- 5 Temmuz 2010
- 54
- 9
- 98
- Konu Sahibi kardelen3434
-
ah ah inşallah canım ya. valla içimi rahatlattınız. bende yemek yapamıycam hiç yemek yapma konusunda çok becerksizim diye kendimi hırpalıyorum habire.
Arkadaşlar ben 7 ay sonra evlenicem ve nişanlımda boğazına düşkün. ve ben hayla pilavdan başka yemek yapmayı bilmiyorum.
aslında mercimek çorbası ve patates te kızartabiliyorum. ama bunlar basit şeyler. annem mutfağına hiç sokmuyor beni. onda öyle bi takıntı var mutfağına kimse giremez. ben ısrar ettiğim de mutfağa yemek yapmaya girdiğimdede çok karışıyor bu seferde benm bütün hevesim kaçıyo. kızlar kursa mı gitsem bi işe yarar mı evlenince sıkıntı çekmek istemiyorum bu konuda. ama tarife göre yemek yapıorum bazen ama oda tarifsiz imkansız yapamıyorum. ne yapsam ki kurslar var gitsem yararlı olurmu kızlar ya sizce?
ben yumurta bile kırmadım bekarken, çay demlemesini bile bilmiyordum
internetten tarifler falan aldım, anneme sordum, kaynanama sordum yavaş yavaş öğrendim
şimdi ustayım diyemem çünkü çalışıyorum ve fazla yemek yapamıyorum ama haftasonları yemek, tatlı falan yapıyorum
Arkadaşlar ben 7 ay sonra evlenicem ve nişanlımda boğazına düşkün. ve ben hayla pilavdan başka yemek yapmayı bilmiyorum.
aslında mercimek çorbası ve patates te kızartabiliyorum. ama bunlar basit şeyler. annem mutfağına hiç sokmuyor beni. onda öyle bi takıntı var mutfağına kimse giremez. ben ısrar ettiğim de mutfağa yemek yapmaya girdiğimdede çok karışıyor bu seferde benm bütün hevesim kaçıyo. kızlar kursa mı gitsem bi işe yarar mı evlenince sıkıntı çekmek istemiyorum bu konuda. ama tarife göre yemek yapıorum bazen ama oda tarifsiz imkansız yapamıyorum. ne yapsam ki kurslar var gitsem yararlı olurmu kızlar ya sizce?
yemek yapmak zor değil, bugün ne yapsam diye düşünmek daha zor
23 yaşındayım ya aslında pilav mercimek çorbası patates yayla çorbası ve her türlü tatlıyı yapıyorum. ve tariflere bakarak yemek yapıorum ama çalıştığım için ben eve gelene kadar annem yemekleri yapmış oluo. bana hiç bişey kalmıo yapacak. bu senelerdir hep böyle oldu. annemin yemek yapma şeklşde bi acaip beğenmiyorum çok karışık yemek yapıo onu izleyerek öğrenmekte çok zor anca ben kendi çabalarımla öğrenmem lazım diolarki evlenince alışırsın ama ne kadar doğruki acaba:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?