Yemek yapamayan sevgili - ramazan sorunsalı

Boyle beklentileri arttiriyorsunuz sonra biz sevgili bulamiyoruz.

Oruc tutarken de yaninda olmayin canim. Ac kalmaz merak etmeyin.

Kalmaz zaten. Yemek bir yaşam stili onun için

Ben de o çıtayı arttıran kızlar gibi olayım dedim 40 yılda bir, ama cok sacma düşünmüşüm anladım. Içte olacak demekki o yetenek, zorla olmuyo

aboww siz benim ne dediğimi hiç anlamamışsınız.
ben 29 yaşında evlendim ve yemek yapmayı bilmiyordum..
neyse size mutluluklar dileyeyim çekileyim zira zehir zemberek yazıp iyiniyet beklentinize ancak bu kadar yapıcı olabiliyorum..

Estagfurullah. Ben sadece birtek bu konuya bakarak yazdığınız o yorumu pek mantikli bulmadım. Hani bu kanaate varmak için biraz yetersiz gibi geldi açtığım konu :)

Kusura bakmayın sizi kıracak bir sey söylediysem.

Yemek yemeyi seven biri, yemek yapmayı öğrenmiyorsa bu 'görevi' evlenince eşinin sorumluluğu olarak görüyordur, sen de şimdiden pekiştir bu düşünceleri davranışlarınla. Ama sonra kocam bana yardım etmiyor evin tüm işi üstümde, çocuklarla da ilgilemiyor diye başlık açanlardan olma.
Onun size yemek yapıp yollayacağını sanmıyorum, merak etmeyin aç kalmaz, bu kadar şımartmayın erkekleri, anaları zaten şımartıyor. Başka bir hediye düşünün.

Çeşit çeşit yemek kitapları var, seviye seviye, bir iki tane hediye alın, geleceğe yatırım yapmış olursunuz.
Bir Çin atasözü der ki; Bana balık vereceğine balık tutmayı öğret.
Senin iyiliğin için söylüyoruz

Yok ya, o kafada biri değil çok şükür. Pekistirecek kadar da sık yapmıyorum. Bu konulara bakışımı bilir. Aksi durumda davrandığımda sertleşip mutfağa girmeyeceğimi de bilir. 9 yılda bari hos bir plan yapaym dedim olmadı.

Ama hem sizin acinizdan hem de diger yorumlardaki acılardan yemek kötü bir fikir oldugunu anladım sagolun :)

Biliyorum iyiligim icin :)

Bir iki ay sonra gemiye çıkacak, öğrenemeyecek evlenene kadar. yemek yapmayı birlikte öğrenicez artık kursa giderek

Bence 1 olur ama 2 olmaz
Yufkayla peynirli patatesli borek yapabilirsiniz, manti yapip firinlayip gonderebilirsiniz haslayip yogurt dokup yer. Biraz da kuru pasta yapabilirsiniz yolda bozulmaz. Yemek yapmayi ogrenmesi lazim en azindan bir corba pilav kofte yapmayi bilmeli. Alistirmayin fazla bir kere tadimlik gonderin

Dediğiniz mantıklı gerçekten. Siz de bircok kadın da daha dogru noktadan baktınız. Teşekkürleer :)

Bu tarz birsürü yorum geldi. Cidden her erkek böyle mi sonuclanıyor?
Her erkek diye genelleyemeyiz,ama kaba hesap %90i boyle. Bosverin. Sevgiliyken hic o meselelere girmeye gerek yok. Hos evlenince de aman aman dusunmemek lazim erkekleri. Ne yerse yesin isterse duvarlari kemirsin siz kendi yemenizle icmenizle ilgilenin valla,oh sefaniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…