo yemiyo uzuldum kadina.. ve ben kendim zikkim ye derdim esime sahsen:) ki ben kuru ekmek koysam yer esim Allah var ailecek oburuzda:))Ya diyorum bi denesin bakalım öyle baharatsız tuzsuz hasta yemeği gibi oluyor bu da sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Evet evde sağlıklı beslenmek lazım ve bunu evde bayan ayarlıyor buna eminim ama bu şekilde . Yoğurt çorbasına karnı bahar koymuş ben öyle yemem şahsen . Birde bunlara bakmadan ara sayfalarda birisi yazmıştı galiba zıkkım yesin gibi birşey cidden ayıp valla .
Ya diyorum bi denesin bakalım öyle baharatsız tuzsuz hasta yemeği gibi oluyor bu da sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Evet evde sağlıklı beslenmek lazım ve bunu evde bayan ayarlıyor buna eminim ama bu şekilde . Yoğurt çorbasına karnı bahar koymuş ben öyle yemem şahsen . Birde bunlara bakmadan ara sayfalarda birisi yazmıştı galiba zıkkım yesin gibi birşey cidden ayıp valla .
az önce bir daha baktım konunun rastgele sayfalara keke böreğe çöreğe adamın normalde yemediği sebzeleri koyuyormuş sanırım sağlıklı beslensin diye adamın neden yemediği belli konu sahibi dinle sen biziBen dedim onu:) hahaha burda bi kac kisi daha dedi :)) bu kadin valla kendini yirtiyo ugrasiyo yemiyo uzuldum kadina.. ve ben kendim zikkim ye derdim esime sahsen:) ki ben kuru ekmek koysam yer esim Allah var ailecek oburuzda:))
Yogurt corbasina karnabahar mi? Tobe bismillah daha neLer duycam acaba:))
Ay asla kullanılmaz . Zaten herşey zararlı oldu çevremizde doğal birşey kalmadı bari bu tarz şeylerden kendimizi koruyalım seni tebrik ediyorum
Bebişim ya bi düzgün yemek yapsın da sonra yemiyorsa yemesin Allah aşkınaBen dedim onu:) hahaha burda bi kac kisi daha dedi :)) bu kadin valla kendini yirtiyo ugrasiyo yemiyo uzuldum kadina.. ve ben kendim zikkim ye derdim esime sahsen:) ki ben kuru ekmek koysam yer esim Allah var ailecek oburuzda:))
Yogurt corbasina karnabahar mi? Tobe bismillah daha neLer duycam acaba:))
Bizi dinlemeye başladı bence yapacak bu işi ben inanıyorum o çok güçlü kadın bak bir sürü çamaşır yıkıyor filanaz önce bir daha baktım konunun rastgele sayfalara keke böreğe çöreğe adamın normalde yemediği sebzeleri koyuyormuş sanırım sağlıklı beslensin diye adamın neden yemediği belli konu sahibi dinle sen bizi
Yokta baya bi dusunmem lazim yogurt corbasinin icine karnabahar:) fikir guzelde pratik sknti iste:)))valla gulsem gulemiom:)))Bebişim ya bi düzgün yemek yapsın da sonra yemiyorsa yemesin Allah aşkınabenimde eşim yer normalde ama kendimi adamın yerine koydum bir an düşünsene kendini onun yerine koyup
![]()
Kullanmaa cikolata haxir gidalardada tatlandiricilar var ya aynilari ondanda var.. ona alisinca tatsiz gelio bulyonsuz yemek:)
En azından eleştiri kaldırabilen bir kadın bundan önceki konusunda da insanları hep kaale aldı kk da en sevmediğim tür konu açıp istediği yorum gelmeyince beddua ile kapanış yapanlarBizi dinlemeye başladı bence yapacak bu işi ben inanıyorum o çok güçlü kadın bak bir sürü çamaşır yıkıyor filan![]()
Bence kıyma iyi oluyor yaBorekte pirasa guzel olur aslinda helede elde acma borekse. benim esim bile yedi pirasayi, anasi şok :)) ayni sekilde bezelyeyi yedi anasi gene ayni..ana bence borege en cok yakisan sey peynir her turlu:)))
Kokmaz mı ya karnı baharYokta baya bi dusunmem lazim yogurt corbasinin icine karnabahar:) fikir guzelde pratik sknti iste:)))valla gulsem gulemiom:)))
Bitiremedi kendi yemeklerini övmeyiBorekte pirasa guzel olur aslinda helede elde acma borekse. benim esim bile yedi pirasayi, anasi şok :)) ayni sekilde bezelyeyi yedi anasi gene ayni..ana bence borege en cok yakisan sey peynir her turlu:)))
Vallahi aynı ben yapmadigim yemek kalmadı yerler ve severler yemeğimi de hatta sorarlar nasıl yaptın diye ama bir türlü eşim gibi yumurta pişiremiyorum hem karistirmayip hemde nasıl beyazla sarı bir duruyor çözebilmiş değilim bakıyorum bakıyorum vallahi anlamiyorumaynen bana da öyle geldi birde her şeyi kemik yağı ile yapmak ne bileyim ben pek hoşlanmam hayvansal yağ kokusu alırsam asla yemem adam bence senelerdir iyi dayanmış eşim mesela patlıcan hiç sevmez ama et sever gidip etli patlıcanlı yemek yapsam yemez veya fast food çok sever illa sağlıklı beslen diye zorlamam kaç yaşında adam ben kendime ne istiyorsam yapar yerim sonuçta eşiyim annesi gibi olmama gerek yok çoğu erkek anne gibi kadınlardan haz etmez zaten yok bu sağlıklı o değil bunu ye falan olmaz bence konu sahibi güzel baharatlı tadı tuzu yerinde bir şeyler yapsın bak adam nasıl yiyor bir şeyi yapmayı beceremiyorsa da yapmasın örneğin ben bir türlü sahanda yumurta yapamam başka yerde bulsa bizimki dibine kadar sıyırıp yer ama bende yemiyor yapamıyorum bazı şeyleri zorlamamak lazım
al benden de o kadar ben hayatta böyle hafif sıvı yumurtaya dayanamam o yüzden de sürekli karıştırarak her yerini pişirmeye çalışırım ama eşim de hiç ellememiş ama eşit pişmiş yumurta ister nasıl yapılıyor hala çözemedimVallahi aynı ben yapmadigim yemek kalmadı yerler ve severler yemeğimi de hatta sorarlar nasıl yaptın diye ama bir türlü eşim gibi yumurta pişiremiyorum hem karistirmayip hemde nasıl beyazla sarı bir duruyor çözebilmiş değilim bakıyorum bakıyorum vallahi anlamiyorum
Once hasliycan koycan:)) yaw yogurt corbasina kafnabahar olur mu hic :) olmamali bence:))Kokmaz mı ya karnı bahar