Yemek takımı

Ay nolucak canım onun ton farkını irdeleyecek insana en iyisini alsanda bos.sahsen takim almistim 2 yillik evliyim henuz yemege agir misafir cagirmisligm ve o gereksiz bi cok parcayi kullanmisligim yok.evlenmeden once kraliyet ailesini agirlayacagimi sanmistim oysaki :KK53:

Nacizane gorusum bunlari gundelige kullanmaniz ve sade bir takimida davetler icin almaniz..
Ton farkindan cok dikkatimi ceken buyuk olan tabagin koseleri daha keskin, kucuk olaninsa yuvarlak hatli koseleri var.Pek takim gibi durmuyor.Haa cok mu onemli degil tabi ki icinize sinmesi onemli olan.

Nacizane gorusum bunlari gundelige kullanmaniz ve sade bir takimida davetler icin almaniz..
Ton farkindan cok dikkatimi ceken buyuk olan tabagin koseleri daha keskin, kucuk olaninsa yuvarlak hatli koseleri var.Pek takim gibi durmuyor.Haa cok mu onemli degil tabi ki icinize sinmesi onemli olan.
Aslında benim aldığım takım bu ama paketli ve şu anda bende değil o yüzden ayrıntılı foto atamadım köşeli olan annemin renkleri aynı ikea ikiside benimkide daha yuvarlak köşeleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 79
Ay nolucak canım onun ton farkını irdeleyecek insana en iyisini alsanda bos.sahsen takim almistim 2 yillik evliyim henuz yemege agir misafir cagirmisligm ve o gereksiz bi cok parcayi kullanmisligim yok.evlenmeden once kraliyet ailesini agirlayacagimi sanmistim oysaki :KK53:
Aynen öyle doğru diyorsun biz ne yemek takımları gördük cok bile hıııhh :))))

Kızlar ben yemek takımı takım olarak almadım yani kendim düzüyorum beyaz kare olarak ama Bi kaç farklı yerden aldığım için biraz ton farkı oldu ama cok az sizce cok kötü durur mu. Örneğin tabaklar ikea salata kaseleri sosluklar boyner gibi işte öle olunca az da olsa beyazlar arasında azıcık ton farkı oldu Buda beni üzdü :KK43: yorumlarınız bekliyorum
canım kusura bakam ama bunlar gunluk kullanım için bile olmaz.indirimlerden güzel bir şey al.uzun süre kullan

Yoo hiçte abes durmuyor.
Ayrıca millet ne düşünür diye düsünmeyin.
Böyle beğenmiş almışsınız mutlu günlerde kullanmak nasip olsun.

Zevkler ve renkler tartışmaya açık değildir :KK47:
Kare tabak çok hoş bu arada :KK59:
Sağol canım cokda kullanışlı olacağını düşüyorum aslında :) kendimi rahatlatıyorum Şu anda

senin gene tabak çatal. benim bildiğim oturma odası tamamen absürd oldu. bak aklıma geldi sinirlendim :KK53:

Takım alsaydın böyle parça parça Nasıl olur ki bilemedim ya da bunşarı günlük kullan misafirler için takım al bence

Eger icinize sinmiyorsa pasabahceye bakmaniz oneririm.tekli ve beyaz o kadar tabak var ki hem de kare olanlardan servis ve cukur tabaklarina bayildim

önce takımı alırsın eksik parçaları çok göze batmayacak şık seylerle tamamlarsın.hepsi aynı olmaz zorunda değil
İşte ben o zamanda renk farkı olacağını düşündüm zaten bu şekilde ucuz olsun diye almadım aslında bu şekilde bile normal Bi yemek takımı fiyatını gecti

Dert edinmeyin , hepsi çok hoş görünüyor. Eve gelen misafirin işi gücü yok tabakların rengine mi dikkat edecek? Etse bile ne olur ki, senanın tabakları aynı renk değilmiş nolamaz şeklinde dedikodu mu yapacak :KK48::KK48: Uygun fiyata iyi marka avlamanın tadını çıkarın güle güle kullanın.

İçine yemek girince sofra kalabalığında anlaşılmaz merak etme. Ama ben olsaydım beyazı tek başına kullanmazdım. Bazı parçaları, farklı renk eklerdim. Misal gül kurusu, uçuk mavi yada koyu gri. Tabi bu zevke göre değişir

Dert edinmeyin , hepsi çok hoş görünüyor. Eve gelen misafirin işi gücü yok tabakların rengine mi dikkat edecek? Etse bile ne olur ki, senanın tabakları aynı renk değilmiş nolamaz şeklinde dedikodu mu yapacak :KK48::KK48: Uygun fiyata iyi marka avlamanın tadını çıkarın güle güle kullanın.
Kızz ne güzel yorum yüzüm güldü vallahi :)) yalan değil ucuza almak ayrı Bi haz :))))

Kızz ne güzel yorum yüzüm güldü vallahi :)) yalan değil ucuza almak ayrı Bi haz :))))

Üst üste beyaz çok beyaz oluyor zaten, beyazları bence başka renklerle kombinleyin :KK19: Beyaz üstü okyanus mavisi, turkuaz veya gül kurusu gibi neyse daha fazla masraf yaratmayayım :oops:

İyi markayı ederinin çok altına alınca eve gidince oynayasım geliyor alışverişten sonra :KK70::KK30::KK70:

Back
X