- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Eskiden kadınlar piremsesti, artık erkekler.Erkekler de ne kadar hazirci olmuş biri jartiyer al çeşit çeşit giy der, biri gel yemeğimi yap der.
Yaaa jfjdjdjd offf insan bi "yemek hazır, jartiyer hazır, sadece sen gel yeter" derErkekler de ne kadar hazirci olmuş biri jartiyer al çeşit çeşit giy der, biri gel yemeğimi yap der.
Yok çok şükür gözüm açık. Sadece böylelerini gördükçe düzgün erkek bulma inancımı yitiriyorum hepsi böyleyse yandı
Biz hep ertesi sabah adamdan kahvaltı beklediğimiz için kazandık galibaSevişilen geceden sonra sabah kalkip ortaliği toplayip, bulasiklari yikayip cıkan kıssslarımız varmış.Cidden çok simartiyorlar bu erkekleri ya cok abarttik herşeyi sanki. Bu ne ozguven hiç terslenirim, ayip olur diye de korkmuyor. Ne ayip
Erkeklerin bu tarz endişeleri olduğunu sanmıyorum. O yüzden güvendiğini söylemiştir.Hadi kendine güveniyor da iki gündür konuştuğu birine senin güvenilir olduğunu bilmesem söyler miyim demesi daha bir absürt. Hırlı mıyım hırsız mıyım belli değil. Güvenmek bu kadar kolay mı? Ne malum söylediklerimin doğru olduğu
Biz hep ertesi sabah adamdan kahvaltı beklediğimiz için kazandık galiba
Gelmedi gelemez, çünkü tanımadığım insanlarla böyle saçma muhabbetlere girmiyorum.Normalde kolay kolay instagram dmlerine cevap veren biri değilimdir ama iki gün önce biri denk geldi, cevap verdim. Kendimi bilen biri olduğum için taviz vermem böyle konularda. Klasik sorular, neleri seversin, nelerden hoşlanırsın... Karşımdaki kişiye kendimden çok bahsetmem, öylesine muhabbet işte... Tabii ki karşımdaki kişi boş muhabbet yaptığı an bitiririm. Bahsettiğim kişiye "yeni tanıştığın birine ne zaman güvenirsin?" diye sorduğumda "çook zor" demişti. Sonra pek de öyle olmadığını anladım. Bendeki samimiyeti görerek benim güvenilir biri olduğumu düşünerek beni evine davet ediyor, ben pek yemek yapmasını bilmem gelip yemek yapar mısın diyerek. İki günde nasıl bir samimiyet yakaladı ve ne ara güvenilir biri olduğumu düşündü çok merak ediyorum. Aynı soruyu ona yönelttiğimde "ben anlarım merak etme" diyor. "Konuştuğun kişi ben değil bir başkası olsa ona da aynı tekliflerde bulunurdun" diyorum, "senin güvenilir biri olduğunu bilmesem böyle konuşur muydum seninle" diyor. Böyle bir talepten rahatsız olduğumu dile getirince de sadece yemek için söylemiş yanlış anlaşıldığı için özür diliyor. Midemi bulandırıyor bu tarz erkekler. Sizin de başınıza geldi mi böyleleri?
Aynen yaYalnız bu Türk erkeklerinin karı kız düşürmeye çalışırken bile bize hizmetçi gibi gel de yemek yap demesine kaç puan? Yurtdışında erkekler kendileri yemek yaparak dişisini etkilemeye çalışır, bunlar yemek yaptırıyor. Zıkkım yesinler.
Biz yaptık bacım onları şımartan bizizEskiden kadınlar piremsesti, artık erkekler.
Nerede o eski erkeklerYaaa jfjdjdjd offf insan bi "yemek hazır, jartiyer hazır, sadece sen gel yeter" der
bazen bir hata bir ömre neden olur . dikkat edin .Normalde kolay kolay instagram dmlerine cevap veren biri değilimdir ama iki gün önce biri denk geldi, cevap verdim. Kendimi bilen biri olduğum için taviz vermem böyle konularda. Klasik sorular, neleri seversin, nelerden hoşlanırsın... Karşımdaki kişiye kendimden çok bahsetmem, öylesine muhabbet işte... Tabii ki karşımdaki kişi boş muhabbet yaptığı an bitiririm. Bahsettiğim kişiye "yeni tanıştığın birine ne zaman güvenirsin?" diye sorduğumda "çook zor" demişti. Sonra pek de öyle olmadığını anladım. Bendeki samimiyeti görerek benim güvenilir biri olduğumu düşünerek beni evine davet ediyor, ben pek yemek yapmasını bilmem gelip yemek yapar mısın diyerek. İki günde nasıl bir samimiyet yakaladı ve ne ara güvenilir biri olduğumu düşündü çok merak ediyorum. Aynı soruyu ona yönelttiğimde "ben anlarım merak etme" diyor. "Konuştuğun kişi ben değil bir başkası olsa ona da aynı tekliflerde bulunurdun" diyorum, "senin güvenilir biri olduğunu bilmesem böyle konuşur muydum seninle" diyor. Böyle bir talepten rahatsız olduğumu dile getirince de sadece yemek için söylemiş yanlış anlaşıldığı için özür diliyor. Midemi bulandırıyor bu tarz erkekler. Sizin de başınıza geldi mi böyleleri?
sanal alem de milyonda bir belik denk gelir ama geri kalan olasılık daha fazla, sanaldan uzak durunYok çok şükür gözüm açık. Sadece böylelerini gördükçe düzgün erkek bulma inancımı yitiriyorum hepsi böyleyse yandık
bi de şey var beraber film izleriz film de erkek kadını öper hayda libido yüklemesi üzerine adam atmacaya dönüşürBunun ilerisi''sadece sarılıp uyuyacağız''olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?