Yemek yapma bahanesiyle evine davet eden erkek

Çok acemice ve hiç ama hiç cool değil.Bana yemek yap ne.boyle şeylerin bile bir adabı olur

Güven duygusu, niye öyle niye böyle diye derin düşünmeye gerek yok. Amaç cinsellik oldu mu diğer tüm sistemleri iptal oluyor zaten.

Biz hep ertesi sabah adamdan kahvaltı beklediğimiz için kazandık galiba

Erkeklerin bu tarz endişeleri olduğunu sanmıyorum. O yüzden güvendiğini söylemiştir.

Ciddiye alıp konusunu yapmaya bile değmez, ciddiyetsiz birisi olduğu çok belli, internetten tanışıp evine davet etmekte ne bileyim, in misin, cin misin, katil misin, piskopat mısın, herşey mümkün, engelleyin gitsin

Biz hep ertesi sabah adamdan kahvaltı beklediğimiz için kazandık galiba

Ayni evde yaşanmiyorsa veya her gun birlikte kalinmiyorsa bir zahmet adam hazirlasin yani ya da birlikte hazirlasinlar. Ha daha iyisi kahvaltiya disari cikartsin. Elimemi yapişir şeklinde dusunen olabilir ama benim yapişirdi, kucuk ama önemli detaylar bence.

Biz haftasonu kahvaltilarini bile siraya soktuk bir hafta eşim, bir hafta ben hazirliyorum evde olacaksak.

Gelmedi gelemez, çünkü tanımadığım insanlarla böyle saçma muhabbetlere girmiyorum.

Aynen ya
İnsan hiç değilse bir İtalyan yemeği öğrenir. Makarna salata yapar.
Hem ayağına çağırıyor, hem yemek yap diyor, sabahada kalk bir evi süpür diyecek heralde

bazen bir hata bir ömre neden olur . dikkat edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…