Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay insallah insallah yapar yapicak ben inaniykrum zaten surdan bir kurtulsun olucak

Üni ve meslek zeka ölçütü değil mi hahahshshsjjeje üni kazanamayan biri benden daha zeki o zaman. Ankaranın en iyi ünisinden mezun olan benle,antepten mezun olan biri benle eşit bi zekada mı sence ? Vasat bir eğitim aldığın burdan belli

Üniversite sınavı zeka ölçmez! Bizim ülkemizdeki hiç ölçmez.

Şöyle söyliyim ben bırak yemek yapmayı yumurta çakarken bile yağdan korkup yarı da bırakmış bi insandım domatesi bölemeyen eli titreyen ve bi o kadar da üşenen biriydim taa ki Üniversiteye kadar ne olduysa o dönemde oldu ayrı eve çıkma hevesi yemek videolarını izledikçe kendime yapma hayalleri derken çok istekli oldum bi anda bir de üniversite de çok sağlıklı beslenmeye başlamıştım pazara asla yaşadığım şehir de gitmeyen ben Antalya'da her hafta gider yoğurt, avokado, nar.. gibi sağlıklı ürünler alır beslenirdim. Sanırım Antalya'nın çok etkisi oldu ben de hem çok ucuz hem de bilmediğim bir sürü yemek çeşidi pazar ürünleri olduğunu görünce hepsini tatmak isterken iştahımın arttığını fark ettim. Çünkü Uşak'ta böyle şeyler hiç yoktu mesela avokado, mango, köri soslu tavuk, kremalı tavuklu makarna tarzında yemek çeşitleri cidden hiç yoktu hep nohut pilav keşkek çorba tarzında yerlerimiz vardı onları çok seviyorum elbet ama insanı yemek yapmaya iten şeyler biraz farklı tatlar oluyor derken mezun olup döndüğüm de annem şoka uğradı hem evi temizliyor düzenliyorum hem yemek yapıyorum ki bunların hiçbirin asla yapmazdım bardak bile bi hafta odamda kalırdı sıkılmıştım yaşadığım şehir ve rutin hayattan. Ve annemin de etkisi çoktu tabi yapmak istesem bile çok karışırdı ben de kendin yap o zaman derdim denemezdim bi daha. İşin özü ailenle mi yaşıyorsun bilmiyorum ama yalnız yaşamanın da çok etkisi oluyor bana göre. Şimdi döktürüyorum valla instagram da paylaşıyorum bazen tarifleri herkes marifetlisin diyor oysa ki hiç bilmezdim Ve şu söylem de çok yanlış daha ortaokuldayken bile ''ayyy yemek yapmayı bilmiyor musuuğğn '' demeleri yok mu yemek yapmayı bilmeyin insan yoktur istemeyen insan vardır bence

Çobanın oyunla senin oyun da bir değil

Böyle tatmin oluyorlar. Üstüne sigara yakıp keyif de sürüyorlardır ortalık karışınca. Tıpta buna ne denir bilemem, doktor değilim ama halk içinde kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır derler.

Yo ölçüyor.
Zekiysen üniversite sınavından güzel bir puan alıp iyi bir bölüm okuyabiliryorsun.
Hacettepe üni de okuyan biriyle Kafkas ünide okuyan biri sence aynı zekada mıdır ? Asla değildir.
Belki kafkastaki daha zekidir bilemeyiz. Üniversite sınavı zeka ölçmüyor, ezber yeteneği ölçüyor çünkü. Ne kadar çok ezberlersen o kadar çok puan alıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…