- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
Arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Aslında bir seneyi geçti ama evlenir evlenmez eşim askere gitti bir yıl ayrı kaldık 2 aydır evliyim gibi bişey. Ben evde tek kız olduğum için babam üzerime çok düşerdi. Söyleyince ayıplıyorlar ama çayımı kahvemi yemeğimi vs annem yoksa o yapar önüme koyardı. Bu yaşıma kadar tek bir bulaşık yıkamadan büyüdüm. Tepki gösterenler oluyor ama çocukluktan beri bu şekilde yetişen bir çok kişi yapmazdı eminim ki. Halamı da öyle büyütmüşler o da aynı şekil. Şimdi evliyim, temizliği falan yapabiliyorum ama yemek yok hiç. Yaptığım öay kahve bile berbat oluyor bide elim yatkın değil sanırım. Bi makarna yapabiliyorım ona da sos bile yapamıyorum hem güzel olmuyor hem ortalığı mahfediyorım. Zaten günlük hayatımda sakarım hep bişeyleri kırar dökerşm elime hiçbişey verilmez. Eşim evlenirken bunları biliyordu sorun etmiyor bi şekilde hallediyoruz. Kayınvalidem biz evlenmeden önce çok anlayışlı karşılıyodu "ahahaha ilahi çocuk gibi ya ne tatlı" falan diyodu
Ama bu ara taktı kocama bu kızın hali ne olcak böyle falan diyor. Bide işin kötü yanı biz aslen türkiyeli değiliz o yüzden ben burdaki taze fasülye vs yemeklere alışık değilim sevmem hep patatez kızartması börek köfte vs öyle şeylerle geçiştirirdik yane öğreneyim desem annem de öğretemez hiç yapmadı. Kv'mi severim de şakayla karışık afedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu getiriyo yarın öbür gün kocam "anne doğrı söylüyosın aslında" derse napcam bilmiom. Bu ara da takmış neden bana anne demiyosun diyo demicem kendi annem kendisinden başkasına anne dememi istemio kv'mi de seviom da annemi niye kırayım onun için. Bide tv izliyoruz oyuncular için "bu adam çok yakışıklı" dedi ben de bakmadım bile öylesine "he aynen" dedim hemen kocama "bak bizim kız ne diyo ahahaha" dedi bence bilerek yaptı kocamın ne kadar kıskanç olduğunu bilio. Normalde pek gelmezdi ama işinden senelik izne çıktı bu ara paso bizde ben mi taktım kadına yemek mevzusu yüzündende her dediğinde art niyet arıyorum anlamadım. Bide bu ara taktı bu kız çok zayıf bacakları çırpı gibi falan deyip duruyo 
Not: yemek yapmayı çoook iyi bi şekilde nasıl öğrenebilirim

Not: yemek yapmayı çoook iyi bi şekilde nasıl öğrenebilirim