- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
@tuzsuz_ruh kankeytam nerdesin kiz pek bi sessiz biraktik burayi:))
Lorentz
naptin bugun? Merak ediyorum her gun esin temekleri yedimi yemedimi:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@tuzsuz_ruh kankeytam nerdesin kiz pek bi sessiz biraktik burayi:))
Lorentz naptin bugun? Merak ediyorum her gun esin temekleri yedimi yemedimi:)
Bol degil kararinda kullanki baharat tadi et tadini yok etmesin. Gecenbi yerde adana durum yedim aman o neydi Allahim o kdr aci katmiski adam adana tadi degil aci biber yiyo gibi oldum.Bugün soslu tavuk yaptım. Yanına pirinç pilavı. 5 dilim tavuktan 1 dilim yedi sadece. Pilavı da az yedi. Ben de çok önemsemedim.
Yarin su inegöl köfteyi tekrar deneyecegim. Artik bol baharat kullanmaya karar verdim yemeklerde. Tarzımı degistiriyorum.
cok bol baharat da bogar kararinda kullanmak lazim.Bugün soslu tavuk yaptım. Yanına pirinç pilavı. 5 dilim tavuktan 1 dilim yedi sadece. Pilavı da az yedi. Ben de çok önemsemedim.
Yarin su inegöl köfteyi tekrar deneyecegim. Artik bol baharat kullanmaya karar verdim yemeklerde. Tarzımı degistiriyorum.
Önemsemeyerek en iyisini yapmışsın bence onun bilinç altında hala var senin yemek kontrolcülüğün o yüzden tepki olarak yapıyor olabilir hala aynı şeyi boşver sen yemeğini yap isteyen yesin isteyen yemesin bir süre sonra alışıp yemeye baslayacakBugün soslu tavuk yaptım. Yanına pirinç pilavı. 5 dilim tavuktan 1 dilim yedi sadece. Pilavı da az yedi. Ben de çok önemsemedim.
Canimmm ben bu mesaja cevap yazmamışmışım hay benim kafama dün biraz geldiler de bana kusura bakma sinirlerim bozuldu çok keyfim yoktu o yüzden@tuzsuz_ruh kankeytam nerdesin kiz pek bi sessiz biraktik burayi:))
Lorentz naptin bugun? Merak ediyorum her gun esin temekleri yedimi yemedimi:)
Hayirdir kankeytam bi sorun mu var:)Canimmm ben bu mesaja cevap yazmamışmışım hay benim kafama dün biraz geldiler de bana kusura bakma sinirlerim bozuldu çok keyfim yoktu o yüzden
Yok ya bdv deki bir konuya acayip için sıkıldı herkes bir alem bu aralar uçuk konular bende fazlaca etkileniyorumHayirdir kankeytam bi sorun mu var:)
BNM KOCAM AYNI, ALLAHTAN BEN ÇOK YEMEK YAPMIYORUM ÇALIŞIYORUM ANNEMLE AYNI BİNADAYIM ANNEMDE YİYORUM BEN GENELDE EŞİMDE HEP DİYETTE GENELDE YEMEK YEMİYORArkadaşlar 8 yildir evliyim ve kocamı do-yu-ra-mi-yo-rum.
Her gün istisnasız her gün yemek yaparım. Öğlen yemeğe gelir, işe gider bi de aksam yemeği yeriz. Öğlen sıcak kahvaltı hazırlarım. Mutlaka ya menemen ya börek ya patates ya krep ya da farklı tarifler denerim.
Aksam da çorba köfte baklagiller çoğunlukta olmak üzere sebze yaparım. Balık bile pişiremiyorum sevmiyor diye.
Sabah kahvaltılarını esim hazırlar. Tost yapar sadece.
Gel gelelim onca hazirladigim yemeğe rağmen tabağını bile bitimiyor ve hep ac kalıyor. Sürekli tartisiyoruz. Dışarı çıktığımızda ya da bi arkadaşa yemeğe gittiğimizde abartmıyorum 3 dolu tabak yiyor ve harika olmuş ilk defa yiyorum bu yemeği diyor. Ve bilin bakalım benim her zaman yaptığım yemeklerden biri oluyor o "ilk defa" yediği yemek. Adam eve gelince iştahı kaçıyor mübarek.
Sonra da sen benim lokmalarımı sayma, önüne bak beni takip etme , zorlama bi lokma aldım işte güzel olmuş, ben böreği boyle bütün değil kalem şeklinde seviyorum, salçası az mi olmuş, bi tuhaf kokusu var, tadı biraz eksi gibi, bunun içine ne koydun ... Vb... Ay delircem artık.
Her hafta kek, tatlı tarzı şeyler mutlaka yaparım, börek ve poğaça için her hafta fırın mutlaka çalışır, evimden ayran salata asla eksik olmaz ama benim kocam aç aç aç. Aksam yatmadan midesi kazınıyor, uyumadan önce bisküvi yiyor. Bana da afakanlar basıyor.
Bir kaç kez mutfağı ona bıraktım. Tavuğu inanır misiniz cips kıvamına getirmiş. Üzerine ketçap döktü yedi. Bir gün de irmik tatlısı yaptırdım , irmikler yaniktan hallice olduğu için şerbeti bile çekmedi dondurmayla zorla tükettik. Mahallenin bütün kedi ve köpekleri tanıyor beni sürekli yemek artığı verdiğim için.
Kocam düzelmez de ben kocamı umursamamayi nasıl öğreneceğim?
Bu arada anasının yaptığı yemekleri yer dibini ekmekle sıyırır.
Aman yok ya canım istemiyor hiççalıştığım için topige çok vakit ayıramam ama sen açarsan vakit buldukça katılır yeni tarifler alırım. Harika olur.
Bende sandimki kocan pisirdiklerini sevmedi yemedi :))) hahahaYok ya bdv deki bir konuya acayip için sıkıldı herkes bir alem bu aralar uçuk konular bende fazlaca etkileniyorum
Valla dün karnıbahar yaptım fırında brokoli eklemedigime pişman oldum süper olmuştu az zeytin yağı minicik biber salçası kekik karabiber kimyon sarımsak tozu koydum harmanladım attım fırına nefis olmuştu diğer sebzelerden daha çok o hoşuma gitti brokoliyi de yapabiliriz boylegünlerdir lezzetli yemek tariflerinizi sessizce okuyorum. fırında brokoli tarifiniz varmı. ben haslayıp sarımsaklı eksili salata olarak yapıyorum. ama canım nedense fırında istiyo hiçte yapmadım. denenmiş tarifleriniz varsa yazarmısınız.
Yaaaaa bu çok güzeldi bak ahahahah bir atasözü var bunun için ama demiycem vallahi banlanirim benim umrumda değil artık ama sulu yemek istiyormuş bugün ne yapsam didim bende düşünüyorum fikir verin sulu yemek fikriBende sandimki kocan pisirdiklerini sevmedi yemedi :))) hahaha