Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum sjsjkl

Ilgini cekmedigi icin,icinden gelmedigi icin yapamiyorsun

Boşuna sormamışım onu bile algilıyamamış anlama zorluğuda var demek ki
Ayrıca bu rengi yaptirmak istedinde yapamadilar mı bu kadar sacimin rengine yürüdün

Zeka seviyemi mesleğim ve mezun olduğum üniversite gösterir burada bir kaç kişiyle atıştığım mesaj değil.Cennet Mahallesi dizi setine çeviren ben miyim ? Bir gidip tamamen okuyun konuyu. İstediğim şeyi istediğim her yere ve istediğim herkese atarım.Hatta istersem gelir burda profil yaparım.Seni mi geriyor ?

Hayatim aksine neden katlaniyor sence
20lik kizlar da onu beklemiyor kollarini acip, duygularinin hic ayari yok bence

Demek ki genc olman, iste efendim sacini supurgeye hazir bulundurman vs onu cekiyor
Cunku cidden aranizdaki yas farki cok ve kimse bir yerden sonra coluk cocuk egleyecek kafada olmuyor
Evet katlaniyor ama neden?
Anniyor musun bak yoksa pilav tarifi vericem kendimi zor tutuyorum

Ben de böyle yaparım osmancıkla, uff olsa da muhabbetleri okurken kaşıklayıp yesek
Dur kız ortalık iyice kızışmadan söylemem lazım, benim pilav ölçüm 1’e 1. Öncesinde uzun süre suda bekletirim. Yağda bir süre kavurur, tane tane dağılınca öyle suyunu dökerim.

Boşuna sormamışım onu bile algilıyamamış anlama zorluğuda var demek ki
Ayrıca bu rengi yaptirmak istedinde yapamadilar mı bu kadar sacimin rengine yürüdün
Gerizekalılık mı var demek bal gibide alttan alttan gerizekalı demek oluyor.Ne beni ne de kendinizi kandırmayın.Saç rengin yapılmayacak bir renk değil,istediğim bir renkte değil.Ha sen seviyorsan tabi güle güle kullan.

Ne beni ne de kendinizi kandırın olacaktı doğru cümle, üniversite mezunu bayan.

Gerçekten böyle tartışmaların ortasında bir şey sormaktan vs. nefret ediyorum ama vallahi çooook merak ediyorum ya. Neden alakalı alakasız konularda gelip insanlara laf sokuyorsunuz ki?
Konu sahibine gıcık da olabilirsiniz, nefret de edebilirsiniz, alıp veremediğiniz de vardır ama konu pilav yahu.
Özelden yazılabilir, gıcık olma kaynağı konuya gidilip yorum yapılabilir, ama neden bu mikserliğin amacı yani. Kimisi bunu mutsuzlukla işsizlikle kötü olmakla açıklıyor ama ben gerçekten sebebi anlamayı çok isterdim.

Sensin küçük hanım. Meslek de tutsa bi zamanlar aynı birimde çalıştığım bir arkadaş olduğundan şüphe edecektim. Ayyynı öfke kontrolsüzlüğü, ayyynı agresif tavırlar, o da kendince eksik ve zayıf hissettiği, kompleks yaptığı bir yerine kazara değsen aynı tepkileri veriyordu. Neyse, gitti de başka yerde yedi başını, tedavi görüyormuş şimdi.

Şeye ne diyorsun? İstediğim bir renkte değil jsjsjjsjsjsj
Ne beni ne de kendinizi kandırın olacaktı doğru cümle, üniversite mezunu bayan.
Kitap mı yazıyoruz burada ? Yazım yanlışı yapmama kuralı mı var ? Hayır bu internette yapılan klavye hataları ve yazım hatalarından dalga geçmek fazla komik değil mi ? döwşeşsllwkwk sanırsın edebiyat yazılısının sorularını çözüyoruz neyse 20 puan kırın bari

Yani ben her yemegi yaparim bamya haric, ama ben de piyano calamiyorum. Aksi gibi kemanda calamiyorum.gitar vs de yok. Bateri desen amelelik. Bak Flut calabiliyordum eskiden ama yilan hikayesi sadece.
Umarim bu beni beceriksiz yapmiyordur. Cunku yilan hikayesinde iddialiyim.

Şeye ne diyorsun? İstediğim bir renkte değil jsjsjjsjsjsj
Buradaki "de" sert ünsüz olan "k" ile karşılaşınca arkadaş olmak için sertleşip gidip sarılmış ne var bunda yani? Sözcüklerin aralarındaki ilişkilere de mi karışıyorsunuz artık? Pes doğrusu. Oldu olacak bir de "de"ye boşan deyin. Mutsuzlar bizi.

De ayrı yazılmalıydı, ama bi önceki cümleyle hatta paragrafla olan bağlantısını çözemedim
E sen neden cümlenin sonuna nokta koymadın ? mesela TDK da bi diye bir kelime var mı ? ben internette olan yazım kurallarına çok önem vermiyorum ama siz önem veriyormuşsunuz o yüzden uyarıyorum sizi

Bi daha böyle gencecik bi kız nerde bulup bağlayacak amca allasen, bulmuş bulacağını, her şeyine ağız eğiyor.
38 yaşındaymış adam katip amca olacak yaşta değil aslında ama 21 yaşında genç kızla birlikte olacağım diye, saçma sapan denemeleri,seni yanıma yakıştıramıyorum imalarını sineye çekiyor. O yüzden iş yok kendisinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…