- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Bir zahmet yemek yapmayı öğrensin. Kendini bile doyuramayan biri-kadın erkek fark etmez- itici gelmiyor mu size de.
Börek vesaire alıyor kargolar pastaneden plastik ya da karton kutular satın al halledersin.
Ama belki oruç tutmayacak ya da tutamayacak? O yüzden lokantayla anlaşmak mantıksız bir de tek lokantayla anlaşılabilir her akşam aynı yerde yemek istemeyebilir. Böreğini yine gönder ama yemek olayına girme uzaktaysa.
bi de 10 liraya nerde yemek var ya, söyleyin biz de bilelim. biz şantiyemiz için şu kadar kişi gelecek taahhüdü vererek 8-9 liradan anlaşıyoruz bi öğün tabldot yemeği. 10 liraya neredeyse imkansız. bilmiyorum bana garip geldi fikirleriniz.
Oruç tutmazsa da karnı acıktıkça gider yer. Orası ona kalmış :)
Haklısınız aslında bir de o boyut var. Belki de orda olmayan baska bir sey uyemek isteyecek. Hediye elimde patladı iste
10 lira nerden çıktı?
on günlük demişsin on lira gibi okumuşum onu pardon.
Bence hediyeni başka seç. Arada bir börek, kurabiye, çikolatalar falan gönder kargoyla güzel bir kutu içinde sadece bunları yapsan basit kaçar ama illa yemekli bir şey olacaksa bunlar daha uygun gibi.
Ne demek yahu :) ben de biraz fazla 10 sayısını kullanmışım. 10'lardan biri sizde öyle bir şey çağrıştırmasi nornal, benim hatam kusura bakmayın :)
Tüh bak ben de süper bi hediye buldum diye seviniyodum.. börek poğaça kek falan gönderiyim ben o zaman arada.
Ya şöyle bir sey var, o daha çok böyle aperatif seyler yapmayı biliyor. Wrap gibi sandviç gibi falan. Bazen yapıp bana getiriyor sürpriz olarak, ben cok mutlu oluyorum. Ya da sevdiğimi bildiği bir yemeği yemeğe götürüyor falan.. yaa nasil da dikkat etmis bana diye mutlu oluyorum. Ben de simdi öyle yaparsam o da cok mutlu olur gibi gelmisti ama, baya saçma düşünmüşüm demekki. Hem ramazanda da hoş bir anı olmus olurdu. Tüh bak.
Ben en iyisi beğendiği tişörtü alayım
Valla erkek arkadasim benim icin boyle bi surpriz yapsa hosuma gider. Seninkinin neden gitmesin ki ? Gayet ince bi davranis. Sevgilin de senin icin boyle bisey yapar mi dusunmedim de degil. Sen nerde kaliyosun ev ? yurt ?
Bukadar detaya düşmeyin sevgiliyken annesi yerine koyar adam sizi benden demesi .
Otursun yesin makarna patates kızartması o da geliyodur elinden 11ay aç mı yaşıyo ?
Hiç saçma Değil ama bunu işte kargoyla gönderip bir günlük yapabilirsiniz. Ya da bir günlük lokantayla anlaşabilirsiniz uzun soluklu çok zor. Bence hem t-shirt hem de sarma börek kurabiye tarzı bir şey yapın. İkisi birden olsun :)
Ne kadardir birliktesiniz isin ciddiyetini bilmiyorum ama yapacaginiz fefakarlikta sizi dusunmesini istiyorsunuz ya hani...iste o isler oyle olmuyor.Allah razi olsun beni dusunmussun diyor aradan zaman geviyor yapmasaydin diyorlar. Tecrubeyle sabittir...
Kıymeti bilinmez, hiç kendinizi kafanızı yorduğunuza değmez. Bir de böyle yiyeceği yemeğe varana kadar düşünmeye alıştırmayın bence. Yaptığınız jestler bir süre sonra göreviniz olur canınız sıkılır.
Lokanta meselesi hoş olabilir
Güzel olur....ama sen kalkıp börek falan gönderme
Yok yok annesi yerine koyacak seyleri cok az yapıyorum. :)
11 ayın maksimum 1 ayında evde yiyodur. Geri kalanı hep yeni yeni restaurantlar deneyerek geciyor
Evet bu daha mantıklı geldi bana da :) teşekkür ederimm
Manti severse manti da yollayabilirsin bi gununu kurtarir tabiki kek borekYa işte benim kafadan biri
Ya yoğun zamanlarımda evime yemek siparis etmeye kalkışmışlığı var. Ama ben de dışarıdan sürekli yemek yemeyi sevmem. Ne kadar yogun da olsam kendim yapaym, temizliginden emin olayım isterim.
He ama arada sürpriz yapıp sevdiğim tatlıları yemeye gitmisligimiz var :)
Evde kalıyorum buarada ben, öğrenci evi :)
Parası var demekki hergün bi yerde.
Bi anlamı olmaz yaptığının adam için lüks değil sıradanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?