Yemek yapma bahanesiyle evine davet eden erkek

olayın güvenmesiyle hiç bir alakası yok maalesef

Erkeklerin hepsi aynı tam bir sırtlanlar işine geldikleri gibi davranmayı çok severler bide yalnız yaşadığınızı bilseler çullanırlar ben yalnız yaşıyorum ama tanıştığım erkeklere ailemleyim diyorum

Nasıl bir cesaret?Umarım gitmezsiniz ve bir daha tanımadığınız kişilerle boş muhabbet etmezsiniz.Aç kurt…

Tavlama ve taktik zekası yerlerde, ünide okuyan makarnadan beyni hamurlaşmış öğrencinin telefonda annesinin eteğine yapışıp anneeğğ gel yemek yap demesi gibi.

ayy sakın inanmayın
adamın ne olduğu belli değil... engelleyin bence

Böyle kişileri okudukca boşanma aşamasında olduğum ex e geri dönesim geliyor.Bu tiplerden değil diye seçmiştim kendisini zaten.

Değil bir erkek, şu zamanda bu daveti bir hemcinsim yapsa, onu bile redderim. Ne işin var yeni tanıştığın birinin evinde daha iki gün olmuş. Kadın bile olsa gitme, zaman kötü.

İlle de tanışmak istersen, bi kafe' de oturabiilirsin ya da bir lokantada yemek yiebilirsin. Tanımadığın birinin evinden çok daha güvenli olur...

Fuckbodyim olur musun ?

Demeye çalışmış işte

Ya da böbreğe ihtiyacı var

Toka insan hiç görmediği bilmediği birine niye “ bana gel “ desin.

Benim de en midemi bulandıran tek yaşadığımdan dolayı senin ev de bi kahve içelim mi? Sorusuydu sanki benim evim cafe. Ki benim konuştuklarımla genel de iş ortamında tanışırdım hiç cevap vermeden engellerdim tabi engellendiğini anlayan vatandaş afallayım n’oluyo yaa demek için beni sağdan soldan tekrar ekleyip neden engelledin diye sorduğunda SENİ ARZULAMIYORUM derdim ve gerçekten en etkili yol bunun olduğunu bulmuştum hiç kafa yormana gerek yok. Evlendim eşimle ilk tanıştığımızda ailenle mi yaşıyorsun diye sormadı bile nikah tarihi aldıktan sonra eşim benim evim de kahve içti sen yüreğimi ferah tut ve çizgini bozma gitmek istemiyorsan gitmeyeceğini söyle. Allah’ın abazaları tiksinti veriyorlar insana

Bakın kendiniz,diyorsunuz dm lere cevap vermiyorum taviz vermem diye peki bu insanda aynı şeyi yapmış iki günde samimi olmuş eve çağırmış zaten beklenen birşey olmalı sizin için ınstagrama güvenmiyormuşsunuz tabi bu adam sana güvendim sen farklısın tek seni çağırdım falan atacak yani niye irdeliyorsunuz ki inanmak istiyorsunuz sanki ama inanmayın aynen sizi çağıran kaç kişiyi çağırmıştır

Bende çok karşılaştım böyle tiplerle eskiden ciddiye alıp açıklama yapıyordum filan şimdi direkt siliyorum bu tipleri hiç muhatap almıyorum.
Aslında bı yandan 2 günde kendini niyetini belli etmesi de çok güzel vakit kaybetmemiş oluyorsunuz böylece ben böyle bakıyorum artık olaya.
Ama bu tipleri görüp umudunuzu da yitirmeyin düzgün insanlarda var emin olun.

Yabancı olsak bu muhabbet ne kadar normal karşılanacak mesela trde olduğumuz için oyuna gelmeyin diyorumadamda biraz odunmuş ben yemekten anlamam gel yap diyeceğine sana yemek yapayım veya beraber yemek falan yaparız deseydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…