Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tmm

Aynen Strobe Benimde dayım sizofreni tedavisi sebebiyle 1 sene klinikte yattı. Başlık sahibinin alaycı tavırla “sizo, sizofren, biposun” mesajlarını raporladım. Daha sonra bir de çocuk sahibi olamamakla ilgili alçakca bir mesajı vardı. Allah ıslah etsin

Yemek ile ilgili yorum okumak istiyorsanız forumun yemek bölümü mevcut. Bu konunun yeri burası değil zaten.

Garip eski kocanızdan bahsetme sebebim sizi yükseltmek değildi. Aşina olduğum bir üyesiniz ve boşandığınızı öğrendiğimde belki inanmayacaksınız ama gerçekten sevindim de. Bir kadının göz göre göre mutsuz olmasını istemem çünkü.
Ama neredeyse her konuda yorum yapanları eleştirmekten başka yaptığınız bir iş yok.
Siz de bambaşka şeylerden bahsetmez, mesela kimin, hangi yorumu, neden yaptığıyla ilgili değil konuyla ilgili yorum yaparsanız, en azından sizin konu sahiplerine faydanız olur değil mi? Tabii ki siz bilirsiniz ama en azından eleştirilerinizin bir mantığı olmuş olur böylece.
İyi geceler.

Birde şunu fark ettim :) mesela evde bazen yemekleri ben yapıyorum babam çok sever yemeklerimi. O günü akşamı yemek yapmayan annem kalkar hünerlerini döktürür. Hep benim yemek yaptığım gün ama. Ben yokken hergün makarna yiyorlarmış babam dedi
Sütten kaymak bile yaptı o katı kalın kaymaklardan bir de bana gösteriyor bak edaaaa diye bu kadın benle yarış içinde gerçekten :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…