- 29 Mayıs 2021
- 14.304
- 93.099
- 548
- 36
Kullanıp kullanmadığından sen bile emin değildin daha iki gün öncesine kadar, deniyordun ya sevgilini ne çabuk unuttun?Aramızda yaş var diye mi onun yanında durmamam gerek.Tek suçu boşanmış ve çocuklu olması mı ? Kendimi kullandırttığımı nerden çıkardın ? Çocuğunu seviyorum ve oyun oynuyorum diye mi ? Ne ben onun için bulunmaz bir hint kumaşıyım ne de o benim için öyle.Kendisi benden çok daha güzel 20li yaşlarda bir kızla neden olamasın ? Evet bir çoğu kabul etmeyebilir ama benim gibi edenlerde olur.Sanki onun için dünyada bir ben varım ve bana katlanıyor gibi konuşuyor herkes.
Türkçe yazılısında mıyız ? sitede yazım kurallarına uymak gibi bir kural mı var ? klavyeden hızlı hızlı yazıyoruz farkında mısınız. Eleştirecek başka bir şey bulamayınca burdan yürüyosunuz işte hahahshshBuradaki "de" sert ünsüz olan "k" ile karşılaşınca arkadaş olmak için sertleşip gidip sarılmış ne var bunda yani? Sözcüklerin aralarındaki ilişkilere de mi karışıyorsunuz artık? Pes doğrusu. Oldu olacak bir de "de"ye boşan deyin. Mutsuzlar bizi.
Aynen oyle kiz bir konu acmis sevmiyor nefret ediyor olabilirsin ama.onu kucuk dusurmeye calismak nedendir anlamiyorum..Gerçekten böyle tartışmaların ortasında bir şey sormaktan vs. nefret ediyorum ama vallahi çooook merak ediyorum ya. Neden alakalı alakasız konularda gelip insanlara laf sokuyorsunuz ki?
Konu sahibine gıcık da olabilirsiniz, nefret de edebilirsiniz, alıp veremediğiniz de vardır ama konu pilav yahu.
Özelden yazılabilir, gıcık olma kaynağı konuya gidilip yorum yapılabilir, ama neden bu mikserliğin amacı yani. Kimisi bunu mutsuzlukla işsizlikle kötü olmakla açıklıyor ama ben gerçekten sebebi anlamayı çok isterdim.
21 yaşa göre 38 lik adam amcadır, benim amcamla aramda 10 yaş var38 yaşındaymış adam katip amca olacak yaşta değil aslında ama 21 yaşında genç kızla birlikte olacağım diye, saçma sapan denemeleri,seni yanıma yakıştıramıyorum imalarını sineye çekiyor. O yüzden iş yok kendisinde.
Aynen. Bende onu diyorum işde.Türkçe yazılısında mıyız ? sitede yazım kurallarına uymak gibi bir kural mı var ? klavyeden hızlı hızlı yazıyoruz farkında mısınız. Eleştirecek başka bir şey bulamayınca burdan yürüyosunuz işte hahahshsh
21 değilim 23 üm21 yaşa göre 38 lik adam amcadır, benim amcamla aramda 10 yaş var
Aman çok farketti.21 değilim 23 üm
Yine amca. Doğruya doğru demek lazım.21 değilim 23 üm
Bence ona göre de amca. Tanımadığı insanlara adamın fotisini atıp duruyo yaşlı mı diye.Yine amca. Doğruya doğru demek lazım.
Adam benjamin button yalnız. Önce 40’tı sonra 39 oldu, bu konuda da 38 olmuş. Zamanla yaşları eşitlenir bence38 yaşındaymış adam katip amca olacak yaşta değil aslında ama 21 yaşında genç kızla birlikte olacağım diye, saçma sapan denemeleri,seni yanıma yakıştıramıyorum imalarını sineye çekiyor. O yüzden iş yok kendisinde.
Aman çok farketti.
Aşkın yaşı yokturYine amca. Doğruya doğru demek lazım.
Beyamcanın iznini aldın mı? Ne ergen ne çiğsin. Özele bile saygın yok. Bunlar aklıevvel insan hareketleri. O yüzden insanlar durum tespiti yapıyorlar bilin istedim. Onaylanma arzunuz var, kendinizi kanıtlama çabanız da özgüvensizlikten ve aslında vasat biri olduğunuzu bildiğinizden. Size bir haberim var, üniversite ve meslek zeka ölçütü değildir.Zeka seviyemi mesleğim ve mezun olduğum üniversite gösterir burada bir kaç kişiyle atıştığım mesaj değil.Cennet Mahallesi dizi setine çeviren ben miyim ? Bir gidip tamamen okuyun konuyu. İstediğim şeyi istediğim her yere ve istediğim herkese atarım.Hatta istersem gelir burda profil yaparım.Seni mi geriyor ?
Katipsondanbir yapmis bir hata affedinBence ona göre de amca. Tanımadığı insanlara adamın fotisini atıp duruyo yaşlı mı diye.
Adam benjamin button yalnız. Önce 40’tı sonra 39 oldu, bu konuda da 38 olmuş. Zamanla yaşları eşitlenir bence
Nolcak bir iki yaştan katip diyo bak.Aman çok farketti.
Arada 17 yaş fark var ama konu sahibi 23 sevgilisi 38 yaşında, duruma göre aradaki 2 yaşı, birinden birine ekleyip çıkırıyorsa demek.Adam benjamin button yalnız. Önce 40’tı sonra 39 oldu, bu konuda da 38 olmuş. Zamanla yaşları eşitlenir bence
Bir iki yaş mı dkdkdkfkkfkf. Aranızda 15 yaş var bebeğim.Nolcak bir iki yaştan katip diyo bak.
23 yaşında yaptığı harika kariyeri netcez?Arada 17 yaş fark var ama konu sahibi 23 sevgilisi 38 yaşında, duruma göre aradaki 2 yaşı, birinden birine ekleyip çıkırıyorsa demek.
O başlattı.Katipsondanbir yapmis bir hata affedin
Yaşlı olduğunu biliyor çünkü. Bu konudaki motivasyonu nedir bilmiyorum.Bence ona göre de amca. Tanımadığı insanlara adamın fotisini atıp duruyo yaşlı mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?