- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında benim aldığım takım bu ama paketli ve şu anda bende değil o yüzden ayrıntılı foto atamadım köşeli olan annemin renkleri aynı ikea ikiside benimkide daha yuvarlak köşeleriNacizane gorusum bunlari gundelige kullanmaniz ve sade bir takimida davetler icin almaniz..
Ton farkindan cok dikkatimi ceken buyuk olan tabagin koseleri daha keskin, kucuk olaninsa yuvarlak hatli koseleri var.Pek takim gibi durmuyor.Haa cok mu onemli degil tabi ki icinize sinmesi onemli olan.
Aynen öyle doğru diyorsun biz ne yemek takımları gördük cok bile hıııhh :))))Ay nolucak canım onun ton farkını irdeleyecek insana en iyisini alsanda bos.sahsen takim almistim 2 yillik evliyim henuz yemege agir misafir cagirmisligm ve o gereksiz bi cok parcayi kullanmisligim yok.evlenmeden once kraliyet ailesini agirlayacagimi sanmistim oysaki![]()
canım kusura bakam ama bunlar gunluk kullanım için bile olmaz.indirimlerden güzel bir şey al.uzun süre kullanKızlar ben yemek takımı takım olarak almadım yani kendim düzüyorum beyaz kare olarak ama Bi kaç farklı yerden aldığım için biraz ton farkı oldu ama cok az sizce cok kötü durur mu. Örneğin tabaklar ikea salata kaseleri sosluklar boyner gibi işte öle olunca az da olsa beyazlar arasında azıcık ton farkı oldu Buda beni üzdüyorumlarınız bekliyorum
Sağol canım cokda kullanışlı olacağını düşüyorum aslında :) kendimi rahatlatıyorum Şu andaYoo hiçte abes durmuyor.
Ayrıca millet ne düşünür diye düsünmeyin.
Böyle beğenmiş almışsınız mutlu günlerde kullanmak nasip olsun.
Zevkler ve renkler tartışmaya açık değildir
Kare tabak çok hoş bu arada![]()
Gercekden insanın kafası cok karışıyor bir daha ev görmeye gittiğim evleri kınamayacağımsenin gene tabak çatal. benim bildiğim oturma odası tamamen absürd oldu. bak aklıma geldi sinirlendim![]()
Ama normal Bi yemek takımı alınacada parçalar eksik kalıyor onları nasıl tamamlıyorsunuzcanım kusura bakam ama bunlar gunluk kullanım için bile olmaz.indirimlerden güzel bir şey al.uzun süre kullan
önce takımı alırsın eksik parçaları çok göze batmayacak şık seylerle tamamlarsın.hepsi aynı olmaz zorunda değilAma normal Bi yemek takımı alınacada parçalar eksik kalıyor onları nasıl tamamlıyorsunuz![]()
İşte ben o zamanda renk farkı olacağını düşündüm zaten bu şekilde ucuz olsun diye almadım aslında bu şekilde bile normal Bi yemek takımı fiyatını gectiönce takımı alırsın eksik parçaları çok göze batmayacak şık seylerle tamamlarsın.hepsi aynı olmaz zorunda değil
Alemsin yaDaha önce çekmiştim bu şekilde ama belli olur umarım
Sağol canım artık birşeyler yapacağım ne yapayım kafam karıştı bayaaEger icinize sinmiyorsa pasabahceye bakmaniz oneririm.tekli ve beyaz o kadar tabak var ki hem de kare olanlardan servis ve cukur tabaklarina bayildim
yok canım hiç öyle olmuyor renk katıyor.İşte ben o zamanda renk farkı olacağını düşündüm zaten bu şekilde ucuz olsun diye almadım aslında bu şekilde bile normal Bi yemek takımı fiyatını gecti
Kızz ne güzel yorum yüzüm güldü vallahi :)) yalan değil ucuza almak ayrı Bi haz :))))Dert edinmeyin , hepsi çok hoş görünüyor. Eve gelen misafirin işi gücü yok tabakların rengine mi dikkat edecek? Etse bile ne olur ki, senanın tabakları aynı renk değilmiş nolamaz şeklinde dedikodu mu yapacakUygun fiyata iyi marka avlamanın tadını çıkarın güle güle kullanın.
Kızz ne güzel yorum yüzüm güldü vallahi :)) yalan değil ucuza almak ayrı Bi haz :))))