Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanıp kullanmadığından sen bile emin değildin daha iki gün öncesine kadar, deniyordun ya sevgilini ne çabuk unuttun?

Türkçe yazılısında mıyız ? sitede yazım kurallarına uymak gibi bir kural mı var ? klavyeden hızlı hızlı yazıyoruz farkında mısınız. Eleştirecek başka bir şey bulamayınca burdan yürüyosunuz işte hahahshsh

Aynen oyle kiz bir konu acmis sevmiyor nefret ediyor olabilirsin ama.onu kucuk dusurmeye calismak nedendir anlamiyorum..
Bazen oluyor boyle bir suru sey soyleniyir kinu sahibine ya da birine sonra olaylar hakaret variyor..
Yani kimse kendine.bakmiyor varsa sorununuz disarda cozun

21 yaşa göre 38 lik adam amcadır, benim amcamla aramda 10 yaş var

Aynen. Bende onu diyorum işde.

Adam benjamin button yalnız. Önce 40’tı sonra 39 oldu, bu konuda da 38 olmuş. Zamanla yaşları eşitlenir bence

Beyamcanın iznini aldın mı? Ne ergen ne çiğsin. Özele bile saygın yok. Bunlar aklıevvel insan hareketleri. O yüzden insanlar durum tespiti yapıyorlar bilin istedim. Onaylanma arzunuz var, kendinizi kanıtlama çabanız da özgüvensizlikten ve aslında vasat biri olduğunuzu bildiğinizden. Size bir haberim var, üniversite ve meslek zeka ölçütü değildir.

Ben 30 yaşında evlendim,bu yasa kadar mutfağa girip yemek yapmışlığım sayılıdır.Özellikle hamur işlerini hiç bilmiyordum.İlk evlendiğim zaman eşime bir pizza yapayım dedim ama facia ile sonuçlandı.İlk poğaça ve keklerim kaya gibi oldular.Ama şu anda mantı dahi açabiliyorum.Herkes bir pizza yapta gelelim demeye başladı.Haftada bir kavala kurabiyesi yapıyorum.Demem o ki,buradaki saçma eleştirilere kulak asmayın.Belki de gizli bir aşçı var içinizde.

Adam benjamin button yalnız. Önce 40’tı sonra 39 oldu, bu konuda da 38 olmuş. Zamanla yaşları eşitlenir bence
Arada 17 yaş fark var ama konu sahibi 23 sevgilisi 38 yaşında, duruma göre aradaki 2 yaşı, birinden birine ekleyip çıkırıyorsa demek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…