Ay insallah insallah yapar yapicak ben inaniykrum zaten surdan bir kurtulsun olucakBen 30 yaşında evlendim,bu yasa kadar mutfağa girip yemek yapmışlığım sayılıdır.Özellikle hamur işlerini hiç bilmiyordum.İlk evlendiğim zaman eşime bir pizza yapayım dedim ama facia ile sonuçlandı.İlk poğaça ve keklerim kaya gibi oldular.Ama şu anda mantı dahi açabiliyorum.Herkes bir pizza yapta gelelim demeye başladı.Haftada bir kavala kurabiyesi yapıyorum.Demem o ki,buradaki saçma eleştirilere kulak asmayın.Belki de gizli bir aşçı var içinizde.
Üni ve meslek zeka ölçütü değil mi hahahshshsjjeje üni kazanamayan biri benden daha zeki o zaman. Ankaranın en iyi ünisinden mezun olan benle,antepten mezun olan biri benle eşit bi zekada mı sence ? Vasat bir eğitim aldığın burdan belliBeyamcanın iznini aldın mı? Ne ergen ne çiğsin. Özele bile saygın yok. Bunlar aklıevvel insan hareketleri. O yüzden insanlar durum tespiti yapıyorlar bilin istedim. Onaylanma arzunuz var, kendinizi kanıtlama çabanız da özgüvensizlikten ve aslında vasat biri olduğunuzu bildiğinizden. Size bir haberim var, üniversite ve meslek zeka ölçütü değildir.
Kurt bakışlı olması.Yaşlı olduğunu biliyor çünkü. Bu konudaki motivasyonu nedir bilmiyorum.
O da sevgilisiyle aralarında olan muhteşem aşk kadar inandırıcı bence.23 yaşında yaptığı harika kariyeri netcez?
Üniversite sınavı zeka ölçmez! Bizim ülkemizdeki hiç ölçmez.Üni ve meslek zeka ölçütü değil mi hahahshshsjjeje üni kazanamayan biri benden daha zeki o zaman. Ankaranın en iyi ünisinden mezun olan benle,antepten mezun olan biri benle eşit bi zekada mı sence ? Vasat bir eğitim aldığın burdan belli
Şöyle söyliyim ben bırak yemek yapmayı yumurta çakarken bile yağdan korkup yarı da bırakmış bi insandım domatesi bölemeyen eli titreyen ve bi o kadar da üşenen biriydim taa ki Üniversiteye kadar ne olduysa o dönemde oldu ayrı eve çıkma hevesi yemek videolarını izledikçe kendime yapma hayalleri derken çok istekli oldum bi anda bir de üniversite de çok sağlıklı beslenmeye başlamıştım pazara asla yaşadığım şehir de gitmeyen ben Antalya'da her hafta gider yoğurt, avokado, nar.. gibi sağlıklı ürünler alır beslenirdim. Sanırım Antalya'nın çok etkisi oldu ben de hem çok ucuz hem de bilmediğim bir sürü yemek çeşidi pazar ürünleri olduğunu görünce hepsini tatmak isterken iştahımın arttığını fark ettim. Çünkü Uşak'ta böyle şeyler hiç yoktu mesela avokado, mango, köri soslu tavuk, kremalı tavuklu makarna tarzında yemek çeşitleri cidden hiç yoktu hep nohut pilav keşkek çorba tarzında yerlerimiz vardıİyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
Çobanın oyunla senin oyun da bir değilÜni ve meslek zeka ölçütü değil mi hahahshshsjjeje üni kazanamayan biri benden daha zeki o zaman. Ankaranın en iyi ünisinden mezun olan benle,antepten mezun olan biri benle eşit bi zekada mı sence ? Vasat bir eğitim aldığın burdan belli
Böyle tatmin oluyorlar. Üstüne sigara yakıp keyif de sürüyorlardır ortalık karışınca. Tıpta buna ne denir bilemem, doktor değilim ama halk içinde kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır derler.Gerçekten böyle tartışmaların ortasında bir şey sormaktan vs. nefret ediyorum ama vallahi çooook merak ediyorum ya. Neden alakalı alakasız konularda gelip insanlara laf sokuyorsunuz ki?
Konu sahibine gıcık da olabilirsiniz, nefret de edebilirsiniz, alıp veremediğiniz de vardır ama konu pilav yahu.
Özelden yazılabilir, gıcık olma kaynağı konuya gidilip yorum yapılabilir, ama neden bu mikserliğin amacı yani. Kimisi bunu mutsuzlukla işsizlikle kötü olmakla açıklıyor ama ben gerçekten sebebi anlamayı çok isterdim.
Kurt kocayınca ne oluyordu?Yaşlı kurt.
Nerede yaşadığına bağlı.Kurt kocayınca ne oluyordu?
Üni ve meslek zeka ölçütü değil mi hahahshshsjjeje üni kazanamayan biri benden daha zeki o zaman. Ankaranın en iyi ünisinden mezun olan benle,antepten mezun olan biri benle eşit bi zekada mı sence ? Vasat bir eğitim aldığın burdan belli
İyi geceler.Iyi niyetle açılmış guzelim yemek konusunun geldigi nokta..
Cok uzucu.
Keske birbirimize karsı kirici olmasak dogru duzgun sohbet edebilsek..
Herkese iyi geceler..
Benim annemin teyzesi 4 yaş büyük kendisinden. Her 4 yaş büyük kişiye teyze mi desin?21 yaşa göre 38 lik adam amcadır, benim amcamla aramda 10 yaş var
Bu mantık ufkumu genisletecege benziyor. Ciddi manada bu konuda düşüneceğim biraz.Benim annemin teyzesi 4 yaş büyük kendisinden. Her 4 yaş büyük kişiye teyze mi desin?
Yo ölçüyor.Üniversite sınavı zeka ölçmez! Bizim ülkemizdeki hiç ölçmez.
Ben 32 yaşındayım, bu adama amca demem. Ama konu sahibine göre baya da amca.Benim annemin teyzesi 4 yaş büyük kendisinden. Her 4 yaş büyük kişiye teyze mi desin?
Belki kafkastaki daha zekidir bilemeyiz. Üniversite sınavı zeka ölçmüyor, ezber yeteneği ölçüyor çünkü. Ne kadar çok ezberlersen o kadar çok puan alıyorsun.Yo ölçüyor.
Zekiysen üniversite sınavından güzel bir puan alıp iyi bir bölüm okuyabiliryorsun.
Hacettepe üni de okuyan biriyle Kafkas ünide okuyan biri sence aynı zekada mıdır ? Asla değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?