Yemek yapma bahanesiyle evine davet eden erkek

Hadi kendine güveniyor da iki gündür konuştuğu birine senin güvenilir olduğunu bilmesem söyler miyim demesi daha bir absürt. Hırlı mıyım hırsız mıyım belli değil. Güvenmek bu kadar kolay mı? Ne malum söylediklerimin doğru olduğu

İlişki yaşamalari çagdaşlik degil ki. Naparlarsa yapsinlar içlerindeki degişmiyor. Aman ne kadar hamarat desin, aman ne kadar evlenilecek kiz desin gözüne girsin.

Hatirliyorum da lisedeyken sevgililerine kutu kutu kurabiye yapan, sarma sarip goturen kizlar vardi ya. Cok garipsiyordum

Cocugun ailesiyle tanişmaya giderler, gittigi evde bulaşiga girişirler filan. Bir iş yapma tutkusu var anlam veremedigim sekilde.

Yalnız bu Türk erkeklerinin karı kız düşürmeye çalışırken bile bize hizmetçi gibi gel de yemek yap demesine kaç puan? Yurtdışında erkekler kendileri yemek yaparak dişisini etkilemeye çalışır, bunlar yemek yaptırıyor. Zıkkım yesinler.

Şansını denemiş ya tutarsa diyor

instagramdan nasil birisiyle karsilasmayi umuyordum acaba

Sarmami? Ahahahahahaha

Bide size mi yaptıracak yemegi, asevi misiniz siz. Bari cok guzel yemek yaparim deyip tavlamaya calissaymis, vizyonunu begenmedim. İnsanlar tacize varmadigi, israr etmedigi surece tekliflerde bulunabilir diye dusunuyorum. Bir sekilde sansini denemis, reddedildikten sonra kabalasmadiysa bosverin, onunuze bakın derim

Profesyonel sırtlan. Her şeye de bir kulp bulmuş aman yanaşma bu adam tehlikeli.

Mesem,muydum ...diyen erkekler cok çakaldır. Mesela bir kıza mesaj atmıştır silmeyi unutmusmus işte derki kotu amacla atılmıs bir mesaj olsa silmezmiydim senin görecegini bile bile bırakırmıydm vs vs... Yemek yapma bahanesiyle işte yemekti sonra baska işlere girişcekti heralde boşver gitme gelme hele su pandemide hiç bulusma ama sonucta senin bu konularda tavrını gormus oldu ister gorus ister görüşme sonucta sende niyetini anladın

Eveet bildigimiz saarma. Kaç senelerdir Turkiyedeyim hala anlam veremiyorum.

Resmen "how to kezban for dummies" kitabindan firlamiş gibi.

Gülüyorum da, burdaki konularin çoğu bu şekilde. Kiz hep hizmet etmiş, sonra bebek olunca bu hizmeti eskisi gibi sunamiyor ve sorunlaar, sorunlaar.

Daima derim, yarim saatte 3 çeşit yemek çikaramam ve bundan gayet gurur duyuyorum. O çok becerekli hamarat kizlarin bir defa bile değerli olduğuni görmedim. Değersiz olduklarindan tabiki değil. Herkes değerlidir. Kendi değerini bir yemek ve temezlik ile ölçtükleri için.

Ilk basta da bir ahkâm kesmeler... Şöyle biriyim şunu sevmem şunu yapmam. Dediklerinin hiçbirine inanmıyordum ama bu kadar çabuk kendini belli edeceğini de beklemiyordum
En sevmediğim tipler zaten iste kendinden 'söyle biriyim' diye uzun uzun bahsedenler. Daha komik olanı hicbir zaman da kendilerini anlattıkları gibi cıkmazlar.

Bu arada adam 'gel sana yemek yapayım' demis olsa ben garipsemezdim sonucta sekse giden yolda kibar bir teklif olurdu. Yemegi de sizden beklemis öküz.

Sana güvendiğim için çağırıyorum demiş ya koptum peki siz nasıl güvenip gidecekmişsiniz o eve. Eve gidince ne olacağı belli de üstüne bir de yemek yap diyor, oh adamdaki keyfe bak.
Sizinle alakası yok, sosyal medya bu tip erkeklerle kaynıyor, normal olanı nadir sosyal medyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…